- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.881
Yarim saat yada 1saat ovü saatinde oynama olsa sknti olurmu simdi su icsem saat 15de yapmam gerekiyor testi hergun 13.30da yapiyrdumCanım ben senin yerinde olsam şimdi bi su içerdim. Çünkü susamışımdır ben. Sonra tekrar iki saat sayardım. En garantisi bu gibi
Sen ne zaman test yapacaksın kuzumİnşallah bebiştir canımaynı benimde belirtiler var canım sadece bazen adet sancisi arada gelip gidiyor o beni olumsuz etkiliyor adet olucam diyorum sonra diyorum belki bebektir ama bilmiyorum artık Allah büyük inşallah hamileyizdir
Yarın sabah bi test yapsana kızım 9 gün oluyor yarın10 da pil gördüm kuzum
Masallh hayrli olsun canim bizlerede dua etKızlaaaaarAllah isteyen herkese nasip etsin İnşallah . Daha kimseye söylemedim. İlk size yazıyorum . Destekleriniz için teşekkür ediyorum.
Amin canımmm Allah sana da sağlıkla tez zamanda evlat versin canımAhhhhh ne güzel haber canımsağlıkla ilerlesin inşallahhhh aminnn
Hadi gözün aydın canım sağ salim kucağına al inşallah aramıza hoş geldin taze anneKızlaaaaarAllah isteyen herkese nasip etsin İnşallah . Daha kimseye söylemedim. İlk size yazıyorum . Destekleriniz için teşekkür ediyorum.
Bugün yaptımmkuzum ama yok bısey ya dahaYarın sabah bi test yapsana kızım 9 gün oluyor yarın
Canım benim normalde 10 gün var ama uygulama yedi gün ama belirtiler var on gün kala olmaz bu kadar erken o yüzden uygulama ya bakarsam yedi gün var iki uygulamada aynı şeyi gösteriyor bende ne zaman. Yapcagimi bilmiyorum sen ne zaman yapican canımSen ne zaman test yapacaksın kuzum
Allah kucağına almayı nasip etsin kuzumKızlaaaaarAllah isteyen herkese nasip etsin İnşallah . Daha kimseye söylemedim. İlk size yazıyorum . Destekleriniz için teşekkür ediyorum.
Ben başladım yapmaya kuzum ama erken şuan yaCanım benim normalde 10 gün var ama uygulama yedi gün ama belirtiler var on gün kala olmaz bu kadar erken o yüzden uygulama ya bakarsam yedi gün var iki uygulamada aynı şeyi gösteriyor bende ne zaman. Yapcagimi bilmiyorum sen ne zaman yapican canım
Sağlıkla ilerlesin canımKızlaaaaarAllah isteyen herkese nasip etsin İnşallah . Daha kimseye söylemedim. İlk size yazıyorum . Destekleriniz için teşekkür ediyorum.
Belli olmaz bebeğim o bir gün yok diyorsun akşamına bile çıkabiliyor tutunup salgılaması hemen de olabiliyor geç de olabiliyor ama en erken 9 gün sonra gördüm ben oda belli belirsizdi sonra erken gebelik aldım onu yaptım onda çıkınca inandım kontrol ettim sonraki günlerde koyulaştı yarın sabah sen yap bakalım bi daha inşallah vardır ama benimle aynı belirtilerin var bence var inşallah vardır kuzumBugün yaptımmkuzum ama yok bısey ya daha
Aynen bende o yüzden.daha yapmıyorum beklemek en iyisiBen başladım yapmaya kuzum ama erken şuan ya
Oyyy sağlıkla kucağına al kuzumKızlaaaaarAllah isteyen herkese nasip etsin İnşallah . Daha kimseye söylemedim. İlk size yazıyorum . Destekleriniz için teşekkür ediyorum.
Aynen kuzum daha 9 gün olmadı bileBelli olmaz bebeğim o bir gün yok diyorsun akşamına bile çıkabiliyor tutunup salgılaması hemen de olabiliyor geç de olabiliyor ama en erken 9 gün sonra gördüm ben oda belli belirsizdi sonra erken gebelik aldım onu yaptım onda çıkınca inandım kontrol ettim sonraki günlerde koyulaştı yarın sabah sen yap bakalım bi daha inşallah vardır ama benimle aynı belirtilerin var bence var inşallah vardır kuzum
İkimizin adet aynı o zamanBen başladım yapmaya kuzum ama erken şuan ya
Şuan 7 gün varİkimizin adet aynı o zaman
Kız ne testi ?Bugün yaptımmkuzum ama yok bısey ya daha
Dayanamamış test yapmış balımmm yaaaŞuan 7 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?