• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi rezene çayıı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
74
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar benım bebegım 38 gunluk zannedersem bırazcık gazı var,sızce rezene cayı versem ıse yararmı bu kadar kucuk bebege bır zararı olur mu??

Benim kızımda çok gazlı bir bebekti. Rezene çayı faydalı verebilirsin, humana kullanmıştım ben. Ancak çok çok tavsiye edeceğim şey subsimplex adında bir gaz ilacı. Hiç bir yan etkisi yok ve çocuk çok rahatlıyor, hemen gazlar patır pıtır çıkıyor. Günde 8 kez, her bir kullanımda 5 damlayı geçmeyeceksin. Benim hayatımı kurtardı. O dönemlerde resmen zombi gibi yaşıyordum. Moralini yüksek tut, zaman geçtikçe rahatlayacaksın düzelecek.

ıhlamur ve rezene verebilirsiniz doktorlar kendileri veriyolar hatta çok şükür bizim gaz problemimiz olmadı hiç
ayrıca karnına sıcak temiz havluda sarabilirsiniz iyi geliyor

bence sen iç rezeneyı de ıhlamuruda sütünden geçsin bebekler alerjık olabiliyor riske atma benım kızımda ne gazlıydı hala gazlı 6 aylığız omx dıye gaz şurubu var bitkisel dene ıstersen birde yedıklerıne dıkkat et yemeklerıne kımyon at suttunden gecsın o da ben neler neler yaptım cnm kolay gelsin

Back