- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Hayat tv:
İşçi Bahri Demir: Belliydi, ama önlem almadılar.Bütün dünya duysun, bu insanların güvenliği yoktur. Kimçe çalışmasın
Meltem Akyol: İşçiler asansörün arızalı olduğunu söylemelerine rağmen binmeye zorlanmış. 'Ya binin ya yürüyün' denmiş
Rezidansta çalışan bir işçi: 2 gün önce beni elektrik çarptı; iş güvenliği uzmanı çağırdım. 'Bu elektrik bişey yapmaz, elini çabuk çek' dedi
1500 kişi çalışıyor. 5 kişilik yerde 10 kişi kalıyoruz. Havalandırma sabaha karşı açılıyor. Nefes bile alamıyoruz.
tok açın halinden anlamaz..kim ne derse desinOfffffff of 6 insanımız daha vefat etmişAllah sabır versin ailelerine
Artık meclistekiler birbirlerine göz süzüp parmak sallayacaklarına iş güvenliğini enine boyuna ele alsınlar, yeter ya, olan gariban işçilere oluyor, insanlar ölüyor 2 gün ah vah gömüldüklerinde iş bitiyor, o garibaların aileleri ömür boyu hertürlü zorluğu çekmeye devam ediyor
Maden işletirler maskeler M.Ö.'ye ait, herşey eski püskü, bakım yok, denetleme yok, kaza olur yaptırım yok, ceza yok, ölenlerin ailelerine gidip iki üzgün surat ifadesi çok üzüldük başımız sağolsun demeler, bitti gitti.
İnsana insan hayatına değer verin artık, iş kazaları, tecavüzler, cinayetler, her seferinde sadece vah vah tüh tühMağdur olanlar hep gariban diye mi kimse peşine düşmüyor
Bu iddialara inanamıyorum, inanmak istemiyorumKeşke uydurma haber olsa
Nasıl olur, gerçi bende ne kadar safım, söylediğime kendim bile inanmıyorum, Soma'da yaşananlar ne'ydi ki
Arızalı asansöre bindirilmişler öyle mi? Elektrik kaçağına birşey yapmaz mı denmiş?
Vah gidi ülkem, paran varsa ağasın beysin, paran yoksa bir asansörde can verirsinde umursayanın olmaz
Çapımız kadar muamele
Angry,
nasıl derler Çarşamba'nın gelişi Perşembe'den belli olur, maalesef bu inşaatta tamda böyle olmuş, nedir bu uyaranlara karşı oluşan alerji, insan bir dikkate alır, ordaki işçiler insan değil mi, can değil mi? Bu insancıkların canının hiç mi kıymeti yoktu, benimki de laf işte, kıymeti yokmuş ki problemli asansöre çözüm aramak yerine insanları bindirmişler.
Nasılsa ölenlerin yerine yeni işçi bulurlar çünkü bu ülkede işsizlikten perişan olmuş çok insan var, artık insanlar öyle hale geldi ki öleceğini bilse ekmeğinin peşine koşmak zorunda kalıyor, sonuçta çoluk çocuk bakıyorlar
Ah bu çaresizliğin gözü kör olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?