Aile Planlaması Ria

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

ysmnyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
4
1
38
Arkadaşlar mrb
1 ay önce ria takdırdım 2 gün sonra ipi hafif dışarıda old farkettim.dr tekrar gittim kayma olmadığını söyledi.şuan tekrar adet döneminde ipi yine görünüyo çıldırıcam kızlar biri lütfen yazsın başına gelen var mı.yeni old için mi zamanla düzeliyor mu

Merhaba bende yeni taktırdım 15 gün oldu ip de bi sorun farketmedim yardimci olamicam ama benim size sorum olacak kanamanız kaç gün sürdü benimki hala devam ediyor hatta arttı birde elim ayağım titriyor siz de böyle şeyler yaşadıniz mi

Benim spiralim taktirdim 1 ay sonra kontrole gittiğimde kaymisti ve regl gecikmisti kanda negatif çıkıca doktor cikartti 1 hafta sonra idrarda pozitif gördüm 2 gün sürdü sonra çok kötü bir şekilde regl oldum.
Düşük yasadim.
Spiralinizi düzenli olarak kontrol ettiririn ağrı varsa akasiklarda suphelenin benim çok ağrım oluyordu iliskide bile

Benim spiralim taktirdim 1 ay sonra kontrole gittiğimde kaymisti ve regl gecikmisti kanda negatif çıkıca doktor cikartti 1 hafta sonra idrarda pozitif gördüm 2 gün sürdü sonra çok kötü bir şekilde regl oldum.
Düşük yasadim.
Spiralinizi düzenli olarak kontrol ettiririn ağrı varsa akasiklarda suphelenin benim çok ağrım oluyordu iliskide bile

Evet ağrım oluyor ve kanamam git gide artıyor bugün doktora gittim hormon testi istedi çıkartabiliriz dedi yarın tekrar gidicem çok rahatsız ediyo pişman oldum taktırdıgima çıkarttirmasi zor oluyor mu taktirirken canım çok yandı korkuyorum biraz

Evet ağrım oluyor ve kanamam git gide artıyor bugün doktora gittim hormon testi istedi çıkartabiliriz dedi yarın tekrar gidicem çok rahatsız ediyo pişman oldum taktırdıgima çıkarttirmasi zor oluyor mu taktirirken canım çok yandı korkuyorum biraz

Taktirirken bayıldım cikarirken gülerek cikarttirdim hiç açimadi çıkması daha kolay.
Olan yavruma oldu düşük yaptım :KK43: gerçi doktor üzülme sagliksizmis dedi de işte dayanamıyorum aklıma gelince Ağlıyorum

Düşük yasadim.
Gecmis olsun

Merhaba bende yeni taktırdım 15 gün oldu ip de bi sorun farketmedim yardimci olamicam ama benim size sorum olacak kanamanız kaç gün sürdü benimki hala devam ediyor hatta arttı birde elim ayağım titriyor siz de böyle şeyler yaşadıniz mi

Mrb bende titreme olmuyo fakat sanki kanamamda biraz artma oldu 1 gun farketti bende

X