- 14 Mayıs 2021
- 4.919
- 10.115
- 158
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.441
Olur olur kafanı takma canım.bende dıs gebelık gecırdım malesef.bu konu dısardan yoruma kapalı ayrıca,burnunu sokan oldugunda gereken cevabı verırsen bıdaha burunlarını sokmazlarİnşallah canım hamile kalabiliyorum çok şükür 2 defa hamile kaldım biri kimyasal biri dış gebelik oldu dış gebelikten sonra ilk ayımız inşallah olur çünkü çok fazla kötü yorum inşallah sağlıklı hayırlı olsun
Aslında 4-5 gündur iştahım çok açıktı sabah aşırı aç uyaniyordum, dün de akşam yemegim saçma sapan oldu, bir şeyi yemekten hoslanmiyorsam her şey kötü geliyor bı kaç saat sonra kendime geliyorum istediğim şeyi yiyorum. Bu sabah uyandığımda hiç bir şey yemek istemedim karnım aç ama asla canım bir şey istemiyor zorla kahvaltı yaptım lokmalar ağzımda büyüdüEğer dayanabiliyorsan alma kuzum ilaç. Ben de ilaç taraftarı değilim. Midem bulanınca hep düz yattım. Dua ettimBak sen de benim gibi 6dan sonra başladın ama süper haber vereyim sana bugün tam 13üm iştahım aşırı açıldı. Ama ilaç içince kusuyorum ona çözümüm yok bir de diş fırçalarken
Benim dediklerimi kimse dememiştir eltim olacak kişiye dediklerimi ama sonra canım cicim oluyo anlamıyorum kin tutmuyomus kalbinde kötü niyet yokmuş kvOlur olur kafanı takma canım.bende dıs gebelık gecırdım malesef.bu konu dısardan yoruma kapalı ayrıca,burnunu sokan oldugunda gereken cevabı verırsen bıdaha burunlarını sokmazlar
Teşekkür ederimmm bebeğim güzel dileklerin içinmelisaa93 kuzummmm iyi ki doğmuşsun nice güzel yaşların olsun umarım doğum günü hediyen en kısa sürede konar karnına tüm dileklerin gerçek olsun çok mutlu ol inşallah
Tamam canım etiketlerimYarım saatte 0.1 artabiliyor aslında çok fark ediyor aşkım ben de merak ediyorum yarın ateşini paylaşırken beni etiketle kuzum
Aah ah amiiin inşAllah canım benimmelisaa93 doğum günün kutlu olsun bebeğim nice yaşların olsun. Bir sonraki doğum gününde en güzel hediyenle kutlarsın inşallah
Teşekkür ederim bebeğim İnşAllah İnşAllahmelisaa93 doğum günün kutlu olsun melisaamm,iyi ki doğdun iyi ki tanıdım seni yeni yaşın sana sağlık, huzur, mutluluk ve bebiş getirsin
Teşekkür ederimmm bebeğimmelisaa93 melisaaammmmm doğum gününmüş iyi ki doğdun aşkım doğduğun ay en güzel hediye bebeğin olsun sana gelsin Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah
Ben de hep böyleydim. Sonradan iştah da gitti ama. Bazen de açlıktan deliye döndüm. Ama istemediğim şeyi yiyemedim ben de. Sabahlarım hep zeytin peynir ekmek zorla o da. Artı hiç olmadı. Şimdi daha iyiyim. Ama yine kıyma tavuk yiyemiyorum. Balık çok severdim şuan onu da istemiyorum. Ama iştahım AçıkAslında 4-5 gündur iştahım çok açıktı sabah aşırı aç uyaniyordum, dün de akşam yemegim saçma sapan oldu, bir şeyi yemekten hoslanmiyorsam her şey kötü geliyor bı kaç saat sonra kendime geliyorum istediğim şeyi yiyorum. Bu sabah uyandığımda hiç bir şey yemek istemedim karnım aç ama asla canım bir şey istemiyor zorla kahvaltı yaptım lokmalar ağzımda büyüdüöğleden sonra da işte geldi bulantılar ogurmeler, ne yersem yiyim yarım saate midem kazinmaya basliyor aynı zamanda da bulanıyor çok değişik bı ikilemdeyim o zaman ilaç içmemeye devam, inşallah bir an önce biter bu kötü haller
Yarın akşam eşim alırır salı sabahı yaparım eğer olmazsam aşkolar. Bende heyecanlıyım geçmi yumurtladım acabaYa hadi bir test patlat nolurrrrr
Yemek yapıyorum kocam almaz ki test dur daha geçsin der erkek kafasıE hadi patlat artik bi test canim
Amin kuzucum inşallahTeşekkür ederimmm bebeğim güzel dileklerin içinİnşAllah sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın
Şimdi şu vs içmeyi bıraktım canımm inşallah 20:30 gibi yapayım diyorum başka da yapmam artıkSipser Canım testi tekrarlayacak misinn ? Yada sabah ilk idrarla mi
Orası hiç belli olmaz canım. Sperm içerde 4-5 gün yaşıyorsa yumurtaya denk gelme ihtimali olabiliyor. Yine de hakkında hayırlısı neyse o olsunİnşallah çok istiyorum bunu gerçekten sıkıldım artık zaten bu ay da olmadı galiba günleri de tam degerlendirememistik adet olacakmış gibi sancım var
Özellikle bugün şunu mu istiyorum ki diyorum midem bulanıyor bunu mu istiyorum ki diyorum midem bulanıyor ne yiyeceğimi de bilemedim, şu anda da midem kaziniyor gibi halbuki 1 saat oldu olmadı yiyeli, 2 kaşık yoğurdu bile zor yedim az önce ama yine de hep bir açmışım hissi varBen de hep böyleydim. Sonradan iştah da gitti ama. Bazen de açlıktan deliye döndüm. Ama istemediğim şeyi yiyemedim ben de. Sabahlarım hep zeytin peynir ekmek zorla o da. Artı hiç olmadı. Şimdi daha iyiyim. Ama yine kıyma tavuk yiyemiyorum. Balık çok severdim şuan onu da istemiyorum. Ama iştahım Açık
Haydi haydi testeeeee çişşşş çişAşkolar gelen giden yokay noluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?