- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.101
Arkadaşımın doğumdan sonra rahminde enfeksiyon oluşmuş ağrı sebebiyle tekrar kendisine gitmişti (doğumu devlette olmuştu bu arada.) vajinal ultrasonla enfeksiyonu görememiş yanlış tedavi uygulamış. O yüzden bende orada devam etmeyeceğim. Yeni bi dr bulup yeniden başlıcam galiba her doktorun yöntemi farklı dediğiniz gibi bende hiç klomenin lafını geçirmedi cünkü. Hsg çekildiniz mi peki? Benim bi evladım var iki senedir ikinci bebek için uğraş veriyoruz acaba dediği gibi sezaryenden bi sorun yapışıklık mı var diye de düşünmeden edemiyorumBenim de sebepsiz olmadı klomen ve inofolic kullandım bu ay doktoruna sor istersen klomeni
Bana hiç hsg çektirmen lazım gibi bir şey demedi belki klomen işe yaramasaydı çektir derdi bilemiyorumArkadaşımın doğumdan sonra rahminde enfeksiyon oluşmuş ağrı sebebiyle tekrar kendisine gitmişti (doğumu devlette olmuştu bu arada.) vajinal ultrasonla enfeksiyonu görememiş yanlış tedavi uygulamış. O yüzden bende orada devam etmeyeceğim. Yeni bi dr bulup yeniden başlıcam galiba her doktorun yöntemi farklı dediğiniz gibi bende hiç klomenin lafını geçirmedi cünkü. Hsg çekildiniz mi peki? Benim bi evladım var iki senedir ikinci bebek için uğraş veriyoruz acaba dediği gibi sezaryenden bi sorun yapışıklık mı var diye de düşünmeden edemiyorum
7-12. Gün arası çekiliyor hsg. Zaten hsg için aradığınız da bat gününü soruyor ona göre tarih veriyolarHanımlar eşimin sperm testi normal geldi sayısı hareketi hepsi normal. Şimdi benim son basamak hsg kaldı. Bilenler cevaplayabilir mi ne zaman cektirilmeli? Yarın bat günüm. Ben agustos ayında bi arkadaşımın tavsiyesi ile yumurtalık takibi ve folik asitle denedik ama gebelik oluşmadı.daha sonrasında arkadaşımın doğumundan sonra bi sorunu oldu usg de onu göremedi bende o dra devam etmeyeceğim artık farklı dr araştırıp gideceğim.
İnşallah canımİnşallah hiç gerek kalmaz sağlıkla gelir ve alırsınız kucağınıza
Ocağa kadar kendime zaman verdim eğer hala gebelik olmazsa mecbur çektiricem bendeBen de cok korkuyordm ama degerler bu kadr iyiyken nasil olmaz die hsg cektrdk son care. Bir sey de yoktu ama 4 ay sonra gebe kalmistm. Doktor kapali olmasa da kucuk tikanikliklari da temzledigi icin sansin artar dedi. Anesteziyle yaptk. Gozuku kapattm actm ne agri ne bisi. Sonradan da olmadi agrm.
İyiki varsınız sizin destekleriniz çok iyi geliyor banaHadi inşallah bu ayda pozitiftir bekliyoruz canım kötü günler geride kaldı acıların mutlulukla dinsin bitsin gitsin inşallah
Amiiin canım benim çok teşekkür ederimmmYaaaa hadi hayırla gelsin inşallah oğluşun
Umarm gerek kalmaz. Insallh 2023 un sonu 2024 icin guzel bir baslangc saglar☺Ocağa kadar kendime zaman verdim eğer hala gebelik olmazsa mecbur çektiricem bende
İnşallah canım hepimiz için öyle olsunUmarm gerek kalmaz. Insallh 2023 un sonu 2024 icin guzel bir baslangc saglar☺
Yumurtanın çatladığını kasık ağrısından akıntıdan biliyorum ama adet olunca da çağırmıştı gittim klomen çatlaması için değil miBana hiç hsg çektirmen lazım gibi bir şey demedi belki klomen işe yaramasaydı çektir derdi bilemiyorum
Anladım teşekkür ederim7-12. Gün arası çekiliyor hsg. Zaten hsg için aradığınız da bat gününü soruyor ona göre tarih veriyolar
Cümleyi ben yazdım sandım bi anocak ayına kadar zaman verdim kendime eğer ocağa kadar olmazsa mecbur çektiricem tebi tercihim ozelden yana olacak inşallah o cesareti kendimde bulurum
Kalp kalbe karşıymışCümleyi ben yazdım sandım bi anocakta hep birlikte filme gidiyoruz galiba. İnşallah gerek kalmaz
Beni de ekleyebilir misinHamillerimizide ekliyorum topikimizi canım ekliyim mi seni
Canım sat bat alayımBeni de ekleyebilir misin
Evet rahimde bi sıkıntı olsa problem olmasa da başka problemKalp kalbe karşıymışşaka bir yan inşallah gerek kalmaz yaa korkmuyorumda böyle nasıl desem çekiniyorum
İnşallah canımEvet rahimde bi sıkıntı olsa problem olmasa da başka problemyıl bitmeden güzel haberler alalım ya
Devlette anestezisiz cekiyolarmış galiba ama özelde anestezi ile çekiliyomuş galiba demiKalp kalbe karşıymışşaka bir yan inşallah gerek kalmaz yaa korkmuyorumda böyle nasıl desem çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?