- 14 Mayıs 2021
- 4.919
- 10.115
- 158
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.461
Evet kuzum benım ılk hamılelıgımde en son ılıskı dongunun 14. Gunu olmustu ,kanda 28. Gün 15le öğrenmiştim,muhtemelen 17.Yada 18.gun dollenmıs oluyor yani.Bencede sperm yaşayabılıyor sperm 5 güne kadar.Orası hiç belli olmaz canım. Sperm içerde 4-5 gün yaşıyorsa yumurtaya denk gelme ihtimali olabiliyor. Yine de hakkında hayırlısı neyse o olsun
İstersen sabah ilk idarla yap daha doğru olurŞimdi şu vs içmeyi bıraktım canımm inşallah 20:30 gibi yapayım diyorum başka da yapmam artık
10 gündür çekiyorsan Allahım hadi inşallahYarın akşam eşim alırır salı sabahı yaparım eğer olmazsam aşkolar. Bende heyecanlıyım geçmi yumurtladım acabaöyleyse ben yaklaşık 10 gündür kasık ağrııs çekiyorum adet ağrısı neden çekeyim ki yaklaşınca ağrırıdı
İnşallah aşkım amiiiin yürektenTeşekkür ederimmm bebeğimah İnşAllah nasip olur En güzel doğum günüm olur
Olacagi varsa her turlu olur a guzel bir örnek olmusEvet kuzum benım ılk hamılelıgımde en son ılıskı dongunun 14. Gunu olmustu ,kanda 28. Gün 15le öğrenmiştim,muhtemelen 17.Yada 18.gun dollenmıs oluyor yani.Bencede sperm yaşayabılıyor sperm 5 güne kadar.
Yaaa seni yerimAynen canimzaten seni alintiladigim icin ekstradan etiketlemedim
Hayırlısı olsun ciğerim hiç beklemeden oluyor zatenOlacagi varsa her turlu olur a guzel bir örnek olmusben de kactir yumurtlama oncesi sonrasi kendisi denk getiriyorum olmuyor ben de olmayacagi varsa ne yaparsan yap olmaz a guzel bir örneğim
Beni deeeee etiketler misinŞimdi şu vs içmeyi bıraktım canımm inşallah 20:30 gibi yapayım diyorum başka da yapmam artık
Bebegımm sat28agostos bat22 eylul
Patates haşlaması yoğurtlu kuzum. Bana en iyi gelen buyduÖzellikle bugün şunu mu istiyorum ki diyorum midem bulanıyor bunu mu istiyorum ki diyorum midem bulanıyor ne yiyeceğimi de bilemedim, şu anda da midem kaziniyor gibi halbuki 1 saat oldu olmadı yiyeli, 2 kaşık yoğurdu bile zor yedim az önce ama yine de hep bir açmışım hissi var
Aaaa gitmek yok bi yere dur bakamBebegımm sat28agostos bat22 eylulıkı ay bebe olayına ara vermıstım ya ondan yoktum ama son dakıkada geri döndüm
Aynen canım biz ilişki yaşıyoruz ama hangi günde ya da tam olarak ne zaman tuttuğunu bilmiyoruzEvet kuzum benım ılk hamılelıgımde en son ılıskı dongunun 14. Gunu olmustu ,kanda 28. Gün 15le öğrenmiştim,muhtemelen 17.Yada 18.gun dollenmıs oluyor yani.Bencede sperm yaşayabılıyor sperm 5 güne kadar.
Yok sahalara döndüm zaten balım,bu üç ay içinde bu iş tamam olacak emınımAaaa gitmek yok bi yere dur bakam
Hahahha çok güldüm bebısm yaaAynen canım biz ilişki yaşıyoruz ama hangi günde ya da tam olarak ne zaman tuttuğunu bilmiyoruzsadece tek bildiğim (ikinci bebeye karar verdiğimde öğrendim bu bilgiyi) çatlamaya en yakın tarihte ilişki olunca bebeğin erkek tutma ihtimali artıyormuş. Erkek sperm dişiye göre daha hızlı ilerliyormuş ama daha çabuk ölüyomuş onlar çatlamaya denk gelmeden ölürse arkadan ağır ağırr gelen dişi spermler hopp yumurtayı yakalıyor ahh gariban Y spermler hızlı yaşayıp genç ölüyor X’ler öyle mi, efendi efendi yaşayıp geç ölüyolar
Aa evet düşününce kötü gelmedi bak bu, deneyeyim yavrum teşekkür ederimPatates haşlaması yoğurtlu kuzum. Bana en iyi gelen buydu
Bu sıpaların sagı solu belırsız kuzum ya bakma senOlacagi varsa her turlu olur a guzel bir örnek olmusben de kactir yumurtlama oncesi sonrasi kendisi denk getiriyorum olmuyor ben de olmayacagi varsa ne yaparsan yap olmaz a guzel bir örneğim
Hey güzellll bu 2 ay içinde geliyo güzel haber canım az kaldıYok sahalara döndüm zaten balım,bu üç ay içinde bu iş tamam olacak emınım
Tabikide artıyor demek kuzumKizlarim ben erken gebelik yaptim yine hatirlarsaniz ilk testim de 3 4 gun once ne kadar silikti, simdi testi yapar yapmaz 2. Cizgi koyu oldu aninda belirsdi.. Beta artiyor demek mi bu ? B bernaadSipser Merve3553 Eki Görüntüle 3302634
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?