- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.761
İnşallah canım hepimiz bu ay hamiş oluruz inşallahErken olmuş seninki canım inşallah tutmuştur
İnnovita deyince bi duraksadım @Sipser arkadaşımızında o testte silik çizgisini gördük diğer markalarda çıkmadı batı bekliyor umarım pozitiftir ikinizin sonucu da
Bebiştir o bebişAz kaldı kusucammo derec kötü ya valla bebiştendir üşüttüm mü anlamadım
Ayyy inşallah canım çok amin, sırayla paylaşalım sevinçlerimizi inşallahİnşallah canım hepimiz bu ay hamiş oluruz inşallah
Yok kuzum ya. Bazen tatli tatli kaşındığı olur ama agri hissetmedim hicYa ovilasyon dönemlerinde dikişlerinde hareket batma veya dikiş yerlerini hissediyor musun ben dün sanırım veya 2 gün mü oldu iç dikişimi acısını hissedip uyandım
Selam dahil oldum bende batınıza ne kadar var daha benimde şüphem var çok erken diye düşünüyorum 7gün var be zaman yapsam testi ,11inde yumurtlama günümdü bi gün öncesi birliktelik yumurtlamadan sonra 4.gün birliktelik oldu ve bugün ne kadar sürede oluşur rahme tutunur yada ne zaman test yapsam hani adetimide bekliyemiyorum erken gebelik testinde denesem çıkarım kiYarın sabah denicem
Ay bende 9 unda yumurtladım aynısı ve dünle bugün çok silik çizgiler çıktı ilk dakikalar da . ben bir de göğüs sızlamasından anladım Yarın bir kan testi yaptıracağım. biraz erken öğrenmem gerekiyor kan pıhtılaşması var bende ama yarın inşallah çıkarsa haber veririm inşallah da gebeliktir9 unda gordmustum canım Eki Görüntüle 3302825
Şimdi gördüm de ben de guvenemedim bu innovita gebelik testi bı de öylesine yapayım dedim ilk idrar falanda değil olmazsa yarın sabah kaset testle yapayım ben
Maydanoz suyu düşük yapmak için diye biliyodum ben amaBana hep soğan suyu sarı çiçek suyu ondan sonra bizim dağ ıhlamuru deyip ada çayı içirmiş Maydanoz suyu içiriyor daha doğrusu çalışıyor daha bir sürü şeye zorluyor hatta katran dediği birşey var göbeğine sür diyorda artık kaçıyorum ben
Ekliyim kuzum bugün yeniledim eksikler illa olmuş affet
tarihleri alabilermiyim balım
Estağfurullah bebeğimEkliyim kuzum bugün yeniledim eksikler illa olmuş affet
Tabi, sat 13 Ağustostarihleri alabilermiyim balım
3 sezeryanım var canım merak ettiğin ne varsa sorabilirsin baya tecrübeliyim bu konudaKızlar aranızda sezeryan olanınız var mı?
Görüyorum kuzum çizgiyiKizlar bana bı bakın hele. Gözle daha iyi görünüyor silik bi cizgi gördüm ama yaniliyomuyum yaEki Görüntüle 3302812 Eki Görüntüle 3302814 Eki Görüntüle 3302815 Eki Görüntüle 3302815 Eki Görüntüle 3302817
Evetttt bende de çıktı bi arkadaş da daha çıkmıştı kız sen hamişsin benceBende birde uçuk çıktı şuna fark ettim Buda bi belirti mi
Bende de cıktı bu ayBende birde uçuk çıktı şuna fark ettim Buda bi belirti mi
Vücuddaki enfeksiyonu da temizliyor bana kürünü içirirdi kayınvalidem enfeksiyonum vardı o zamanMaydanoz suyu düşük yapmak için diye biliyodum ben ama
Ya kasıklarımda ağrım var özellikle geçenlerde ovilasyon dönemime denk geldi acısından uyandım sanki iç dikişime birşey Baskı yaptı sanada böyle şeyler oluyor mu?3 sezeryanım var canım merak ettiğin ne varsa sorabilirsin baya tecrübeliyim bu konuda
Geçenlerde okudum Hamile bir kadın yazdı ovilasyon dönemim yaşadığım belirtiler ve gebe kalmam diye yazmış ovilasyonundan sonraki 9. Günü sanrım uçuk çıktı yazmış kasık ağrım vardı ufak ufak yazmış ben bilmem tabi kadının yalancısıyımBende birde uçuk çıktı şuna fark ettim Buda bi belirti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?