- 14 Mayıs 2021
- 4.908
- 10.079
- 158
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.201
Aynı naneyı bende yedım bebısm gunaydınKızlar günaydın ben dayanamadım bugün test yaptım daha bat a 6 gün var ama insan sabırsızlanıyor işte. Tabi ki negatif . Ateş tablomu da bırakıyorum sizesizce olma ihtimali var mı ateşe göre @melisaa melegim can fnd_50 Eki Görüntüle 3302457 Eki Görüntüle 3302458 Eki Görüntüle 3302459
Günaydın kuzummmm. Senin testin neden öyle gerçekten bozuk mu acaba insanı tam şüpheye düşüren cinstenAynı naneyı bende yedım bebısm gunaydın4 gün var benimde,ama yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti.testimde bı garip çıktı anlamadım
Ateş yükseldigi gün yumurta çatlamış oluyor kuzum ve döllenmek için orda bir gün bekliyor çatlamadan sonra en az iki gün degerlendirmek gerekli bazen geç dölleniyor bu yüzden ilişkiyi bırakmamak lazımTek çözemediğim şey şu en düşük ateşten sonraki gün ateş fırlıyor ya. Fırladığı o gün yumurta çatlamış bitmiş mi oluyor? Çatladığı, yumurta olayı bittiği için mi ateş yükseliyor yani ateş yükseldiğinde ortada döllenecek yumurta kalmamış mı oluyormelegim can melisaa93 of umarım anlatabilmişimdir
Ateşin güzel gidiyor canım ama henüz erken test için 7. Günün daha ateşin biraz daha yükşelişe geçmiş inşallah böyle devam ederKızlar günaydın ben dayanamadım bugün test yaptım daha bat a 6 gün var ama insan sabırsızlanıyor işte. Tabi ki negatif . Ateş tablomu da bırakıyorum sizesizce olma ihtimali var mı ateşe göre @melisaa melegim can fnd_50 Eki Görüntüle 3302457 Eki Görüntüle 3302458 Eki Görüntüle 3302459
Bozuk heralde bebısmGünaydın kuzummmm. Senin testin neden öyle gerçekten bozuk mu acaba insanı tam şüpheye düşüren cinsten
Erken biliyorum da bi kendimi durdurabilsem keşkeAteşin güzel gidiyor canım ama henüz erken test için 7. Günün daha ateşin biraz daha yükşelişe geçmiş inşallah böyle devam eder
Bende haftaya Cuma yaparım artık sanırım inşallah hepimiz görürüz ikinci çizgileri de önümüzdeki aya kalmayızBozuk heralde bebısmbıdakı testı çarsamba yaparım artık.cuma batım,varsa çıkar yoksada önümüze bakacagız napalım
Bunu zümrüduankayı etiketliyerek yap senide eklesin satın 28 ağustos batın 25 EylülmüşSat=28ağustos başlama 2eylül son
Bat=25 Eylül
Bu femometer uygulamasi mi canim? Bu goruntuyu nasil aliyorsun? Bir de sanki cok erken gibi geldi bana. Yumurtlamaya gore daha 7.gunundesin. 3 4 gune kadar hala poztfe donebilirKızlar günaydın ben dayanamadım bugün test yaptım daha bat a 6 gün var ama insan sabırsızlanıyor işte. Tabi ki negatif . Ateş tablomu da bırakıyorum sizesizce olma ihtimali var mı ateşe göre @melisaa melegim can fnd_50 Eki Görüntüle 3302457 Eki Görüntüle 3302458 Eki Görüntüle 3302459
Günaydın ben artıyor gibi gördüm testleriniziGünaydın kızlaaar çizginin belirginliği hiç artmıyor gibi geliyor normal mi sizce bu durum .
Bence artmışGünaydın kızlaaar çizginin belirginliği hiç artmıyor gibi geliyor normal mi sizce bu durum .
Kuzum ben dun taburcu oldum bugun anne otelınde hastanede yer ayarlanacak inşallah,henuz kuvezdeyiz 3 saatte bir görüş yapıyoruz
Günaydınlar bana da baya baya artmış gibi geldiGünaydın kızlaaar çizginin belirginliği hiç artmıyor gibi geliyor normal mi sizce bu durum .
Allah analı babalı büyütsün inşallah dualarımız seninle canım biran önce bebeğinle beraber evinize yuvanıza gidersinizKuzum ben dun taburcu oldum bugun anne otelınde hastanede yer ayarlanacak inşallah,henuz kuvezdeyiz 3 saatte bir görüş yapıyoruz
Hayır daha vermedim bat a 3 gün var. Keşke hiç erken test de yapmasaydım . Stresli beklemesiGünaydın ben artıyor gibi gördüm testlerinizi
1. Test ve 3. Test arasında baya belli oluyor artmışkan testi verdiniz mi?
Günaydın evet fenometer ekranı yan çevirip ekran görüntüsü alıyorum. Erken biliyorum ama insan sabırsız oluyorBu femometer uygulamasi mi canim? Bu goruntuyu nasil aliyorsun? Bir de sanki cok erken gibi geldi bana. Yumurtlamaya gore daha 7.gunundesin. 3 4 gune kadar hala poztfe donebilir
Canım artmış benceGünaydın kızlaaar çizginin belirginliği hiç artmıyor gibi geliyor normal mi sizce bu durum .
oy seni yerim hadi gözün aydın inşallah çok yakında bebişin de kavuşacaksın aşkımKuzum ben dun taburcu oldum bugun anne otelınde hastanede yer ayarlanacak inşallah,henuz kuvezdeyiz 3 saatte bir görüş yapıyoruz
Seni dinledim ve bırakmadım dün gece ve zor olsa da bu sabahı değerlendirdik. Sabahkinin çok verimli olmadığını söylüyor eşim arka arkaya olunca ama ne gitse kar değil mi amaAteş yükseldigi gün yumurta çatlamış oluyor kuzum ve döllenmek için orda bir gün bekliyor çatlamadan sonra en az iki gün degerlendirmek gerekli bazen geç dölleniyor bu yüzden ilişkiyi bırakmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?