- 10 Temmuz 2021
- 192
- 155
- 53
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.561
Arada sol kasıgim gerilme oluyor dün hafif baş dönmesi oldu okadar ovulasyon testi yapıyorum günlük koyulaşma oluryor öyle takip ediyorumBahar esinti canım Sen naptın belirti bişey varmı ya
Bana kalırsa yaparsın gibi geliyo yaparsa beni etiketlemezsin seni mahvederim bakAminnnnsabretmem lazım 2-3 gün inşallah yapmam sabah
Aaaaa varmı koyulaşma ben bakmıyorum hiç yaArada sol kasıgim gerilme oluyor dün hafif baş dönmesi oldu okadar ovulasyon testi yapıyorum günlük koyulaşma oluryor öyle takip ediyorum
bende senin gibi diyordum hep ama sabredemiyodum. Ama senin alma imkanın yokmuş bekle dediğin gibi kaç gün var adetine
Dur sabredicem çünkü 7 günüm var dahaBana kalırsa yaparsın gibi geliyo yaparsa beni etiketlemezsin seni mahvederim bak
Oo daha baya varmış bekle bekle 2 3 gün. Umarım görürsün pozitifi canımBugünü saymazsak 7 günüm var daha
İnşallah her şey güzel ilerlerKızlar benim kaset testim pozitif çıktı ne olur dua edin kan değerlerim de iyi olsun çok korkuyorum kimyasal yada boş gebelik olur diye yarın kan vericem ama çok tedirginim
EveeettKizlarim ben erken gebelik yaptim yine hatirlarsaniz ilk testim de 3 4 gun once ne kadar silikti, simdi testi yapar yapmaz 2. Cizgi koyu oldu aninda belirsdi.. Beta artiyor demek mi bu ? B bernaadSipser @Merve3553 Eki Görüntüle 3302634
Bat 21 eylüldü senin, daha var aslında canını skıma. Adet olana kadar her zaman umut vardır. Allah hepimize çift çizgi görmeyi nasip edecek ben inanıyorumMaalesef canlarım , negatif .
Zaten adet olacak gibi ağrılarım da gelip gidiyor.
O gün neden öyle pozitif çıktı ya da silik çizgiyi fazla abarttım bilmiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum hep yanımda oldunuzDenemeye devam ….
Amin teşekkür ederimOo daha baya varmış bekle bekle 2 3 gün. Umarım görürsün pozitifi canım
İnşallah canım ben de inanıyorumBat 21 eylüldü senin, daha var aslında canını skıma. Adet olana kadar her zaman umut vardır. Allah hepimize çift çizgi görmeyi nasip edecek ben inanıyorum
Üzülme canım daha adetine 4 gün var, adet belirtilerinin olması normal. Hamile olsan bile o belirti ağrı oluyor. Ümidini kaybetme. Bat gününde yaparsın birdahaki testini inşaAllahMaalesef canlarım , negatif .
O gün neden öyle pozitif çıktı ya da silik çizgiyi fazla abarttım bilmiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum hep yanımda oldunuzDenemeye devam ….
Moral bozmak yokİnşallah canım ben de inanıyorum
Yaa senin testinde de oldukça belliydi canım ya neden öyle oldu acaba. Sen yine de umudunu kaybetme bat a kadar ne olacağı belli olmazMaalesef canlarım , negatif .
İnnovita diyince bi teste baktım internetten aslında böyle yazıyor hayeleti dikkate almayın diyo ama insanı ümitlendiriyo öyle çıkarması hiç iyi değil eğer yoksaYaa senin testinde de oldukça belliydi canım ya neden öyle oldu acaba. Sen yine de umudunu kaybetme bat a kadar ne olacağı belli olmazAyrıca sen abartmadın bariz belliydi ikinci çizgi hepimiz oldukça net görmüştük umarım gördüğümüz gibidir
Evet her biri ayrı marka ama pozitif bi tane , ben bi tek ona inanıp hayal kırıklığı yaşadım :)) ama napalım mutlaka bir vakti vardırYaa senin testinde de oldukça belliydi canım ya neden öyle oldu acaba. Sen yine de umudunu kaybetme bat a kadar ne olacağı belli olmazAyrıca sen abartmadın bariz belliydi ikinci çizgi hepimiz oldukça net görmüştük umarım gördüğümüz gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?