- Emoji Skoru
- 77
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi suffa_sofi
Merhaba kizlar 30 haziran rgl donemimdi Adet olmadm.Bu ay sogan kurude ictim.Acaba hamilemiyim.Ya da bnim gibi olan var mii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun 1 temmuz bir gun araylami olacakti
Ay test yapmadn mi canm Gecmis baya30 haziran ne ki.
28inde oldum en son, hala bekliyorum![]()
7 gün gecikti.Ay test yapmadn mi canm Gecmis baya
7 gün gecikti.
Bugün bakıcam da korkuyorum![]()
Belirtim yok, inşallah siz hamilesinizdir :)Hmm.Peki belirin falan var mi ? Bnm goguslerm dolgunlasti ve uclari hafiften koyulasti.Insallah bu ay hamisizdir ikimizde:))))
Ya ole mi bnde diyorm ki neden boyle cagiriyorlar herkesi.Nasil tasiyabilirmBelirtim yok, inşallah siz hamilesinizdir :)
Ayrıca konu yanlış yerde, insanlar dizin hamile olup olmadığınızı anlayamazlar ki burdan doğru :)
Onlar taşırlar.Ya ole mi bnde diyorm ki neden boyle cagiriyorlar herkesi.Nasil tasiyabilirm
Ha iyi o zaman .Tesekkurler Tatlm.Diger arkadaslarda Uyarabilirdi snin gibi Allah snden razi olsun.Hayirli aksamlar :)Onlar taşırlar.
Senden de razı olsunHa iyi o zaman .Tesekkurler Tatlm.Diger arkadaslarda Uyarabilirdi snin gibi Allah snden razi olsun.Hayirli aksamlar :)
Belirtiler neydi sizin?22snde olmam gerekiyidu 2. Bebisime hamileyim. Benimki dakiktir ama ben 1 hafta onceden bildim hic bir yerim agriyip sizlamadi cok sukur ogluma kardes geliyormus :)
Belirti yoktu canim hic. Goguslerim belim agrir bnim hafiften hic agrimadi. 9 gun gecti test yaptim pozitif cikti. Ama suan acayip goguslerim agriyo egilirken zorlaniyorum.Belirtiler neydi sizin?
Gözünüz aydın, hakkımızda hayırlısı.Belirti yoktu canim hic. Goguslerim belim agrir bnim hafiften hic agrimadi. 9 gun gecti test yaptim pozitif cikti. Ama suan acayip goguslerim agriyo egilirken zorlaniyorum.