Rezidans inşaatında korkunç kaza: Asansör 22'nci kattan düştü

10 işçiye göz göre göre mezar oldu o rezidans, biliyorum hiç içi sızlamadı holding sahiplerinin. İşiniz rast gitmez umarım. Zevkini sefasını süremezsiniz. Bir gün paralarınızla doldurduğunuz kasaların altında kalırsınız.

ölen işcilerin ailelerine tazminatları bile düzgünce verilmez, zannetmem. hatta öyle bir durumdayız ki patronlar çıkıp da "işciler asansörümüzü düşürdüler" deyip de asansör parasını işcilerin ailelerinden tanzim etmeye bari kalkmasalar. burası yeni Türkiye olur mu olur.

Eh zaten insaat sahibi demis ya "isçiler güvenlik önlemini almadilar" diye. Bu nasil bir vicdansizlik, af edersin hayvanlik ya? O ailelerin babasi, evladi gitti, adam utanmadan onlari suçluyor. Sonrada saka yapar gibi "sorumlulari bulacaz" He he, ayni Somadaki gibi degil mi? Taner Yildiz 2 gün ayni gömlek gidydi diye neredeyse halk kahramani ilan ediliyordu.

Hadi noldu simdi? Yildiz halen kendi villasinda hayatin tadini çikariyor ve o aileler hem manevi, hem maddi kayip ile yasamaya, savasmaya devam ediyorlar. Kaç ay oldu, halen o isçiler madene giriyorlar, hayatlari tehlikeyi girdigini bile bile.

Bu'da ayni sey. Isçi güvenligi, isçiye deger vermek diye birsey yok Türkiyede. Sonrada yok yol, köprü yapilmis efendim. Evet ya, sanki kendi elleri, kendi paralari ile yaptilarda. Isverenler artik elbette vicdansiz olacak. Basbakan bile Soma KATLIAMINDA "bakin efem 1845 londrada..." ile baslayip kaza kaza diye tuturuyorsa, o ölümlerin sorumlularina birsey yapilmiyorsa tabiki isverenler bi mok yapmazlar. Niye karincadan daha degersiz olan isçilere ekstra para harcasinlar ki?

Cok sinirlendim, cook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…