- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.001
hiç önemli değil yeterki gelsin sen ona enerji verirsinAşkım bence çatlamak üzere 9 dakikası kaldı 15 dakikada foto çekiyorum ya dün de pik olmuş olabilir dün yapmadım bilemiyorum ya da her an pik olabilir takip edeceğim. Bugün değerlendirme günü inşallah değerlendirebiliriz eşim de yoğun şenlikler var gece 1-2 gibi geliyor valla karışmam banane
Öyle valla bekliyor olacağım ay çok heyecanlandım her ay aynı heyecan aynı umutHiç affetme, kapıdan girer girmez
Evet ya ama hissettim tanıyorum artık vücudumu yumurtlama zamanı içi kuru olmuyor ıslak oluyor ordan biliyorum ilişki esnasında. O yüzden hala olabileceği ihtimaline karşılık bırakmadım eğer ateş takibi yapmıyor olsam kesin bırakırdım yine ateş beni yarı yolda bırakmadıhiç önemli değil yeterki gelsin sen ona enerji verirsiniyi ki bırakmadın ilişkiyi ve tekrar farkettin
Bence bu ikinci yumurtlamaÖyle valla bekliyor olacağım ay çok heyecanlandım her ay aynı heyecan aynı umut
Evet ya ama hissettim tanıyorum artık vücudumu yumurtlama zamanı içi kuru olmuyor ıslak oluyor ordan biliyorum ilişki esnasında. O yüzden hala olabileceği ihtimaline karşılık bırakmadım eğer ateş takibi yapmıyor olsam kesin bırakırdım yine ateş beni yarı yolda bırakmadıRabbim vücudumu da tanımamı sağladı. Testi paylaşıyorum
melegim can Papatyamaviss edahandro bebekheyecani S simurgggg bliiss tweeetyyy Safransari Zumruduanka96
Ama ilkinde fark ettiysen bu kadar koyulaşamadan silikleşti belki de sağlıklı olmadı çok bilemiyorum umarım olur ya o kadar istiyorum ki artıkBence bu ikinci yumurtlamaİlkini yumurtladın sıra buna geldi
Önce su kaynatıyorum altını kapatıyorum içine bir iki tutam ottan atıyorum 10 dk dinleniyor sonra süzüp veriyorum canım 1 su bardağı kadar . Valla neler dedim kahveden kurtaramadım bu çay sayesinde evde içmiyor şimdi 3 ay devam edicem diyor bakalımYaa kız benimki de kahve bağımlısı. Bi tatlı kaşığını bi su bardağı suyla mı kaynatıyor? Kaç dakika kaynatılır kuzum
Yarın veya sonraki gün çatlar diyorumÖyle valla bekliyor olacağım ay çok heyecanlandım her ay aynı heyecan aynı umut
Evet ya ama hissettim tanıyorum artık vücudumu yumurtlama zamanı içi kuru olmuyor ıslak oluyor ordan biliyorum ilişki esnasında. O yüzden hala olabileceği ihtimaline karşılık bırakmadım eğer ateş takibi yapmıyor olsam kesin bırakırdım yine ateş beni yarı yolda bırakmadıRabbim vücudumu da tanımamı sağladı. Testi paylaşıyorum
melegim can Papatyamaviss edahandro bebekheyecani S simurgggg bliiss tweeetyyy Safransari Zumruduanka96
Güzel cikmiş benimkinde ilerleme yok sadece akıntim var hafif pik falan gormedim bakin kizlar resmini atayim senin cok iyi canim dünün aynisi gibiOldu en sonunda oldu bim bam boommOvü 14. Gün 3. Dk da bu sonuçç @Blue_girll edahandro fnd_50 Zumruduanka96 ve diğer kızlar ne zaman çatlıyoorum şimdi
Yarını bekle canım benimde 14.günde geldi yaklaşıyor senindeGüzel cikmiş benimkinde ilerleme yok sadece akıntim var hafif pik falan gormedim bakin kizlar resmini atayim senin cok iyi canim dünün aynisi gibi
Çok iyi benim hala silik15. Dk T çizgisi daha mı koyu olması lazımdı neyse en azından bunu gördüm oda olur herhalde
İnşallah bu ay o ay kuzumÖyle valla bekliyor olacağım ay çok heyecanlandım her ay aynı heyecan aynı umut
Tamam canım sağol ben de böyle yapayım. Tabi inşallah gerek kalmazÖnce su kaynatıyorum altını kapatıyorum içine bir iki tutam ottan atıyorum 10 dk dinleniyor sonra süzüp veriyorum canım 1 su bardağı kadar . Valla neler dedim kahveden kurtaramadım bu çay sayesinde evde içmiyor şimdi 3 ay devam edicem diyor bakalım
Benimde 4 eylül sat benm hala silik dun degerlendirdik sprm sorunu oldugundan dolayi kizlar bir dolu bir bos ilerleyin dedi bakalimkızlarrr merhabaa topiğimiz hayırlı olsunnn:)Linakiz melisaa93 kızlar sizle aynıyız sat 3 eylül benimde yumurtlama durumunuz nedir ben dün gördüm koyuluk dün akşam degerlendirdik bakalım ama bundan sonra gün aşırımı gitsem üstüstemi gitsem karar veremedim geçen ay yumurtlaöma gününden itibaren 4gün üst üste gittik ama olmadı buayda gün aşırımı yapsamki fikir verin kurban olim:)
Pzt bekliyorum canımYOk kuzum vala sen yaptin mi
Süper canım bak eger ateş takibi yapmazsan kaçıracaktın kuzumÖyle valla bekliyor olacağım ay çok heyecanlandım her ay aynı heyecan aynı umut
İnşallahTamam canım sağol ben de böyle yapayım. Tabi inşallah gerek kalmazşifa niyetine içmiş olur
Yaptim canim yazdim ya@Blue_girll kızçee nerdesin hani test yapmadın mıııı
Belki de piki yakalayamadın canım belli olmazAma ilkinde fark ettiysen bu kadar koyulaşamadan silikleşti belki de sağlıklı olmadı çok bilemiyorum umarım olur ya o kadar istiyorum ki artıko kadar takviye, emek ve dua inanıyorum yakında hayırlısı ile olacak
Sen ne durumdasın neler yapıyorsun ovu testi ateş takibi vs yaptın mı canım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?