- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.521
Yaaaa kıyamam korkmuşturrrrBen bugun yıne annemlerın bahcesınde calıstım az oncede çok agır lanet bı orta sehpamız var onu kaldırdık eşimle mecburenneden prensesler gıbı duramıyoruz bız yaa dün benı 2 aylık hamıle bı arkadasım aradı tüp bebekle hamıle kaldı,yere egılıp yemek almıs yerdekı tepsıden,egıldım çömeldim çocugum düşermi diye aramış beni bir üzgün bir üzgün bızde balıga gitsek agır kaldırsak bahcede domates bıber toplasak hahahha
Ya gebelik yoksa şikayet etsene kuzum
Sahte olduğunu nerden anladınız benimki de mi sahte acaba
Sahte de oluyor maalesefBu kadarmı olur pozitif ya buuuy
Mutlaka yarın haber vereceğimSonucu mutlaka bize de yaz canım çok güzel çıkmış ikinci çizgi. Sanırım bozuk olandan değil bubilen kızlar yorum yapın
Nerden biliyoruz sahte oldunu eminmisin kuzumSahte de oluyor maalesef
Kesinlikle katılıyorum bu başıma gelen bir değil iki değil en iyisini almamak burda da benim hatam var bile bile alıyorum neyse ki alıştım hayal kırıklığı bile olmuyor gülüp geçiyorumYa gebelik yoksa şikayet etsene kuzum
İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Sonuçta çalışıp kazanıyoruz ve kaç TL gidiyor bu testlere, oyuncak testmis gibi sürekli böyle pozitif gösteren testlere sinir oluyorum. İnsanlar aylarca bekliyor belki o sonucu, sahte olduğunu bilmeden de heyecanla kan veriyor sonu hüsran. Duygulara mi yanarsin, zamanına mi parana mi
Hiç kimse şikayet etmedigi için sanırım bu kadar rahatlar. Kolay yoldan para kazanma yöntemi bulmuşlar, insanların duygularıyla çok da güzel oynuyorlar. Birisi daha vardı eşine de pozitif çıkmıştı. Bu testler bence tüketici hakem heyetine şikayet edilmeli. İnsanlarla bu kadar dalga geçilmesi çok fazla
Bu işte sahteNerden biliyoruz sahte oldunu eminmisin kuzum
Kuzum pek bılmıyorum bende ordakı testleri ama ben pozitife inanmak istiyorumBu işte sahte
Bende çoook istiyorum ama belirtim kalmadı tek akıntım oluyor arada oda belim bacağım ağrıyor ama biliyorsun fındıktayım o yüzden anlayamıyorum ta sabahtan 7e kadar bahçedeyim eve gelip yemek yiyip yatıyorum direkKuzum pek bılmıyorum bende ordakı testleri ama ben pozitife inanmak istiyorum
Evet evet nasıl olsa alınıyor diye üretiyorlar boşu boşuna heyecan yaratıyorlar, inşallah gerçekten pozitiftir değilse de şikayet etmeyi düşün bence canım, alay ediyorlar resmenKesinlikle katılıyorum bu başıma gelen bir değil iki değil en iyisini almamak burda da benim hatam var bile bile alıyorum neyse ki alıştım hayal kırıklığı bile olmuyor gülüp geçiyorum
Uğraşmak istemedim açıkçası hayırlısı olsunEvet evet nasıl olsa alınıyor diye üretiyorlar boşu boşuna heyecan yaratıyorlar, inşallah gerçekten pozitiftir değilse de şikayet etmeyi düşün bence canım, alay ediyorlar resmen
Eee başka güvenilir test varmı yanındaBende çoook istiyorum ama belirtim kalmadı tek akıntım oluyor arada oda belim bacağım ağrıyor ama biliyorsun fındıktayım o yüzden anlayamıyorum ta sabahtan 7e kadar bahçedeyim eve gelip yemek yiyip yatıyorum direk
Belirtidir aşkım o bebiştendir
Eee başka güvenilir test varmı yanında
Bat 12 eylulEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI ️ ️BAT ️ ️SAT ️ DURUM @Niqu @ozgeeeee1 @melegim can @Merve3553 @tweeetyyy golden-snitch @IADK @Afratafrac begmsss @Smyrnasi 8 Ağustos @yasemin9191 16 Eylül @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @nurd35 22 Ağustos 18 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @outoffit 22 Ağustos 19 Eylül @aksjakana 25 Ağustos 19 Eylül G gmzgmz1 22 Ağustos 20 Eylül Sipser 21 Ağustos 21 Eylül esen-ruzqar 24 Ağustos 21 Eylül @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @bsrr97 26 Ağustos 21 eylül @mrym12 22 Ağustos 22 Eylül @imagination forever 28 Ağustos 22 Eylül @gunduzcicek 25 Ağustos 22 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @Dunyamelekoldu 25 Ağustos 23 Eylül @senaM33 29 Ağustos 23 eylül L A L 24 Ağustos 23 Eylül @sumeyye 1306 24 Eylül @hermionegranger- 27 Ağustos 24 Eylül @pellypell 28 Ağustos 24 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül Zumruduanka96 26 Ağustos 25 Eylül @Bahar esinti 29 Ağustos 25 Eylül @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @fblr 29 Ağustos 27 Eylül @Nooneathome9 28 Ağustos 27 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül @rojbininannesi 28 Ağustos 28 Eylül @bliiss 28 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül @bernaad 2 Eylül 28 Eylül @Aysegul Alav 28 Ağustos 28 Eylül @Merveeee57 3 Eylül 29 Eylül @Linakiz 3 eylül 30 Eylül @fnd_50 2 Eylül
30 Eylül @simurgggg 2 Eylül
30 Eylül @sea7483 3 Eylül 1 Ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @UstaOzlem 5 Eylül 3 Ekim @melisaa93 3 Eylül 3 Ekim @TurnaBulut 3 Eylül 3 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @kova35 13 Eylül 10 Ekim @Medala 14 Eylül 11Ekim @zuzu3838 12 Eylül 12 Ekim @Sevimli_35 14 Eylül 12 Ekim @pempbepsikolog 15 Eylül 13 Ekim @gulseliinn 15 Eylül 15 Ekim @sed2 11 Eylül 15 Ekim @Perlitik 16 Eylül 16 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 eylül 17 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?