- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.181
Amin canım çok şükür iki evladım var Rabbim belki kız nasip eder dedik hakkımızda hayırlısı. Galiba haklısınız depremde bebeğimi kaybedince bu ay çok umutlandım ondan olsa gerek. Üzülmüyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHakkında hayırlısı olsun canım. Önceki mesajlarından birine yazacaktım ama seni üzerim diye çekindim. Geçen ay bende birebir gebelik belirtileri yaşadım.hatta hayatımda ilk defa yaşadığım değişik ağrılar yaşadım. Kesin gebeyim diye düşünmüştüm ama değildim. Hamile kalmaya beynimizi çok odaklayınca istemeden gebelik belirtileri yaşayabiliyoruz psikolojik olarak. Ama üzülmek yok Allah bize en hayırlı zamanda veriyor bebeklerimizi. Diyetin de her anlamda sana katkısı olacağına inanıyorum. Hayırlı zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin Allah..
Yumurtlamadan 2gün önce birlektiliğim oldu ve yumurtlamadan 5 gün sonra göğüs uçlarında yanma tarzında sağ sol her ikisinde de var özellikle sol tarafta ve kasıklarımda ağrı var,aşırı derecede gazım var mış gibi hissediyorum reglime 8gün var acaba ben mi çok kaptırıyorum kendimi böyle yaşayıp hamile kalan var mı ?Kızlar merhaba iyi akşamlar dilerim öncelikle nereye yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum reglim gecikince hep okurdum yazdıklarınızı tecrübelerinizi ama hiç üye olup yazmaya fırsatım olmadı çalışıyorum çünkü hep bir şey çıkıyordu ama artık sizinde yazdıklarınızdan sonra sonra regli gecikmesi vs ben beş gün falan geciktim ve sizler testte çıkar demiştiniz testte yaptım ama bir saat önce kan tahlili sonuçlarım geldi ve hamile olduğumu öğrendim ve yazmak istedim benimle aynı anda olan varsa belki destek olursak birbirimize bilemiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben soluğu burada aldım hepinize teşekkürler
Sat bat anlamayadımEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM @kelebekxx @Tikabasa @begmsss @Afratafrac melegim can IADK @beyons @ozgeeeee1 @tweeetyyy genc-anne @esrarengiz1156 @Merve3553 @Niqu @golden-snitch Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Betulqasem 21 Ağustos @outoffit 22 Ağustos 19 Eylül @Medala 14 Eylül 12 Ekim @pempbepsikolog 15 Eylül 13 Eylül @Reydiya 15 Ağustos 11 Eylül @mrym12 22 Ağustos 22 Eylül @nurd35 22 Ağustos 18 Eylül @esen-ruzqar 24 Ağustos 21 Eylül DunyamMelek 25 Ağustos 23 Eylül @gunduzcicek 25 Ağustos 22 Eylül @aksjakana 25 Ağustos 19 Eylül @sumeyye 1306 24 Eylül @bsrr97 26 Ağustos 21 Eylül @Bhsa 26 Ağustos 23 Eylül @hermionegranger- 27 Ağustos 24 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül @bebekheyecani 28 Ağustos 24 Ekim @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül @Nooneathome9 28 Ağustos 27 Eylül @rojbininannesi 28 Ağustos 28 Eylül @fblr 29 Ağustos 27 Eylül @senaM33 29 Ağustos 23 Eylül bliiss 28 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @vuslatım 10 Ağustos 10 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül Linakiz 3 Eylül 30 Eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @Bahar esintisi 29 Ağustos 25 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül @Aysegul Alav 28 Ağustos 28 Eylül Z zehram031 29 Ağustos 24 Eylül @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @sea7483 3 Eylül 1 Ekim fnd_50 2 Eylül S simurgggg 2 Eylül 30 Eylül @Merveeee57 3 Eylül 29 Eylül @TurnaBulut 3 Eylül 3 ekim @hamileyimmmm 4 Eylül 30 Eylül @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @benaroz 6 Eylül 2 Ekim @LesLey 7 Eylül 5 Ekim @eylem91 7 Eylül 3 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @sed2 11 Eylül 15 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 Eylül 17 Ekim @zuzu3838 12 Eylül 12 Ekim @Perlitik 16 Eylül 16 Ekim
Sat: son adet tarihiSat bat anlamayadım
Sat=28ağustos başlama 2eylül sonSat bat anlamayadım
Senden de Allah razı olsun canım benimCanım benim o güzel yüreğinden öpüyorumAllah razı olsun benim de dualarım seninle. Bu süreçte insan her şeyi öğreniyor vücudunu da tanıyor valla
Yumurtlama olduğunda progesteron hormonu yükselmeye başlıyor buna bağlı olarak ateşte yükseliyor canımMelisa bisey sorcam sana kuzum simdi sonuncuda ates yükselmis ya senin o yumurtlama oldugu anlamina mi geliyor? Benim de bugun buna cok benzerdi tablo ates 35lerden 36lara cikti. Bu arada persembe pikti dün siliklesti testler. Ates takibi ilk defa bu ay yaptim sizden ozenip ama yorumlama konusunda cok zayıfım anlamiyorum bisey. Yumurtlamadan sonra mi yukseliyor? Yumurtama olacagi zaman mi?
Bence senin de yumurtlama olmuşBendeki ates dun 35.8 mis bugun 36.3tu sabah. Tam seninki gibi 0.5lik bir artış var. Ayni gidiyoruz sanki seninle
Sat son adet tarihiSat bat ne demek anlamadim birisi anlatirmi lutfen
Kesinlikle öyle vallaha kadın doğum alanında uzman oldukSenden de Allah razı olsun canım benimdimi ya burada ki cogu kişi doktorlar kadar bilgili neredeyse
Valla haklısın bu konuda. Buradaki bilgileri doktorlardan öğrenemiyoruzKesinlikle öyle vallaha kadın doğum alanında uzman olduk
Cımbızla laf alıyoruz zatenValla haklısın bu konuda. Buradaki bilgileri doktorlardan öğrenemiyoruz
Deprem zamanı hamile miydin canım? Geçmiş olsun zor bi dönem olmuş. Ama bak ne güzel iki tane evladın varmış maşallah. Onlara sarıl bolca,Allah sana iki evlat vermiş bundan güzeli var mı. Burda ilk bebeği için aylarca, yıllarca çabalayan tedavi gören kardeşlerimiz var. Onları düşün bir de. Annelik duygusu yaşamak için her ay ne umutlarla başlıyorlar yeniden, yenidenn ve yenidennn.. Dualarımda hepsi,hepiniz.. Rabbim kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallahAmin canım çok şükür iki evladım var Rabbim belki kız nasip eder dedik hakkımızda hayırlısı. Galiba haklısınız depremde bebeğimi kaybedince bu ay çok umutlandım ondan olsa gerek. Üzülmüyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Iyiyim bende şükür cok sevindimİyiyim kuzum dün bebegimi ve kalp atışını gördüm çok şükür çok sagol canım düşündügün için sen nasılsın
Evet sabah 6da cogu. Yani regl doneminde namaza kalkmadigim icin 7 ve 8de olctuklerim var basta ama son 9 10 olcum hep ayni saatte. Bak fotosunu da koyayim canimBence senin de yumurtlama olmuşAynı saatte ölçmeye dikkat ediyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?