ya faydası olur mu bilmiyorum ama su sinus temzileme sıvıları var ya tuzlu su şeklinde. kullandın mı hiç ? kullanmadıysan bi dene zararlı bi şey degil. bnm sol taraf onun sayesinde acıldı. sağ taraf niye acılmıyo bilmiyorum bu konu da oldukça endişeliyim de bi sorun mu var diye. bugun doktorumu arıycam.
Evet canım deniz suyu kullanıyorum sürekli. Işık tutup bakınca sol nefes deliğim resmen yok. Zaten önceden de öyleydi. Benimle aynı zamanda ameliyat olan aynı operasyonu geçiren kişiler var hepsi çok Çoktan nefes almaya başladılar ve benim Yaşadığım diğer sorunlarda yokya faydası olur mu bilmiyorum ama su sinus temzileme sıvıları var ya tuzlu su şeklinde. kullandın mı hiç ? kullanmadıysan bi dene zararlı bi şey degil. bnm sol taraf onun sayesinde acıldı. sağ taraf niye acılmıyo bilmiyorum bu konu da oldukça endişeliyim de bi sorun mu var diye. bugun doktorumu arıycam.
Bilmiyorum korkuyorum bende senin gibi düşünmeye başladım sinirim psikolojim bozuldu iyiceherkes tamponu çıkınca nefes alıyor benim de 41 gün oldu nefes falan yok doktorlar bizi kandırıyor hiç ameliyat olmamalıyız
Evet canım deniz suyu kullanıyorum sürekli. Işık tutup bakınca sol nefes deliğim resmen yok. Zaten önceden de öyleydi. Benimle aynı zamanda ameliyat olan aynı operasyonu geçiren kişiler var hepsi çok Çoktan nefes almaya başladılar ve benim Yaşadığım diğer sorunlarda yok
Zaten nefes için ameliyat olup alamamak cidden Şüphe uyandırıcı artık şeklini düşünmek bile istemiyorum isterse bozuk Kalsın umrumda değil. Millet olunca oley nefes süper oldu diye seviniyor niye böyle oldu bilmiyorum. Acaba başka doktora gidip göstermek gerekir mi ?aynı şekilde deliğim o kadar daraltılmış ki hava alacak yer yok41 gün herkes nefes alıyor bir ben böyleyim
Zaten nefes için ameliyat olup alamamak cidden Şüphe uyandırıcı artık şeklini düşünmek bile istemiyorum isterse bozuk Kalsın umrumda değil. Millet olunca oley nefes süper oldu diye seviniyor niye böyle oldu bilmiyorum. Acaba başka doktora gidip göstermek gerekir mi ?
biraz daha bekleyip öyle yapıcam ya da bir daha Tomografi çektircem o zaman çıkar ortaya. Bir de benim sağ deliğim normal nedense sol deliğim hiç yok. Zaten eskidenben kbb ciye de gittim doktorum dışında o da henüz çok şiş falan dedi ama resmen burnumda nefes alacak delik kalmadı kimseye güvenmiyorum siz yine de bir kbb ye gidin bence bir muayene etsin içini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?