Rezalet! Bu nasıl aile

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Aydın'da kardeşi K.Ç.’ye 5 ay önce, uyurken tecavüz edip, hamile bıraktığı ileri sürülen 29 yaşındaki H.Ç. tutuklandı.

Dün (Çarşamba) Sabah annesi N.Ç. tarafından, Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne getirilen 17 yaşındaki K.Ç.’nin 20 haftalık hamile olduğu belirlendi. K.Ç., bebeği istemediğini, kürtaj olmak istediğini belirtti. Ancak, kürtaj için yasal sürenin dolması ve K.Ç.’nin yaşının küçük olması nedeniyle, hastane yönetimi durumu savcılığa bildirdi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri tarafından ifadesine başvurulan K.Ç., ağabeyi H.Ç.’nin Umurlu Mahallesi’ndeki evlerinde uyurken kendisine tecavüz ettiğini anlattı ancak şikayetçi olmadı. İfadesinde iki ay tecavüze uğradığını kimseye anlatamadığın belirten K.Ç.’nin daha sonra konuyu açtığı büyük ağabeyi 24 yaşındaki E.Ç.’nin 'Ben kendisiyle konuşurum bir daha yapmaz’ diyerek, geçiştirdini de anlatıp, "Ancak, daha sonra ağabeyim iki kez daha tecavüz girişiminde bulunununca dayanamayıp, yaşadıklarımı anneme anlattım. 'Daha önce neden söylemedin. Çaresine bakardık’ dedi. Adetlerimin düzensiz olduğunu söyleyince, beni hastaneye götürdü" dediği öğrenildi. K.Ç.’nin ifadesinin ardından öz kardeşine tecavüz edip, hamile bıraktığı ileri sürülen H.Ç., Umurlu Polis Merkezi tarafından gözaltına alındı. Anne ve babasının da şikayetçi olmadığı H.Ç., tutuklandı. milliyet

Son düzenleme:
çok enteresan bir aile,diğer abi konuşurum diyor,anne çaresine bakardık diyor,kız şikayetçi olmuyor..sanıyorum kamu cezası kapsamına giriyor yinede ne kadar ceza alırki..inşallah az almaz:44:

tecavüzcü abisi zaten p islikmiş ama diğer abisi annesininde ondan kalır yanları yok,resmen geçiştirmişler, yazık o kıza yaa Allah yardımcısı olsun

şimdi bu üç kardeş ilerde evlenip çocuk yapacaklar değil mi
tecavüz eden abi de 29 yaşında
ne desek boş gerçi, olağan bişey onlar için herhalde

artik sasirmiyorum boyle olaylara..dede toruna, amca yegene, baba kizina, abi kardesine...hatta bu KK da bi topic vardi galiba tacize ugramakla ilgili...oyle seyler yazmislardiki bazi uyeler okurken kanim donmustu...bir kac gun psikolojim etkilenmisti...Allah yardimcisi olsun kizin...normal aile ortamini hayal bile edemiyordur boylelerinin icinde. Allah dusmanimin basina vermesin.

ne acı ne zor bir durum bide bir kere değil anladığım kadarıyla

hayır yani anne babanın şikayet etmesimi gerekiyor

o çocuğun alınması gerekiyormu ellerinden ve ş...........z adam için yapılması gereken bişey yokmu

hem ailece suçlular

şikayetçi değilim demek ne demek

sanırım kız ve anne baba şikayetçi olsalar daha fazla ceza alacaktı, oğlullarına kıyamadıklar demekki

işte bunlarda anne baba güya

tövbe yarabbim ya allah ıslah etsin .... kıyamet alameti olsa gerek

Olan kıza ve doğacak masum bebeğine olmuş aile de olayı örtbas edemediklerinden olsa gerek şikayetçi olmamışlar. Yazık...

Bu ne ya? Şaka mı bunlar?
Nerde hangi ülkede hangi mezhepte yaşıyolar, hergün ayrı şok yaşıyorum Yarabbi!
Hayır abiler zaten birbirinden pislik, anne desen hiç mi farketmemiş bi o kadar rahat... Heleki 17 yaşındaki kız, bence sessiz kalacak bu tarz muameleye göz yumacak kadar küçükte değil kesinlikle... Ayrıca da uyurken tecavüze uğramak ne? O yaşta böyle bişeye maruz kaldın mı abi kardeş dinleme yık ortalığı ya! Yuh diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…