- 24 Şubat 2023
- 2.383
- 2.301
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.721
Bendr yumurtlmaa günü yakın günleri değerlendirdim bak işaretledğm günler ilşki oldu sence ımut var mi arkdşmmya cokmu oldu ilşkiKuzum benim de geçen ay aynısı oldu gün aşırı değil diye üzülmüştümvur geç iki gün üst üste bebişim
Naptın canımhayır olmadım hiç olacak gibide değil
Hiiiçç öylece bekliyorum adet olmadım testide artik olmazsam pazartesi falan tekrarlarımNaptın canım
Naptın canım
Evet buna benzer bir marka daha var o iyi ama bu yaniltmis bazi arkdslari. Baska test olsa kesn gebelk derm. Ama ben yine de var diye dusunuyorm. Ovulasyin testin var mi. Ben kimyasallarla beraber 4 gebeligi ovulasyon testyle ogrenmistmBende ilk gebelikte belirti yaşadım ama iki gebelikte yaşamadım pek sıradan adetimi bekliyordum ama bu test kafamı çok karıştırdı bu teste yanilan varmı acaba ismi prodoktor ismi
Benim de 5 haftalık kese göründüGünaydın canlarımnasılnız
Kızlar sizde durumlar nedir hadi güncelleme alalım nazar boncuklarını koyalım güzel haberler bekliyorum
@Clarkkent
Candy7777
@stresli50
@ZeynpBuse
@lilyrosey
@tatluboncuk
@elena10
@bebekheyecani
Aynen yanilan çok canım o yüzden umutlanmadim en başından beri hayla umutlu değilim yani negatif hissediyorum en başından beri ovulasyon testi yok camim kullanmiyorum bakalım test alınca yaparım buraya yazarimEvet buna benzer bir marka daha var o iyi ama bu yaniltmis bazi arkdslari. Baska test olsa kesn gebelk derm. Ama ben yine de var diye dusunuyorm. Ovulasyin testin var mi. Ben kimyasallarla beraber 4 gebeligi ovulasyon testyle ogrenmistm
Gitmedim ki canim ama kimyasaldan sonra 6 ay kadar normal diyorlar. Bende o yuzden pek uzerine dusmedim. Senindemi duzensiz adetin.Doktor ne dedi bu duruma canım
Aaaaa regli olduğuna emin misin canımYok canim bekledigimden cok erken geldi regl. Hep farkli zamanlarda oluyor döngüm. Bu ay sadece 4 gunu degerlendirememistik tam o 4 gunun 3. Gunu falan yumurtlamisim galiba. Nasip boyle birsey demekki iste.
Canım eşinde sperm sorunu var mı ?Kizlar yumurtlama günümü ve o üç günü değerlendirdim ful sizce aralım biraksamıydim içim içimi yiyo acaba olmaz mi die baana yorum yapacak arkdşlar yokmu listemi atiyorm alti kirmizi işaretli günler birliktelik oldu 7 si pikti bu arada
Doktor evet var ama olmayacak kadar değil demişti olur bu değerle gebelik dedi harakette az bi sorun. GözlemlediCanım eşinde sperm sorunu var mı ?
Hadi ya o zaman keşke günaşırı yapsaydınız kuzum ama sperm sayısında sorun yoksa bi sıkıntı olmaz heralde sıkma canınıDoktor evet var ama olmayacak kadar değil demişti olur bu değerle gebelik dedi harakette az bi sorun. Gözlemledi
Valla gayet güzel değerlendirmeler olmuş canım inşallah güzel haberlerini de alırız.Bendr yumurtlmaa günü yakın günleri değerlendirdim bak işaretledğm günler ilşki oldu sence ımut var mi arkdşmmya cokmu oldu ilşki
Yaaa diğer ay tüp bebek düşünğyoruz artık 1,5 yildir evliyiz ve olmadiHadi ya o zaman keşke günaşırı yapsaydınız kuzum ama sperm sayısında sorun yoksa bi sıkıntı olmaz heralde sıkma canınıinşallah bu ay bebişin olur ama olmazsa da sonraki ay reglden sonra günaşırı değerlendirirsiniz
Evet canim hemde erken ama yogun bi sekilde geldi zaten hep oyle hissettim yazmistim burayada.Aaaaa regli olduğuna emin misin canım
Canım ben gebeligimi bu marka test ile öğrendim inşallah fotosunu ekledigin an olan sonuç doğrudur. Elinde test varsa yarına tekrarla istersen ilk idrarla. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar bir şey sorucam bu test bozuk dimi ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum ben bugün test aldım pricoktor. testi şuna şoktayim yaptım testi bozuk çıktı c gözükmedi afedersiniz.idrar ortada kaldı ben bozuk olduğunu bildim için bıraktım köşeye bakmadım zaten yeni bakıyorum dedim acaba test ne oldu diye saat dörtte yapmıştım testi baktım şuan test böyle ben normalde 27 günde bir adet olurum diyer ay 29 oldu döngu takvime göre adete 6 gün var 27 lik döngume göre 4/5 gün var ve ben hamilelik belirtisi yaşamıyorum adetolmayi bekliyorum ama bu test kafamı karıştırdı ya c noktası t yemi kaymış.rengi.bozuk test moralimi iyice altüst etti ya testin şu anki hali
Canım bizim de nerdeyse 2 buçuk yıldır olmadıYaaa diğer ay tüp bebek düşünğyoruz artık 1,5 yildir evliyiz ve olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?