• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi rezene çayııı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğim çok gazlıydı ve ben ilk aylarında biraz rezene veriyordum. Şimdi ek gıda dönemindeyiz ve gaz kabusumuz geri geldi tekrar rezeneyi vermeye başladım ve memnunum.
ıhlamuruda soğuk algınlığı geçirdiği dönemde vermiştim oda iyiydi...

milupa'nin rezene cayini veriyorum. bir de yine bebekler icin "iyi geceler" cayi var, ama onun tadigini sevmedi bebegim.

bende milupanın gece çayın kullandım arada yine milupanın rezenesini veriyorum..

arkadaşlar bende bebeğim gazlı olduğu dönemlerde milupanın rezenesini verdim ama şimdi değişik çaylardanda vermek istiyorum milupa ve humananınmı var sadece bitki çayları başka bildiğiniz ve memnun olduğunuz markalar varmıı???

slmlar rezene çayını gün içinde parçalara bölerekmi veriyorsunuz? benim kızım çok seviyor tadını.bir gün 100 grmın hepsini içmişti ogün biraz huysuzlandı acaba ondanmıdır?

bizim doktorumuz kesinlikle verdirmedi bi süre sonra ıkındırmaya başlıyo ve tembelleştiriyyo demişti sen hergün içersen hem sütünü arttırı hemde sütünden bebeğine geçer dedi ve bende vermedim

sadece ıhlamura izin vermişti ıhlamuru şimdide kahvaltısında veriyorum birde papatya çayı ama papatya çayını sade içmiyo kokusunu sevmedi

sezen doktorun ıhlamıra izin vermiş peki nekadarlıktan itibaren veriyorsun benim bebeğim 1.5 aylık ıhlamur verebilirmiyim acaba

tabi verebilirsin canım ıhlamurun hiçbir zararyı yok ayrıca göğsü yumuşatıyo faydalı bir çay

biz 2 aylık filandık günde 3 kere 3 çay kaşığı filan verebilirsin birde bizim doktorumuz bebeğin suya ihtiyacı yok ama emzirmeden önce ve sonra kaynamış ılmış su verdirdi hep boğazını temizlesin diye 2-3 çay kaşığı emzirme öncesi 2-3 çay kaşığı sonrası bebeğim enfeksiyon kapmıştıda :(

Back