• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rgl tarihi 30 haziran olan bayanlar Adet gordunuz mu

suffa_sofi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
77
Puanlar
3
Merhaba kizlar 30 haziran rgl donemimdi Adet olmadm.Bu ay sogan kurude ictim.Acaba hamilemiyim.Ya da bnim gibi olan var mii :)

En son 28 mayıs.
Ben de bekliyorum hasta olmayı.

7 gün gecikti.
Bugün bakıcam da korkuyorum :KK70:

Hmm.Peki belirin falan var mi ? Bnm goguslerm dolgunlasti ve uclari hafiften koyulasti.Insallah bu ay hamisizdir ikimizde:))))

Hmm.Peki belirin falan var mi ? Bnm goguslerm dolgunlasti ve uclari hafiften koyulasti.Insallah bu ay hamisizdir ikimizde:))))
Belirtim yok, inşallah siz hamilesinizdir :)

Ayrıca konu yanlış yerde, insanlar dizin hamile olup olmadığınızı anlayamazlar ki burdan doğru :)

Belirtim yok, inşallah siz hamilesinizdir :)

Ayrıca konu yanlış yerde, insanlar dizin hamile olup olmadığınızı anlayamazlar ki burdan doğru :)
Ya ole mi bnde diyorm ki neden boyle cagiriyorlar herkesi.Nasil tasiyabilirm

22snde olmam gerekiyidu 2. Bebisime hamileyim. Benimki dakiktir ama ben 1 hafta onceden bildim hic bir yerim agriyip sizlamadi cok sukur ogluma kardes geliyormus :)

Belirtiler neydi sizin?
Belirti yoktu canim hic. Goguslerim belim agrir bnim hafiften hic agrimadi. 9 gun gecti test yaptim pozitif cikti. Ama suan acayip goguslerim agriyo egilirken zorlaniyorum.

Belirti yoktu canim hic. Goguslerim belim agrir bnim hafiften hic agrimadi. 9 gun gecti test yaptim pozitif cikti. Ama suan acayip goguslerim agriyo egilirken zorlaniyorum.
Gözünüz aydın, hakkımızda hayırlısı.

Bnimde goguslerimde agri yok sadece dolgunluk var bide uclarda hafiften koyulasma oldu insallah bnimkide bebistirr:)) Insallah -Selene -Selene kardesiminkide bebistir

Back