Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba güzel anneler kızım 41 günlük rezene çayı vermek istiyorum milupanın çayını aldım.aranızda kullanan var mı ne kadar veriyosunuz ölçüsü ne kadar günde kaç kere yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederima.s.
merhaba canim bende kizim 20 günlükken vermeye baslamistim 100 ml lik 2 cay kasigi atiyodum üzerinde yaziyo zaten ayrica sende icebilirsin ben hem rezene hemde papatya cayi veriyorum eve gelen ebe önermisti
milupanın rezene çayını bende kullanıyorum.günde 100 ml den fazla içilmiyor.bende 100 ml hazırlıyorum 20-25 ml. sini bebeğime içiriyorum geri kalanın kendim içiyorum
doktorumun tavsiyesi ile rezeneyi bebeğime vermektense kendim iciyorum zaten sütüm ile ona yeterli miktarda rezene vermis oluyorum. hem gazına iyi geliyor hem rahatlatıyor.
merhaba güzel anneler kızım 41 günlük rezene çayı vermek istiyorum milupanın çayını aldım.aranızda kullanan var mı ne kadar veriyosunuz ölçüsü ne kadar günde kaç kere yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederima.s.
canım bebekten ziyade ekndin içsen daha iyi olur.ben aktardam rezene alıp demleyip içtim çok iyi geldi hem bebişe hem bana.çünkü bazı dr lar bebeğe tavsiye etmiyorlar.
bende kendim içiyorum rezene çayını. bebeğime kuvvetli gelir diye vermeye korkuyorum. 1 kez papatya çayı verdim cok rahtladı ama doktorum verme deyınce vermıyorum artık.