- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.221
Kendimi o kadar hamile hissetmiyorum ki anlatamam. Test bile yapmayacagim bende bat birkac gun gecmedigi surece. Regl belirtileriyle benzer ama sende en azindan o var bende regl belirtisi bile yokBugün bat günüm kuzum ama karnım felaket şiş bilmiyorum adet geliyor olabilir beklemedeyim valla
aslında en iyisi canım haklısın dediğim gibi benim yaş faktörüde olduğu için zaman kaybebetmemek gerekiyor ben gideyim yarın ne diyecekler bi bakayım inşallah tekrar tekrar tetkik istemezler
Aslinda hamile kalmak isteyenlerle hamile olanlarin gerek beklentileri gerek yasadigi sikintilari farkli olabilir diye dusunuyorum kuzucum. Ayri ayri topik olsa acaba daha mi guzel olur karisiklik olmamasi acisindan.Canım ben açtım yeni topik. Burda kinkapaniyor. Herkes yine orda toplanalım diye. 2024 hamiş ve hamiş adayları uğurlu topik yaziyo
Hiç sevmiyorum bu günleri hep bir merak geldi mi gelmedi mi oldum mu olmadım mı öffKendimi o kadar hamile hissetmiyorum ki anlatamam. Test bile yapmayacagim bende bat birkac gun gecmedigi surece. Regl belirtileriyle benzer ama sende en azindan o var bende regl belirtisi bile yok
Canım ben açtım yeni topik. Burda kinkapaniyor. Herkes yine orda toplanalım diye. 2024 hamiş ve hamiş adayları uğurlu topik yaziyo
ben bilmiyorum kı nasıl açıyo açayım hemen katılmak isteyen yazsın madem deneyeyım açayım :)Olabilir canim ben anlamiyorum acan olursa beni de alin yeni yilda. Hamiş kalmamis olursam gelirim bu ay da belirti olarak tık yok çünkü.
ayy hadı ınsallah kuzum bende bata yakın bıdaha yapcam 5gün var suan kan negatif çıktı 12.günü iğnenin ama bi umut işte :)Selam kızlar, hayır tekrarlamadım. Bugün BAT günüm gelen giden yok. Bugünün geçmesini bekliyorum
Bekle bekle zaten battan once negatifte ciksa pozitifte ciksa bati bekleyelim demiyormuyuz. Hic olmazsa testlere para dokmeden bekleyelim.Hiç sevmiyorum bu günleri hep bir merak geldi mi gelmedi mi oldum mu olmadım mı öffvalla ben de hafta sonu gelmezse o zaman yaparım kuzum beklicem
Selam kızlar, hayır tekrarlamadım. Bugün BAT günüm gelen giden yok. Bugünün geçmesini bekliyorum
canım ne zamandır istiyorsunuz ki eğer yeni başladıysan tüp bebek için çok erken kuzum hemen öyle bişey düşünme bence eğer bi sorun vs yoksaİnşallah canım benimde yaşım 32 bende aynı fikirdeyim ben direk 2 kadın doguma gittim sonra direk tüp bebek merkezi onlar direk bütün tahlilleri filmleri istedi bende süre verdim eger şubata kadar olmazsa direk tüp bebege geçicem
Benim de çatlıyordu gelişiyordu garantiye almak içim verdi sanırım
Regli belirtin var mıSelam kızlar, hayır tekrarlamadım. Bugün BAT günüm gelen giden yok. Bugünün geçmesini bekliyorum
Düne kadar vardı. Dün gece yine erkenden el ayak üşümesiyle uyudum. Sabahtan beri karın ağrım vs. önceki günlere göre azaldı. Sadece şişkinlik ve bolca çiş var jdfsfRegli belirtin var mı
Ay benim müthiş bir şişkinliğim var ölcem şimdiDüne kadar vardı. Dün gece yine erkenden el ayak üşümesiyle uyudum. Sabahtan beri karın ağrım vs. önceki günlere göre azaldı. Sadece şişkinlik ve bolca çiş var jdfsf
ayy bende gebeligimin ilk günleri üşüme yaşamıştım hadi ona hayır olsun inşallah canım test için bekleyecekmisinDüne kadar vardı. Dün gece yine erkenden el ayak üşümesiyle uyudum. Sabahtan beri karın ağrım vs. önceki günlere göre azaldı. Sadece şişkinlik ve bolca çiş var jdfsf
Kan testi de veremiyorum. Özel sağlık sigortası yaptırdım galiba 1 regl dönemi kadar beklemek gerekiyormuş. Bugün test alıp regl olmazsam yarın ilk idrarla test yaparım. Negatif olursa reglimi beklerim usul usul. Pozitif olursa Allah kerimAy benim müthiş bir şişkinliğim var ölcem şimdi
Bu testten 2 gün sonra yani adet beklenen günde kan testi yapıldı 17 çıktı kimyasal olabilir mi acabaMerhaba yumurtlamanın 12. Günü bugün sizce gebelik var mı Eki Görüntüle 3346838
Hadi inşallah canım bu hafta sonundan beri her akşam üşüye üşüye uyuyorum erkenden tavuk gibiayy bende gebeligimin ilk günleri üşüme yaşamıştım hadi ona hayır olsun inşallah canım test için bekleyecekmisin
Canım kan vermesende sonrasında sisteme 5 haftalık dedikleri için sigorta kabul etmiyorKan testi de veremiyorum. Özel sağlık sigortası yaptırdım galiba 1 regl dönemi kadar beklemek gerekiyormuş. Bugün test alıp regl olmazsam yarın ilk idrarla test yaparım. Negatif olursa reglimi beklerim usul usul. Pozitif olursa Allah kerim
Ama anadolu sigorta dedi ki beklemeye gerek kalınmayan bir sigortaymış, yanlış anlayıp boşuna prim ödeyeceksem ağlarım.Canım kan vermesende sonrasında sisteme 5 haftalık dedikleri için sigorta kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?