Rezilin önde gideni :)

why_be

varken yok gibi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.330
73
318
Diğer
selamlar hanımlar,
dün rezil oldum rezil,kaydirigubbakcemile3
gülsem mi ağlasam mı bilemedim yahu
kızımı doktora götürmüştük,
arabadan indim birkaç adım yürüdüm
ÇİZMEMİN TOpUĞU KIRILDI YAAAA delikafadulden
cadde çok kalabalıktı, birden diğer ayağım kısaldı gibi geldi
döndüm , bi baktım , çizmemin topuğu bana çizmeden ayrılmış vaziyette gülümsüyor,
eşim de yanımdaydı, ne yapcam ben şimdi dedim, yanımızdan geçen yaşlı bir adam ;
ne yapacaksın, yapıştırıp devam edeceksin dedi
2 tane bayan geçiyodu, bana güldüler bende tutamadım kendimi,
beter olun deyiverdim kaydirigubbakcemile3 :tomato:
çok komiktim ya, aynı zamanda da sinirli
sonra arabaya döndük, eşim götürdü kızı , ben arabada bekledim,
onlar gelince de gidip hemen yeni bir ayakkabı aldık, kaydirigubbakcemile3
hemde sporaklinialirimsmile bi daha tövbe, topuklu giymem,kötükedihüso
bunu buraya niye mi yazdım ,
hem KK daki arkadaşlarımı gülümsetmek için olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan, hemde uyarı mahiyetinde yazım ,
aman kızlar , topuklara dikkat,
sonra mazallah rezil olursunuz benim gibi :kedi:

komik olmuş gerçekten sırnaşık şey hahaha ben 3 yıldır topuk kavramını unuttum valla. spor giye giye şık giyim kavramı artık çok uzak benden :gitme:

amaan boşverin gülen gülsün...
bileğinizi burkmamışsınız allahtan ya da düşmemişsiniz,canınız yanmamış,onunla geçmiş olsun...

komik olmuş gerçekten sırnaşık şey hahaha ben 3 yıldır topuk kavramını unuttum valla. spor giye giye şık giyim kavramı artık çok uzak benden :gitme:

bende giymezdim topuklu,sempatiksalakcinni
eşim almış giy dedi , benimde hoşuma gitmişti alıştım
ama yoooookkk bi daha giymem artık:1nincaessss

yol çok kötüydü, kaldırım döşeniyordu; bu talihsizliği bende yaşadım:sinifsinif: terliğim alçak topuklu olmasına rağmen kırılmıştı, bileğimide burkmuştum. kendimi eve zor attım. şimdi her topuklu giydiğimde anımsıyorum o günüboshayallersmile

yine iyi benim karsidan karsiya gecerken adamin teki ayakkabima basti ayakkabim cikti yolun ortasinda. elime aldim mecburen seke seke devam ettim isiklerin suresi cok kisaydi cunku. goren herkes gulmustu :)

vallahi hiç şaşırmadın halen bir ayyakkabı beğenip alamadım ortalıkta çin'de üretilen

ve buraya istila etmiş ürünlerden en çok ayakkabı ve çizmeden geçilmiyor

ayrıca modeller çok çirkin belleş verseler giyinmem terlikle gezeyim daha iyi

babet çok kötü model olarak çok iğrendim piyasadaki çin ürünlerinden

açıkcası geçmiş olsun arkadaşım

geçen haftada bende gördüm kadının çizmenin topuğu kopuktu model de sanki çin modeliydi görünce şaşırmadın doğrusu

yine iyi benim karsidan karsiya gecerken adamin teki ayakkabima basti ayakkabim cikti yolun ortasinda. elime aldim mecburen seke seke devam ettim isiklerin suresi cok kisaydi cunku. goren herkes gulmustu :)

:kedi: buda güzelmişkaydirigubbakcemile3

doğru söylüyosun ,
benimki de elle'nin bi modeliydi,ama sonuç bu oldu iştekaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun ya kötü bir durumakannehir bende topuklu giyiyorum ya en korktuğum şeylerden biri başıma gelmedi ama inşallah da gelmez napalım topukludan da vazgeçememyerimseniben

geçmiş olsun ya kötü bir durumakannehir bende topuklu giyiyorum ya en korktuğum şeylerden biri başıma gelmedi ama inşallah da gelmez napalım topukludan da vazgeçememyerimseniben

ewet alışınca bırakmak zor oluyor diyor arkadaşlarım,
bi daha giymem dedim ama giymek zorunda da kalırsam yanımda yedek ayakkabı götürcemkaydirigubbakcemile3

sal_dercim geçmiş olsun ya :)

ben bırak topuk kırıldığında sağlamken de yürüyemiyorum bu meretle :)

sal_dercim geçmiş olsun ya :)

ben bırak topuk kırıldığında sağlamken de yürüyemiyorum bu meretle :)

saol satrapim benim
bende yürüyemiyodum, zamanla alıştım, alışmaz olaydım! guclubacismilerezil oldum rezilkaydirigubbakcemile3

saol satrapim benim
bende yürüyemiyodum, zamanla alıştım, alışmaz olaydım! guclubacismilerezil oldum rezilkaydirigubbakcemile3

hehehe :)

bana da terlik dayanmaz canım

yazın terlik giyerim hep bir de halime göre

bir keresinde tam yolun ortasındayken çıktı terlik bandı yerinden kaldım mı yolun ortasında ayağımı sürüye sürüye kalabalıkta yürüdüm ama ayağım bırakmak istiyor terliği ben engel oluyorum ayağıma :)

eve gidene kadar kan ter içinde kaldım hala da vazgeçmedim terlik sevdamdan evdeki terliklerimi de bi şekilde yırtıyorum ben :)

bir de hiç zaptedemem ayaklarımı Allahım yarabbimm bağcıklı ayakkabı giyerim bağcıkları mutlaka sökülür bir de eğilir onları bağlarım aşağı yukarı her çıkışımda :)

topuklu zaten hak getire düğünümde giydim ilk olarak ödüm koptu düşüp kalacağım sandım birilerinin üstüne ya da pastanın üstüne :)

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3

o gün evden çıkarken içimden bi ses çizme giyme , spor giy git dedikaydirigubbakcemile
tabi ben illa aklımdakini yapcam ya, inadına çizme giydimkaydirigubbakcemile3
allah daha beter rezillikten korusun ne diyelimopuyorumnanaktan

canım benim, sende benim gibi problemlisin ayakkabı cinsleriylekaydirigubbakcemile3

bende ilk düğünümde giymiştim topukluyu. o zaman nerden aklıma estiyse kuaföre giderken aradım kayınvalidemi. bana terlik getir ne olur ne olmaz dedim.neyse,
bi dans ettik, baktım olmuyo,
değiştirdim kurtuldum...

benim de okulda topuğum kırılmıştı,tek ayak üstünde derse girmiştim sürüye sürüye kaydirigubbakcemile3 öğretmen arkadaşları geçtim öğrencilerime rezil oldum bir de servisle geliyoruz eve,eve yakın bi mesafede inip yürümem gerekiyo,arabadan inip annemi aradım ayağıma evden bi ayakkabı getirdi ayy çok kötü bi durum ya hala korkusunu yaşarım topuklu giyince kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…