• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Rezil olan saçlarımı ne yapayım...

minnick

rütbesizim benn...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
322
2
96
İngiltere
Slm kızlar.Önceki konumu okuyanlar bilirler bir kuaföre gitmiştim saçımı mahvetmişti senağlama bilmeyenler için http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-oldu-saclarim-aynaya-bakmak-istemiyorum.html
Ben sırf saçlarım yıpranmasın diye bu iğrenç renkle bir aydır geziyorum.Hadi uçları neyse idare ediyorda dipleri çok kötü.Hergün bandana ve taç takmaktan sıkıldım.Saçlarımı salamıyorum bile.
Üstünden bir ay geçti sizce kendi kuaförüme gidip tamamını boyatıp tekrar röfle yaptırayımmı ne dersiniz.Birazda kestireyim.Saçlarım elimde kalacak diye korkuyorum...
Sizin fikirleriniz nedir?

röfle yaparsan 5 kat daha yıpratırsın gene kestirmek zorunda kalırsın. bence direkt istediğin bir reng boya.

canım saç bakım yağı al ve iki günde bir saçına bakım yap toparlanana kadar sonra boyat bence

Bende bir yığın para verip rezil olanlardanım kendi saç rengimin üstüne röfle yaptı beğenmedim dedim diplerini küllü sarıya boyada arada kalan kızıllıklara röfle tekrarladı
felan derken renk kartelası gibi ve o kadar yıprandıki boya bile kaldıacak gibi değil oysa benim istediğim kuaföre girdiğimde tek renk sarıydı ve 110milyon para verdim bu rezilliğe.

Neyse arkadaşım sana tavsiyem çam terebentin esansı karıştırt şampuanına bide papatya al bolca kaynatıp yıkama suyu yapmak için papatya suyu bi nebze
kızıllıkları açıyor

Tek renk ne yapabilirim bilmiyorum...
Böyle de daha fazla durmam.Çok kötü çünkü saçlarım...
Bir ay geçti yaptırdığım saçın üstünden yinede yıpranır mı sizce.
Diyorum röfle yaptırayım uçlarından biraz kestireyim haftada 2 kere de yağlarla bakım yapayım...

yıpranmış saça röfle yaptırırsan çok daha fazla yıpratırsın ve düzeltmesi inan ki çok zaman alıyor. benim de saçım çok kötü bir renkdi röfle yaptırayım dedim kuaför yaktı sonra çikolata kahveye evde kendim boyadım seneler önce. ve tekrar saçın kendine gelmesi 1 senemi aldı. eğer röfle yaptırmadan dayansaydım birazcık daha ya da kahve tonu bi renge boyasaydım 2 ayda bakımla kurtarırdım. bence hiç deneme...

ya aynı kaderdyiz benim saçım eskiden platindi akmıştı rengi çiğleşmişti salak kuaför dip doya die tamamına röfle yaptı berbat etti b.k sarısı oldu üstlerde turuncu aynı gün ağlaya ağlaya başka kuaföre gtiim oda gitti çikolata rengine boyadı neymiş böle toparlanır dedi altı ay geçti saçım iice iğrenç şuan aktı böle tuaf bi sarı diplerde simsiah ama boyatamıorm haleb çünkü kendini toplamadı bende platin istiom napcam bilmiom bu yanık saçla

canım bak ben sana bır sene ıcınde sacıma yaptıgım ıslemlerı anlatıyım oncelıkle guzel acık kumral saclaım vardı ıstedımkı uclara dogru boyle dogal bı acık sarı attırıyım kuafor tuttu dıpten cızgı cızgı beyaz sarı yaptı bende 1 hafta sabredebıldım sonra duz renge boyattım e tabı rofle boya tutmuyo bıde kuafor ne renge boyadıysa akınca resmen beyaz ısıkta yesıl gorunuyodu sacım sonra bende bakır kahveye boyattım e tabı max 3 hafta gıdıyo akıyo boya neyse yaklasık 3 4 ay kendım boyadım sonra baktım olmıcak ıyı bı kuafore gıdıp tekrar rofle yaptırdım ve ne olduysa ondan sonra oldu saçlarım ısyan bayragını cektı... gercı sac rengımı ve rofleyı atış seklı kadar hosuma gıttıkı keske dedım ılk o kuafore gıtseydım neyse.. yaklasık bı 6 ayda bu sekılde kullandım ama gun gectıkce saclarım koptu koptu artık uclara dogru yolunmus gıbı duruyodu bende hazıran ayında gıttım kesıtrdım omuzlarıma kadar butun sarılarda gıttı... ben derımkı aman sabret bılıyorum o an oyle olmuyo bıran once boyayıp duzgun hale getırmek ıstıyosun ama sonuc bu... şımdı ancak sana şu sekılde yardımcı olabılırız sen sac rengını gosteren bı resım koy ve ıstedıgın sac rengının resmını koy ona gore yardımcı olalım ama bıldıgım bısey var oda rofle ustune kesınlıkle kullu boyama bıde ıstedıgın rengın bı koyusunu al nasılsa bı hafta sonra fazlasıyla açılıcak..

hee bıde sakın ama sakın ıkıncı kez rofleyaptırma ınankı kaybedersın saclarını.. benımde sarı sevdam var ama yoluk yoluk bır sarıyla gezıcegıme parlak kendı saclarımla gezerım daha ıyı ben artık sunu anladım renk okadarda onemlı degıl onemlı olan bakımlı parlak saçlar... ben artık bunun peşındeyım şukur boya kalmadı sacımda yanı azıcık uclarda var 2 3 cm.. ve bıdahada sacım beyazlayana kadar boyatmam tovbe... bıkere o yumusacık saclar oluyo kazık (afedersınız:)))

Kuaför,koyu kızıl olan saçlarımı oryalle açtı.Sonuçta yantı elbette!Bir ay kadar bekledim.
Bir ay içinde de bepanten ampul ve badem yağı karışımı ile haftada iki kez bakım yaptım.Şimdi küllü koyu kumralla boyattırdım ve de yine kestirmek zorunda kaldım
Bir daha kızıl mı? Asla !:olmaz:

canım bence saçına bişey yaptırma çok rahatsız oluyosan boyatmanı tavsiye ederim ve ölece kalıp dinlensin röfle kesinlikle yaptırma daha çok yıpranır

benimde saçlarım aynı durumda ben de yeni boyattım düz renk sarı fakat oryalle açtırdım fakat saçlarım yandı .saçlarım uzun belimde.kıyamıyorumda kestirmeye de ben biraz beklicem diplerimin çıkmasını kendi saçım siyah.sonra tek bir renge boyatcam.içinde kesinlikle oryel bulunmayan bir renge.saçlarımı her çektigimde saçlar kopuyor benim şunda.belki biraz kestiririm.

Amonyaksız boyalar var..
Onlarla kumral tonunda boyarsan fena olmaz..pek öyle siyah gibi koyu falan da değil..
O zaman saçın yıpranmaz..Lorealin casting serisini tavsiye ederim..

sakın tekrar üstüne röfle attırma.saçların kuaförün elinde kalır allah korusun.
bak aynı şeyi yaşıyorum.ayrıca çooookkk kötü yıprandı saçlarım.yarısı kuaförde koptı.tutam tutam hemde bir görseydin:((((şimdi dökülmeye devam ediyor:((

bir süre öyle kullan ki saçların dinlensin kendine gelsin.daha sonra iyi bir kuaföre düz ve daha koyucana bir renk yaptır.
bir de üstüne yalan söylemiyorlarmı çok güzel oldu diye sinir oluyorum.bunların bağlı olduğu bir yer olmalı.gerektiğinde şikayet edebilmek için.

sakın tekrar üstüne röfle attırma.saçların kuaförün elinde kalır allah korusun.
bak aynı şeyi yaşıyorum.ayrıca çooookkk kötü yıprandı saçlarım.yarısı kuaförde koptı.tutam tutam hemde bir görseydin:((((şimdi dökülmeye devam ediyor:((

bir süre öyle kullan ki saçların dinlensin kendine gelsin.daha sonra iyi bir kuaföre düz ve daha koyucana bir renk yaptır.
bir de üstüne yalan söylemiyorlarmı çok güzel oldu diye sinir oluyorum.bunların bağlı olduğu bir yer olmalı.gerektiğinde şikayet edebilmek için.

Kızlar aslında röfleyi çok seviyorum yine yaptırmak istiyordum ama sizi dinleyip yaptırmayacağım.
Tek düz bir renge boyatacağım.Aslında koyu kumra benim gerçek saç rengim.Ben şimdi bu sarının üstüne koyu kumral boyarsam kendim nasıl olur.Kızıllık falan bırakırmı koyu kumral renk nasıl bir renk elde ederim bilen varmı...

ben röfleden dönüste koyu kumrala boyatmıstım (röfleden kurtulmak icin benim saçlarımda mahfolmustu) cok hos bir renk cıkmıstı ortaya zaten ilk etapta koyu renkleri tercih etmelisin cünkü acık renge boyarsan en kısa sürede tekrar akar ve yine kötü bir görüntü olusur

Back