- 25 Temmuz 2014
- 2.069
- 1.431
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.581
Aynen ders olsun bize bi daha almayalım o markadan .. ovulasyon testleri iyiydi yanında hediye yollamamışlardı yaptım, hiç bi zamanda silik çıkarmadı yani hiç bi şey çıkarmadı , ilk kez çıkarmıştı. Kısaca almamak lazımmış.İnnovita diyince bi teste baktım internetten aslında böyle yazıyor hayeleti dikkate almayın diyo ama insanı ümitlendiriyo öyle çıkarması hiç iyi değil eğer yoksaSipser
5 tane çıkıyor heralde diğer 4 ünde çizgi bişe yokmuydu? Eğer hamileysen dediğin gibi 6 gün önceden çıkardı ozamanAynen ders olsun bize bi daha almayalım o markadan .. ovulasyon testleri iyiydi yanında hediye yollamamışlardı yaptım, hiç bi zamanda silik çıkarmadı yani hiç bi şey çıkarmadı , ilk kez çıkarmıştı. Kısaca almamak lazımmış.
Ya da ben hamile çıkarmışım bi o pozitif cıkarmıştı 6 gün önce diye patlatırmışız satışlarını :)))
Yok onları daha önceki günler yaptım hiç silik milik bi şey çıkmadı , 6 gün kala olan böyle çıktı. Ve ben hepsini bitirdiğim için sonucu teyit edecek başka test bulamadım o da eczanede satılmıyor . İnternetten sipariş verdim henüz gelmedi. Zaten inancım da kalmadı artık , gelsin kırmızılar da rengimiz belli olsın :) bu daha çok yoruyor insanı.5 tane çıkıyor heralde diğer 4 ünde çizgi bişe yokmuydu? Eğer hamileysen dediğin gibi 6 gün önceden çıkardı ozaman
İnsallah vardir insallah olur gogus agrim kesilince bende olmadi diye dusundumNeden olmadı dedin anlayamadım canım. Hamile olma ihtimalin daha yüksek bence. Yarın sabah testine yinelemelisin.
Aynen ders olsun bize bi daha almayalım o markadan .. ovulasyon testleri iyiydi yanında hediye yollamamışlardı yaptım, hiç bi zamanda silik çıkarmadı yani hiç bi şey çıkarmadı , ilk kez çıkarmıştı. Kısaca almamak lazımmış.
Ya da ben hamile çıkarmışım bi o pozitif cıkarmıştı 6 gün önce diye patlatırmışız satışlarını :)))
Aaaaa varmı koyulaşma ben bakmıyorum hiç ya
Şuanlık böyleAaaaa varmı koyulaşma ben bakmıyorum hiç ya
Güzelllll
Yaa çok saçma ama öyle şey mi olurİnnovita diyince bi teste baktım internetten aslında böyle yazıyor hayeleti dikkate almayın diyo ama insanı ümitlendiriyo öyle çıkarması hiç iyi değil eğer yoksaSipser
Öyle deme kuzum bak bata 2 gün kala benimde erken gebelik sıfır gölge bile yoktu ama 2 gün sonra pat çizgi çıktı. Ümidini kaybetme.Yok onları daha önceki günler yaptım hiç silik milik bi şey çıkmadı , 6 gün kala olan böyle çıktı. Ve ben hepsini bitirdiğim için sonucu teyit edecek başka test bulamadım o da eczanede satılmıyor . İnternetten sipariş verdim henüz gelmedi. Zaten inancım da kalmadı artık , gelsin kırmızılar da rengimiz belli olsın :) bu daha çok yoruyor insanı.
Ben de heves etmiştim ama zamanı değilmiş elden bi şey gelmiyor ..Vakti zamanı geldiğinde görürsün inşallah pozitifikeşke bu testler yalancı olmasa çok büyük hayal kırıklığı gerçekten. Bir heves bekliyordum testini. İnşallah vardı da testlerde çıkmıyordur
Yaa kıyamam moralini bozma inşallah bir gün olacak gönlümüzden geçenEvet her biri ayrı marka ama pozitif bi tane , ben bi tek ona inanıp hayal kırıklığı yaşadım :)) ama napalım mutlaka bir vakti vardır
Elbette , Allah’tan ümit kesilir mi hiç ?Yaa kıyamam moralini bozma inşallah bir gün olacak gönlümüzden geçen
Tabii kiiElbette , Allah’tan ümit kesilir mi hiç ?
Kimse yok muKızlar 1 Eylül regl günümdü ama olmadım 6/7 Eylül'de yumurtlama testinde pik gördüm değerlendirdik hala regl olmadım 17 gün gecikti resmen şimdi de test böyle çıktı 3 damla damlattım hemen böyle oldu bozuk sanırımEki Görüntüle 3302702
Canım başka testin yok mu tekrarlasan, çünkü t çizgisi de çıkmış ama bozulmuş gibi de duruyor yorumlamak doğru olmazKimse yok mu
Bozuk canım test varsa tekrarlasanKimse yok mu
Bu orijinal o zamanBu işte sahte
11 Eylül yumurtlama 12 Eylül çatlama oldu 22 Eylül bı yaparım denerimGüzelllllne zaman test yapacaksın yumurtlama hangi gündü senin balım
Hadi bakalım inşallah11 Eylül yumurtlama 12 Eylül çatlama oldu 22 Eylül bı yaparım denerim25 Eylül zahten bat günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?