- 9 Ağustos 2023
- 1.513
- 1.030
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
Ben kullandım bu ay 5 6 ay önce progesteron hormonumu ölçtürdüğümde 9.55 çıktı şimdi bu ilacı kullandıktan sonra değerim 16.55 oldu çok faydalı bir ilaç benceBu canısı kullanan var mı kızlar ada soraymmmmmm
Benim de böyle çıktı hep ama yarım saat sonra falan belirginleştiArkadaşlar sizce çift çizgi mi
Sonuç ne oldu pekiBenim de böyle çıktı hep ama yarım saat sonra falan belirginleşti
Şuan ilişkiden 12 gün geçti bugun test yapmadım. Kaset testlerde benim geç çıktı o yüzden emin değilim hala regl 2i3 gün var bekliyorumm. Erken gebelikte dün böyle çıktıSonuç ne oldu peki
Silik çizgi belli yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin bakalım koyulaşacak mıŞuan ilişkiden 12 gün geçti bugun test yapmadım. Kaset testlerde benim geç çıktı o yüzden emin değilim hala regl 2i3 gün var bekliyorumm. Erken gebelikte dün böyle çıktı
Hamile gibi görünüyorsunuz :)Şuan ilişkiden 12 gün geçti bugun test yapmadım. Kaset testlerde benim geç çıktı o yüzden emin değilim hala regl 2i3 gün var bekliyorumm. Erken gebelikte dün böyle çıktı
Ya bunu ben dün gece yaptım 3 gibi. İyi bir marka cidden çok hassas diyorlar. Sabah normal kasetle yaptım böyle çıkmadı o yüzden emin değilim. Erken gebelik aldım onu yapmayı düşünüyorum bakalım insallahSilik çizgi belli yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin bakalım koyulaşacak mı
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebitoKİzlar hamileyimmmmm
Ben çok inanamadım çünkü bunu gece yaptım iyi bir marka hassasmış. Sabah normal kasetle yaptım onda çıkmadı o yüzden emin olamadım. Erken gebelik aldım bakalım onu da denicemHamile gibi görünüyorsunuz :)
Yarının ateşi önemli. Şimdi Değerlendirdikateşinde yanıltıyor olabilir. ovü testlerin pik olmuş gibi durmuyor canım.yarın yükselme olmayabilir :)
Kaset testler biraz daha geç veriyor sonucu siz yarın erken gebelik ile deneyin mutlaka inşallah çıkarYa bunu ben dün gece yaptım 3 gibi. İyi bir marka cidden çok hassas diyorlar. Sabah normal kasetle yaptım böyle çıkmadı o yüzden emin değilim. Erken gebelik aldım onu yapmayı düşünüyorum bakalım insallah
Kuzum benim çatlama yakın hissediyorum. İlişki sırasında içerisi sıvı oluyor ilişki daha kolay oluyor bu dönemde. Şimdi değerlendirdik ya mesela acayip sıvı vardı yani akıntı yumurtlama akıntısı sanırım. Ben yumurtlamanın yakın olduğunu o dönemde de anlıyorum. Yarının ateşi ve yarının ovu testleri de önemli. Sıvı tüketimine ve bekleme süresine de çok dikkat etmedim bu sefer testleri yaparken belki ondan da olabilir. Yumurtlama akıntım var dünden beri. Bence yakın çatlama. Ateş yakında belli eder12. Gun de gercekten erken olur tatlim..dedigin gibi takviyeler etkili olmus olabilir. Ama testler neden silik? Sanki koyulasma epey var gibiydi. Benim de bugun 12. Gün yumurta aki kivanimda akıntıyi gordum nihayet. Cuma ya da cumartesiye bekliyorum yumurtlamayi. Bu ay gun asiri gitmeyi düşünüyorum iliskide. Her gun denedigimiz aylar bir sekilde tutmadi
İnşallah canım? Yarın regl 2 gün var olacak. Dogru çıkar mı yoksa bekleyeyim miKaset testler biraz daha geç veriyor sonucu siz yarın erken gebelik ile deneyin mutlaka inşallah çıkar
Senin mucizeni severimOlacak kuzum kaçırmış olamazsın daha var gününe
Yakın çatlama hissediyorum kuzum hadi bakalım takipteyimPik yarına sanki canım
evet sistem otomatik ayarlıyor kendini :) maşaAllah hormon değerlerin iyi demek ki her şey birbiriyle uyumlu gidiyorYarının ateşi önemli. Şimdi Değerlendirdikama yumurtlamanın yakın olduğunu afedersiniz ilişki sırasında içinin sıvı olmasından anlıyorum ilişki daha kolay oluyor bu da aslında Allah’ın hikmeti. Bu sıvı sayesinde zaten spermler daha kolay taşınıyor bu dönemde. Bu sıvıyı daha çok hissettim bu değerlendirmede.çatlama olmadıysa da kesinlikle çatlama yakın
Hormon değerlerim her defasında iyi çıkıyor ama olmuyor işte sorun yok ama olmuyor niye çünkü zamanı varevet sistem otomatik ayarlıyor kendini :) maşaAllah hormon değerlerin iyi demek ki her şey birbiriyle uyumlu gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?