komik olmuş gerçekten sırnaşık şey hahaha ben 3 yıldır topuk kavramını unuttum valla. spor giye giye şık giyim kavramı artık çok uzak benden :gitme:
yine iyi benim karsidan karsiya gecerken adamin teki ayakkabima basti ayakkabim cikti yolun ortasinda. elime aldim mecburen seke seke devam ettim isiklerin suresi cok kisaydi cunku. goren herkes gulmustu :)
vallahi hiç şaşırmadın halen bir ayyakkabı beğenip alamadım ortalıkta çin'de üretilen
ve buraya istila etmiş ürünlerden en çok ayakkabı ve çizmeden geçilmiyor
ayrıca modeller çok çirkin belleş verseler giyinmem terlikle gezeyim daha iyi
babet çok kötü model olarak çok iğrendim piyasadaki çin ürünlerinden
açıkcası geçmiş olsun arkadaşım
geçen haftada bende gördüm kadının çizmenin topuğu kopuktu model de sanki çin modeliydi görünce şaşırmadın doğrusu
geçmiş olsun ya kötü bir durumakannehir bende topuklu giyiyorum ya en korktuğum şeylerden biri başıma gelmedi ama inşallah da gelmez napalım topukludan da vazgeçememyerimseniben
sal_dercim geçmiş olsun ya :)
ben bırak topuk kırıldığında sağlamken de yürüyemiyorum bu meretle :)
saol satrapim benim
bende yürüyemiyodum, zamanla alıştım, alışmaz olaydım! guclubacismilerezil oldum rezilkaydirigubbakcemile3
canım benim, sende benim gibi problemlisin ayakkabı cinsleriylekaydirigubbakcemile3hehehe :)
bana da terlik dayanmaz canım
yazın terlik giyerim hep bir de halime göre
bir keresinde tam yolun ortasındayken çıktı terlik bandı yerinden kaldım mı yolun ortasında ayağımı sürüye sürüye kalabalıkta yürüdüm ama ayağım bırakmak istiyor terliği ben engel oluyorum ayağıma :)
eve gidene kadar kan ter içinde kaldım hala da vazgeçmedim terlik sevdamdan evdeki terliklerimi de bi şekilde yırtıyorum ben :)
bir de hiç zaptedemem ayaklarımı Allahım yarabbimm bağcıklı ayakkabı giyerim bağcıkları mutlaka sökülür bir de eğilir onları bağlarım aşağı yukarı her çıkışımda :)
topuklu zaten hak getire düğünümde giydim ilk olarak ödüm koptu düşüp kalacağım sandım birilerinin üstüne ya da pastanın üstüne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?