Ria kayması

Ilkay yorulmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
7
1
44
4.5 ay oldu sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 aylık felandı spiral(ria) taktırmıştım doktor 1 hafta ilişki yasak dedi uyduk dediğine ama eşim hep battığını söylüyo spiralin daha doğrusu baştan beri batıyomuşta bnm haberim yokmuş akıllının söylemek aklına gelmemiş bu sefer çok rahatsız olunca söyledi ve bnm taktırdıktan sonra adetlerim çok uzadı günde 3 4 pet değiştirirken 2 saate bi değiştirsem dışlarıma çıkıyo kaymış olabilirmi malum pandemi(korona) var doktorada gitmeye korktum bebek olunca gitmem gerekirmi internetten araştırdkm erkeğe batmaması gerektiği yazıyo kaymışmıdır?

Erkekte batma yapması kaydığının en büyük kanıtı derler. Çoğunlukla kaydığı anlaşılmıyor bile. Hastane değil de muayenehane ortamında bi doktora gidin bence

Hastanede taktırmıştım şimdiye kadar kadın doğumda hep aynı doktora gittim 2 kere hamilelik testi yaptım hep sonuç negatif hani ria var diye başka şekildede korunmuyoduk şimdiye hamile kalmazmıydım birini daha bu gün yaptım negatif kaymış olsa etkisini hala gösterirmi

Erkekte batma yapması kaydığının en büyük kanıtı derler. Çoğunlukla kaydığı anlaşılmıyor bile. Hastane değil de muayenehane ortamında bi doktora gidin bence
Hastanede taktırmıştım şimdiye kadar kadın doğumda hep aynı doktora gittim 2 kere hamilelik testi yaptım hep sonuç negatif hani ria var diye başka şekildede korunmuyoduk şimdiye hamile kalmazmıydım birini daha bu gün yaptım negatif kaymış olsa etkisini hala gösterirmi

Insanlar hamile kalmak için aylarca yıllarca korunmadan uğraşıyorlar. Ria kaydı diye hemen hamile kalacaksınız diye bişey yok. Ama kaydıysa risk var demektir ve istemiyorsanız o riski bertaraf edersiniz.
Ayrıca eşinize ilişki esnasında batması bile başlıbaşına bir sorundur bana göre. Sizce?

Bende 2 yil sonunda hamile kaldim ama bebegim henuz cok kucuk 5a ylik daha emziriyorum eger bi bebek daha olursa emmek istemicek sutun tadi degistigi icin ve onunla yeterince ilgilenemeden baska bir bebisle ilgilenmem gerekicek ben bebek istemyorum diye bisi yok bende zor bi sekilde hamile kaldim zaten ama kayarsa hamile kalmak bi yana rahimi delip karin bosluguna dusuyomus ilk olarak ondan korkuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…