- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.821
Sağlık olsun demek ki önümüzde ki ay vakti inşallahAkşam yaptım negatif çıktı canım, bat 21 Eylül. Olsa çıkardı dedik konuyu kapattık :)
Amiin çok amin hem deAmiiin inşAllah bebeğimumarım hepimiz bu yıl bitmeden gebelik haberimizi alabiliriz
Hadi ya o kaşar umutluydum ki
Allahtan ümit kesilmez kuzum daha kırmızılar gelmediği sürece umut var inşallah vardırİnan ki tam tersi hiç kafamı yorupta saçma sapan havalara girmedim tam tersi hattaMerve3553 konuşurken hep adet olucam erkenden diyordum.
Sonradan kasıklarım çok batmaya başladı gün içinde uykum gelince acaba mı dedim. Dün gece tamamen belirtiler kayboldu ve yerini tam adet sancısına bıraktı nasip
Amin canım benim inşallahÜzülme canım bu ay inşallah olur
İnsallh canim benim sen ne zamn yapicaksin ovu testiniHadi inşallah yumurtlama görürsüüünnn
Belki çok geç yumurtladınız adete yakın bir tarihte ve tuttuysa gitmesi yerleşmesi baya zaman alır. Ovulasyon yapmış mıydınız? Dilerim vardıradetim 5 gün geçti 3 gün önce kan testi yaptırdım 0,2 çıktı değer ama hala adet olamadım nedendir yardımcı olur musunuz
klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadım yok ovülasyon yapmadım doktor tam tedavi ortasında cevap vermedi doğuma gidicem dediBelki çok geç yumurtladınız adete yakın bir tarihte ve tuttuysa gitmesi yerleşmesi baya zaman alır. Ovulasyon yapmış mıydınız? Dilerim vardıradet söktürücü falan almayın sakın
Bakalım beklemedeyim inşallahEvetttt bende de çıktı bi arkadaş da daha çıkmıştı kız sen hamişsin bence
Peki siz anlamadınız mı yumurtlamayı yani şeffaf akıntı ne zaman oldu acaba? Bence bekleyin belli olmaz 1 hafta geçsinklomen kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadım yok ovülasyon yapmadım doktor tam tedavi ortasında cevap vermedi doğuma gidicem dedi
10 gün olduysa bugün test yapabilirsin canım çıkma ihtimali bugün var ama 2 gün önce biraz zor olda da çıkmayabilirdiCanım Kızlar merhaba :) sizlere belirtilerimden bahsetmek istedim..
gebelik mi yoksa adet mi bilmiyorum..
Yumurtlamadan sonra acayip şekilde sıcak bastı, ardından mide bulantısı, midemin yanması, sonrasında kasıklarımda ağrı hissettim..
iki gündür adet olucakmışım gibi bi ağrı kasıklarımda..
Şuan çatlamanın 10. günü , duramadım iki gün önce gebelik yaptım ama bişi görünmüyor...
bi yazayım dedim size..
Sürekli takip ediyorum yazışmalarınızı okuyorum,
gebe kalanlara hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin,
isteyen herkese de rabbim nasip etsin sağlıcakla..
Oy oy ağzından bak damlıyoGeçenlerde okudum Hamile bir kadın yazdı ovilasyon dönemim yaşadığım belirtiler ve gebe kalmam diye yazmış ovilasyonundan sonraki 9. Günü sanrım uçuk çıktı yazmış kasık ağrım vardı ufak ufak yazmış ben bilmem tabi kadının yalancısıyım
evet klomenden sonra yumurtalarım geliştiği için kasıklarımda doluluk oluyordu o zman anlıyorum bi kere aşılama 2 kere de klomen çatlatma iğnesi oldum şimdiye kadarPeki siz anlamadınız mı yumurtlamayı yani şeffaf akıntı ne zaman oldu acaba? Bence bekleyin belli olmaz 1 hafta geçsin
Çok yapmak istiyorum ama bi yanımda adete kadar bekle diyo bilmiyorum..10 gün olduysa bugün test yapabilirsin canım çıkma ihtimali bugün var ama 2 gün önce biraz zor olda da çıkmayabilirdi
Amin kuzum inşallah, bakalim Perşembe olursamm belirti de yok çünkü şuann sadece arada kasik agrisi gibi oldu ya adet olucamDün geceden bu sabaha kadar bitmeyen bel ağrısı çektim zaten adete 2 gün kaldı
Hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşAllah
Bunu bende merak ediyorum ya bende 14 ünde yumurtlama ve çatlamayı gördüm sonra2 gün hiç çizgi çıkmadı bugün çizgi çıktıCanım kızlar ben 13 eylül 'de pik gördüm ertesi gün çatladı takip ettim. Şuan adete 8 - 9 gün var sabah tekrar test yaptım pike yakın çıktı ama normalde 2kez yumurtlamam. Gebelik olsa bu kadar çabuk lh hormonu yükselir mi tecrübeniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?