• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları rezene çayları.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nadif

feci halde aşık :)
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
98
2
46
46
Eskişehir
sevgili kozalağıma dedim ki humanna veya milupa nın rezene çayını alırmısın bebişimiz için,tamam hayatım dedi kapattı telefonu. Akşam geldi elinde poşet çıkardı rezene çayı markası günvit. Neymiş bi kaç eczaneye bakmış bulamamış bunu almış mış. Şimdi aranızda bu markayı duyan,gören,bilen ve kullanan var mı acaba. Rezene çayı rezene çayıdır diyip kullanayım mı? Yoksa sevgili kozalağımı benim istediğim markalardan birini bulması için şehirdeki bütün nöbetçi eczanelere yollayayım mı?

ben içiyorum normal rezene.
bana uyku yapıyo bebeğimin de gazı kolay çıkıyo:ecrin_bebek:
milupa da kullanıyorum ara ara ama tadı pek hoşuma gitmiyo.
ben normal rezeneden bi zarar görmedim yani.

ben rezene çayı olarak normal aktarlardan aldımı kullanıyodum ekstradan birde milupanıniyi geceler çayını içiriyordum dönüşümlü olarak rezene rezenedir ne farkederki bir bitki sonuçta hangi marka olduğunun bir önemi yok bence

evet aslında bitki bitkidir. Ama sevgili kozalağımada bir ceza gerekiyordu :) bende işe yaramayacağını söyleyip 10 dakika önce yolladım gidip bulsun diye :) beni dinlememenin cezasını çeksin değil mi kozalağım :):)

markayı biliyorum..bizim burda bir aktarda var,ben kullanıyorum..ama bebeğe içirme sakın..kendin iç sadece..

bende aktardan normal rezene aldım
hem kendım ıcıyorum hemde bbeğe veriyorum

bence aktarlarda satılanlar daha doğal ve sağlıklı.içinde kimyasal bir şey yok.milupa ve diger hazır satılanlar hepsinde kimyasal madde var.ben mümkün mertebede doğal alanı demleyip içiyorum.milupanınkini bir oturmada falan kullanıyorum..

kızlar milupanın rezene çayını verdıkten sonra oglum sarı sarı kustu
sızdede oldumu bu
normalmı acaba
hep aktardan aldıgımı verıyodum yanıma almayı unutmusum eczaneden almak zorunda kaldım
sarı sarı kustu bebegım

Back