- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.061
Aynen öyleAaa kayseri de misin bende kayserideyim cidden değişik havası var üşüyorum giyiniyorum yanıyorum çıkarıyorum kısır bir döngü
Aynen öyle zaten nasip olacak olduktan sonra tek ilişki yeter nasip olmayacak olduktan sonra her gün ilişki olsa da olmaz. Ben de yarını merak ediyorumBugün evde olmıycaz bilmiyorum değerlendirme olmaz büyük ihtimalleNasip olacaksa dünkü ilişkiden tutar İnşAllah.
O zaman senin de bugün çatlama gerçekleşecektir. Bakalım yarın ateşin yükselecek mi
Daha iyi işte hamilelikte kafandan fazla duman çıkmazDaha anca 36 derece olabildimkutuplarda doğdum galiba
İyiyim kuzum dün bebegimi ve kalp atışını gördüm çok şükür çok sagol canım düşündügün için sen nasılsınmelegim can canim nasilsin
Gözle zor görünmüyor gayet kolay gördüm benErken gebelik testleri silik çıktı . Kaset de gözle zır görülen silik çıktı napsam bilemiyorum
Maşallah canım hepsinde gayet ner belli hamilesin saglıkla gelsin inşallahErken gebelik testleri silik çıktı . Kaset de gözle zır görülen silik çıktı napsam bilemiyorum
Bence bekle geçsin ver kanı. Şimdilik testlerle koyulasmayi takip et. Ne zaman batYa heyecanlandım şimdi . Kimyasal gebelik filan yazıyor bir yerlerde silik çizgi . Biraz panik oldum açıkçası . Peki ne zaman kan vermeliyim sizce ? Reglimin gecikmesini beklemeli miyim illaki
Beklemene gerek yok canım ama erken ögrenince stres oluyor düşük mü çıktı yükselecek mi istersen bat günü verYa heyecanlandım şimdi . Kimyasal gebelik filan yazıyor bir yerlerde silik çizgi . Biraz panik oldum açıkçası . Peki ne zaman kan vermeliyim sizce ? Reglimin gecikmesini beklemeli miyim illaki
Artımedin sıkıntılı testlerinden ya çok heveslenmedimBen gölge görünüyorum canım
Aynen öylepike ile üşüyorum yorgan ile yanıyorum evde şort üzerine hırka giyiyorum ama ayağımda da çorap olacak yoksa üşüyorum
20 sinde başlarım kuzum benSeninle aynı gidiyor benim de 9 gün kaldı22 sinde yapmaya başlarım sen ne ne zaman basliycan
Ay tebrik ederim canım çok net kafan karışmasın benceErken gebelik testleri silik çıktı . Kaset de gözle zır görülen silik çıktı napsam bilemiyorum
Bende gordum 4gun var sanirim regline yarin bir kan testi ver istersenErken gebelik testleri silik çıktı . Kaset de gözle zır görülen silik çıktı napsam bilemiyorum
Artımedin sıkıntılı testlerinden ya çok heveslenmedimBen gölge görünüyorum canım
Beyazdı siyah yazılı2.de bariz görünüyor ama testin dışı nasıldı ambalajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?