- 5 Mart 2015
- 797
- 915
- 103
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.261
Benim 7 değerimi gördü kaset testlerbu arkadaşın yaptığı bir gebenin günlüğü ise daha hassas benim 20falanken baya koyu vermişti. Şimdi 96 olmuş değerim bu aradaaaaa
Bunlar 7 değerle yaptığım testler
Bak bu bence 7 falanmış artmış iki güne 17 olmuş inşallah kimyasal değildir benim bu görseldeki test 20 değer falanken yaptığımMerhaba yumurtlamanın 12. Günü bugün sizce gebelik var mı Eki Görüntüle 3346838
Olmaz Allah'ın izniyle iyi düşünün iyi olsun. Folik asitle destekleyin gebeliginiziBak bu bence 7 falanmış artmış iki güne 17 olmuş inşallah kimyasal değildir benim bu görseldeki test 20 değer falanken yaptığım
Canım pembe kapaklı olanın markası neBenim 7 değerimi gördü kaset testlerbu arkadaşın yaptığı bir gebenin günlüğü ise daha hassas benim 20falanken baya koyu vermişti. Şimdi 96 olmuş değerim bu aradaaaaa
Ay masallah sana taze hamişBenim 7 değerimi gördü kaset testlerbu arkadaşın yaptığı bir gebenin günlüğü ise daha hassas benim 20falanken baya koyu vermişti. Şimdi 96 olmuş değerim bu aradaaaaa
Kuzum ben doğum teminatı dahil 9300 e yaptırdım eşimde dahil 10 muayene tahlil doğum herşey içinde Bursa'da iyi biyerde 20.000 den başlıyor doğumlar canım en kötüsü 15.000 tl zatenHimmm anladım. Beni aramislardi bunun için şimdi hatırladım. Sizin oralarda doğum fiyatları nedir? Diğer arkadaşlar da yazsınlar. Gerçekten çok uçuk fiyatlar
Kuzum biz de anadolu tamamlayacı kullanıyoruz gebelik için doğum teminatı sordum. Şirketten ücret alabilmek için sorgulama yapıyorlar ya beta hcg testi istiyolar yaptırdıktan sonrada bir adet süreci beklemek zorundasınız dedi. Diğerlerinin vadesi cok uzun en az yani 30 gün veren anadolu ama ilk ay gebelik kabul etmiyorlarAma anadolu sigorta dedi ki beklemeye gerek kalınmayan bir sigortaymış, yanlış anlayıp boşuna prim ödeyeceksem ağlarım.
Firmadan ücret alabilmek için dediğim fiyat bilgisi kuzum eksik olmasınKuzum biz de anadolu tamamlayacı kullanıyoruz gebelik için doğum teminatı sordum. Şirketten ücret alabilmek için sorgulama yapıyorlar ya beta hcg testi istiyolar yaptırdıktan sonrada bir adet süreci beklemek zorundasınız dedi. Diğerlerinin vadesi cok uzun en az yani 30 gün veren anadolu ama ilk ay gebelik kabul etmiyorlar
Kuzum benim de gelmedi aşırı bir şişkinlik var sol kasığıma bi yarım saat ağrı girdi tıpkı yumurtlama dönemindeki gibi oturdum kaldım yerimde bide yüzüm yanıyor ay valla çok stresli bugünler yaaaKızlarrr batı bugun olan ne durumdasınız benim gelmedi daha
Benim de kasıklarım bi ağrıyor bi geçiyor olcak mıyım olmayacak mıyım strese girdim iyice.Kuzum benim de gelmedi aşırı bir şişkinlik var sol kasığıma bi yarım saat ağrı girdi tıpkı yumurtlama dönemindeki gibi oturdum kaldım yerimde bide yüzüm yanıyor ay valla çok stresli bugünler yaaa
Ayyyy geliyo inşallah güzel haberlerKuzum benim de gelmedi aşırı bir şişkinlik var sol kasığıma bi yarım saat ağrı girdi tıpkı yumurtlama dönemindeki gibi oturdum kaldım yerimde bide yüzüm yanıyor ay valla çok stresli bugünler yaaa
Benim daha cook var donguyu 33 baz alirsam bat 12 aralik. 5 gun normal beklerim 3 gunde acaba mi diye beklerim. Beklerim de beklerim. Hamilelik belirtilerinde ne yaziyorsa bende tam tersi belirtiler var.Kızlarrr batı bugun olan ne durumdasınız benim gelmedi daha
Ben kürtaj olmadım canım 7 haftalıktı kemdiliğinden düştü 4 gün kanama sürdü sonrada beta düştü 2 hafta boyunca kontrole gittim rahim tamamen temizlendiğinde beraberlik oldu. Seninki kürtaj doktorun zaten korunma vermiştir sana o yüzden bişey diyemem bu arada çok geçmiş olsunÖzel bisey soracağım ama kusura bakmayın. Kürtajdan kaç sonra birliktelik olmaya başladı acaba? Doktor bize bir hafta bekleyin demişti ama yumurtlama yi da kaçırmak istemiyorum
Benim bildiğim değişmez 14 gün sabitFatmaben canim ovulasyon yaptin mi bugun ben yanlis gunleri mi degerlendiriyorum acaba.
Kizlar catlamadan sonra 14. Gun kesin regl gelmiyormu herkeste bu degisken bir sayi mi yoksa. Ben nette degismez 14. Gun regl olur diye okumustum.
Ben de seffaf akinti olmustu su gibiKızlarr sabahtan beri misafirim vardı giremedim. Size bir sorum var yumurtlama akıntısı gibi akıntı gebelik belirtimidir acaba
Çok teşekkür ederim. Rabbım kimseye yaşatmasın size de çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı hamilelikler güzel doğumlar hepimize nasip olurBen kürtaj olmadım canım 7 haftalıktı kemdiliğinden düştü 4 gün kanama sürdü sonrada beta düştü 2 hafta boyunca kontrole gittim rahim tamamen temizlendiğinde beraberlik oldu. Seninki kürtaj doktorun zaten korunma vermiştir sana o yüzden bişey diyemem bu arada çok geçmiş olsun
O zaman testtttKızlarrr batı bugun olan ne durumdasınız benim gelmedi daha
Gelmedi kuşum ama geldi gelecek öyleli hissediyorumKızlarrr batı bugun olan ne durumdasınız benim gelmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?