- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.661
Evet daha da oturmus ve bariz daha koyu. Insallah artarak giderİğneden sonra sayıyorum bende canım kuruyunca daha belli olmuş koyulastigi inşallah cabim yaEki Görüntüle 3348996
Gün daha erken olunca emin olamiyorum sevinemiyorum kimyasallardan ötürü bende senin gibi ilerleyebilecek miyim acabaE
Evet daha da oturmus ve bariz daha koyu. Insallah artarak gidercok sevindim canim
Himmmm. Doktora. Gitseneeee biiiYok canım adet kanaması gibi devam ediyor sürekli
Ben de cok kaygiliydim belki hatirliyorsundur ama cok sukur guzel ilerledi canim. Senin de oyle olur insallahGün daha erken olunca emin olamiyorum sevinemiyorum kimyasallardan ötürü bende senin gibi ilerleyebilecek miyim acaba
Valla test yapmasam kendimi hamile ilan etmiştim çoktan daha önceki aylarda olmayan belirtiler var oyüzden bukada umutlandım bakalım hayırlısı ama hiç adet olacak gibi değilim
Bebişim bekliyorum gelen giden yokGünaydın canlarımnasılnız
Kızlar sizde durumlar nedir hadi güncelleme alalım nazar boncuklarını koyalım güzel haberler bekliyorum
@Clarkkent
@hmb1109
@stresli50
@ZeynpBuse
@lilyrosey
@tatluboncuk
@elena10
bebekheyecani
Zamanı geldiğinde bebeğin seni bekletmeyecek kuzummm moral bozmak yokKızlar test yaptım negatif. Kalbim pıt@bernaad @goldBride Gazel2110 @merveis A adamsu ArasaNillGerek @tatluboncuk @lilyrosey @ZeynpBuse ve diğer kızlar
Benim önceki sezaryenimden sprunum var bence kahverengi leke gibi geliyo ilk gün bugun normal sıvı kırmızya döndü bittikten sonra da böyle oluyo burda birisi istmosel den bahsetmişti sanırım benimde öyle rahim filmi cekilmesi lazım gebe kalıyptuz cocuk doğuruyoruz ama sıkıntılar bitmiyo bak iki senedir gebe kalamamamın sebebi bu bencegüzel haberler ver hadi inşallah kuzum benim
CANIM NE YAPTIN TEST YAPTIN MI TEKRAR :)Düne kadar vardı. Dün gece yine erkenden el ayak üşümesiyle uyudum. Sabahtan beri karın ağrım vs. önceki günlere göre azaldı. Sadece şişkinlik ve bolca çiş var jdfsf
Merhaba canım. Sende gebesin sanırım. Ya benim bu aşağı pelvik bölgesine doğru sağ bacağımın üst taraf içe doğru ağrıyo. Böyle ne az ne çok içten içe rahatsız ediyor beni. Sen de de var mıydı. Ya da duydun mu gebelerdenn . 4+5 haftalık benim kiBen de cok kaygiliydim belki hatirliyorsundur ama cok sukur guzel ilerledi canim. Senin de oyle olur insallah
CANIMMM HAMİLEMİSİN YOKSA BAT BEKLİYODUN . NEDIR DURUMZumruduanka96 beni listeden silebilirsin canim..
Yok canim bekledigimden cok erken geldi regl. Hep farkli zamanlarda oluyor döngüm. Bu ay sadece 4 gunu degerlendirememistik tam o 4 gunun 3. Gunu falan yumurtlamisim galiba. Nasip boyle birsey demekki iste.CANIMMM HAMİLEMİSİN YOKSA BAT BEKLİYODUN . NEDIR DURUM
Bende aynıyım ya bakalım canım nasipBen de cok kaygiliydim belki hatirliyorsundur ama cok sukur guzel ilerledi canim. Senin de oyle olur insallah
Sıkmayın caninizi. Vardır bunda da bir hikmet ...Yok canim bekledigimden cok erken geldi regl. Hep farkli zamanlarda oluyor döngüm. Bu ay sadece 4 gunu degerlendirememistik tam o 4 gunun 3. Gunu falan yumurtlamisim galiba. Nasip boyle birsey demekki iste.
Gebeligin ilk haftalarinda oluyor. Ozellikle geceleri.Merhaba canım. Sende gebesin sanırım. Ya benim bu aşağı pelvik bölgesine doğru sağ bacağımın üst taraf içe doğru ağrıyo. Böyle ne az ne çok içten içe rahatsız ediyor beni. Sen de de var mıydı. Ya da duydun mu gebelerdenn . 4+5 haftalık benim ki
Aynen gündüz biraz daha iyiyim gece artiyo. Neyden kaynaklı ki acaba. Doktora da henüz gitmedim. Ay sonuna gideceğim nasipse.Gebeligin ilk haftalarinda oluyor. Ozellikle geceleri.
Bilmiyorm ama benm 6. Haftaya kadr surmustu. Onemli bir sey oldugunu sanmiyormAynen gündüz biraz daha iyiyim gece artiyo. Neyden kaynaklı ki acaba. Doktora da henüz gitmedim. Ay sonuna gideceğim nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?