- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.161
Yumurta olgunlaşması içinmiş hatta klomen. Benim anne tarafımda erken menapoz var bunu da söylediğimde yaşına göre yumurtalarımın fazla okduğunu o ayda hatta biri 19 mm diğeri 21 mm iki yumurtam vardı cok ümitliydi dr ee dr bile ümitlenince ben dünden heveslendim ama negatifi görmüştüm yineBenim de çatlıyordu gelişiyordu garantiye almak içim verdi sanırım
Hergün aynı saatte yapıyoruz sırf sperm kaliteli olsun diyeDun degerlendirdiysen bugun ara verip gun asiri degerlendir istersen kuzum spermler 24 ile 36 saatte uretiliyormus cunku.
Canım benim de öyle oldu kaç kere gayet gelişmiş dedi mesela hiç çatlatma iğnesine gerek duymadı doktor. Demekki bu zamanı bekliyormuş nasip inşallah sen de tez vakitte alırsın haberi. Hiç denemediğin için bi kere deneyebilirsin belki inofolici ilk defa kullanmıştım hemen etki ettiYumurta olgunlaşması içinmiş hatta klomen. Benim anne tarafımda erken menapoz var bunu da söylediğimde yaşına göre yumurtalarımın fazla okduğunu o ayda hatta biri 19 mm diğeri 21 mm iki yumurtam vardı cok ümitliydi dr ee dr bile ümitlenince ben dünden heveslendim ama negatifi görmüştüm yine
Ya rutin kontrolde bile değişik olur içim panik atak değilim ama yüksek tansiyon hastasıyım
Hissiyatim çok kasıklarda sağlı sollu batma var sürekli çişim varmış gibi doluluk garip garip hisler var. Benim istisnasız her adetden bir hafta falan önce kocaman sivilce çıkar kıpkırmızı yani osivilceyi görsem umud edip test bile almam o derece eminim olmadığına, (ilk gebeliğimde de çıkmamıştı) adet baya yaklaşmasına rağmen çıkmadı. Göğüslerde değişiklik yok. Adetken çoğunlukla karnım ağrımaz o yüzden o “adet olacakmış gibi karnım ağrıyor” olayı yok yani böyle inşallah iyiye işaretdir
HahahHergün aynı saatte yapıyoruz sırf sperm kaliteli olsun diye
Evet canım geç kaldın değerlendirdim dünde 11 de aynı saatte değerlendirmiştikHahahbende sen ortaliktan kaybolunca gecmi kaldim yorum yazmakta dedim
Hayirlisi olsun ben de gun asiri diye okumustum. Reglin bittigi hafta gun asiri olacak sekilde planliyorum.Evet canım geç kaldın değerlendirdim dünde 11 de aynı saatte değerlendirmiştikdoktor bir problem yoksa hergün olabilir dedi ama internette gün aşırı yazıyor tam bilmiyorum hangisi doğru
Ben de 2 aydır öyle yapıyorum. Doktor söyledi bana da.Hayirlisi olsun ben de gun asiri diye okumustum. Reglin bittigi hafta gun asiri olacak sekilde planliyorum.
Cok hafif var gibi gorunuyorGünaydın kızlar. Aynı testten 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı. 5-6 dakka içinde çektim. Olabilir mi gerçekten . 1.5 yıldır deniyorum ilk defa bi testte görüyorum böyle.bat yarın.
Kuzum hafif görüyorum ben deGünaydın kızlar. Aynı testten 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı. 5-6 dakka içinde çektim. Olabilir mi gerçekten . 1.5 yıldır deniyorum ilk defa bi testte görüyorum böyle.bat yarın.
Yarın mıydı bat günün kuzum ben de yapmamak için zor tutuyorum kendimi benim bugün geçen ay gecikmem oldu bekliyorum bakalım totem yaptımBen de 2 aydır öyle yapıyorum. Doktor söyledi bana da.
Evet canım yarın görünüyor bat. İnşallah bu sefer olmuştur. Testlere çok güvenmek istemiyorum ama umut işte yine de. Ne bileyim yaYarın mıydı bat günün kuzum ben de yapmamak için zor tutuyorum kendimi benim bugün geçen ay gecikmem oldu bekliyorum bakalım totem yaptım
Silik bi çizgi görünüyor inşallah vardırGünaydın kızlar. Aynı testten 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı. 5-6 dakka içinde çektim. Olabilir mi gerçekten . 1.5 yıldır deniyorum ilk defa bi testte görüyorum böyle.bat yarın.
Yok yok korkma bende yaşadım geçen ay aynısınıAy bu kadar koyu değil iyi bari korktum bende yumurtam var çatlamıyor sandımdeğerlendirdim artık yarın gene değerlendiririm canım
Salmak en iyisi bence olsa süpriz olur olmasa üzülmezsinAğzından bal damlıyor inşallsh diyim ama benim güldüğüme bakma artık bir iki aydır saldım gülüyorum öncesinde cok üzülüyodumallahım dileyen herkese hepimize nasip etsin inşallah
Tabi canım ilk dönemde hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı oluyormuş inşallah seninde öyledirİnşallah canımm öylesindir ilk senden bekliyorum haberi olumlu haber verirsinde inşallah bende yükselip yaparım :) benimde belirtiler regl belirtisi gibi yinede Allahtan ümit kesilmez
Canım ben görüyorum inşallah doğrdurGünaydın kızlar. Aynı testten 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı. 5-6 dakka içinde çektim. Olabilir mi gerçekten . 1.5 yıldır deniyorum ilk defa bi testte görüyorum böyle.bat yarın.
@bernaadGünaydın kızlar. Aynı testten 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı. 5-6 dakka içinde çektim. Olabilir mi gerçekten . 1.5 yıldır deniyorum ilk defa bi testte görüyorum böyle.bat yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?