- 4 Ekim 2023
- 2.365
- 1.659
- 53
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.061
Yaaa var mı süper o zaman kuzum istemiyorsa üstüne gitme Allah olana sağlık versinayy evet yaa bana diyoki ne yani bugün değil yarın olsa olmaz mı bu neden böyle yapıyosun diyor.ama bizimki çocuktan korkuyor sanırım 1 tane var çünkü 2.ye cesareti yok bende 37 yaşındayım yaptım yaptım bidaha 3 yıl sonra çocuk doğuramam diyom ay zor galiba bizim
allahım sizlerede nasip etsin isteyen herkese inşallah versin çok zor ve çok güzel . kısmette varsa gelir artık gelmezsede dediğin gibi allah ona sağlık versin derim artıkYaaa var mı süper o zaman kuzum istemiyorsa üstüne gitme Allah olana sağlık versin3 yıl sonrada sende istemezsin zaten kuzum
Amin canım inşallahallahım sizlerede nasip etsin isteyen herkese inşallah versin çok zor ve çok güzel . kısmette varsa gelir artık gelmezsede dediğin gibi allah ona sağlık versin derim artık
Bence öyle yap sen de onlar bizim kadar takip etmiyor nasılsa , hatta bidahakine yumurtlama günü geçti zaten merak etme istesende olmaz diye kandırmaya çalışwaww süper yapmış benim aklıma gelmedi hiç öyle bişey . kız dün bide bana çocuk içinmi böyle istekliydin diyo normalde olmazsın diyor . walla erkekleri kandırmak daha zor sanırım off 8 i yumurtlama 2 denemede başarısız
hahaaaa evet deneyeceğim bakalımBence öyle yap sen de onlar bizim kadar takip etmiyor nasılsa , hatta bidahakine yumurtlama günü geçti zaten merak etme istesende olmaz diye kandırmaya çalışdüşmediğimiz hal kalmadı napalım artık sonunda zafer bayrağını çekelim yeterki her yalan mübah bu uğurda
Var gibi gözüküyor hayırlısı olsun inşallahSelamlar dayanamadım yaptım. Silik bir şey var gibi ama herhalde ben yanlış hayal görüyorum ya da 7. dk bakmayı akıl edebildim kuruma çizgisi.... ne dersiniz kızlar bir şey var mı bunda V Vavelya09 @haticemm42Candy7777 Fatmaben Eki Görüntüle 3347462
Benim de inanılmaz uykum var gün içinde şöööyle bir uzansam diye iş yerinde perişanım akşam eve gidiyorum saat 9 da bayılır gibi uyuyakalıyorum ellerim ayaklarım buz keserek. Biliyorum da kendimizi dinledikçe bu belirtiler artıyor ama bata 2 gün kaldı bekliyorum bakalım. Allah hepimize mutlu haberler almayı nasip etsin.
Kuzum görüyorum ben de hafif bir çizgi varSelamlar dayanamadım yaptım. Silik bir şey var gibi ama herhalde ben yanlış hayal görüyorum ya da 7. dk bakmayı akıl edebildim kuruma çizgisi.... ne dersiniz kızlar bir şey var mı bunda V Vavelya09 @haticemm42Candy7777 Fatmaben Eki Görüntüle 3347462
Ah canım çok geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsın bu acıları. Bende 28 haftada suyum erken gelmesiyle ikizlerimi kaybettim kızım 4 oğlum 56 gün sonra vefat acını çok iyi anlıyorum 10 ay oldu hala tam toparlanamadım bir umut tekrar gebe kalırsam diyorum o da olmuyor Rabbimin bir bildiği vardır hayırlısıCok tesekkur ederm. Ancak toparlayabildm. Foruma donebildim. Enfeksiyon dolayisiyla ve kesedeki suyun bitmesiyle saglkli olan bebegimi kaybettim. 2 ay icerisinde az as bitmisti suyu.
Kan degerleriniz icin kemik suyu tavsiye ederim pet bardaklara birer porsiyon hazirlayip yemeklere falan atarsaniz kan degerlerini firlatiyor resmen. Benimde dusuktu kullanmaya basladiktan sonra masallah olmasi gerekenden bile baya yuksek cikmisti kan ve b12. Doktor ilac mi kullaniyorsun dedi ama kullanmiyordum hicbirsey. Yalniz kemik suyunun en az 8 saat kaynamis olmasi gerekiyor. Hormonal olarak zararli birsey olmadigi icin rahatca tavsiye edebilirim.Kızlar bişey sormak istiyorum,bende 2. Çocuğu düşünüyorum folik asit başladım 1 haftadır kullanıyorum. ASM ye gittim ve kan tahlili verdim kanım demirim düşük çıktı onunla ilgili dahiliyeye gidecem serum taktiricam çünkü sadece böyle yükseliyor.
Bir konuda bilgi almak istiyorumspiral ile korunuyorum bunu çıkarırken de regl döneminde olmak mı gerekiyor?
Canım bende dilik birşeyler gördüm testin varsa yarın sabah ilk idrarlada dene bence inşallah daha koyu çıkacaktırAy inşallah canım
Kuzucum var ya.Selamlar dayanamadım yaptım. Silik bir şey var gibi ama herhalde ben yanlış hayal görüyorum ya da 7. dk bakmayı akıl edebildim kuruma çizgisi.... ne dersiniz kızlar bir şey var mı bunda V Vavelya09 @haticemm42Candy7777 Fatmaben Eki Görüntüle 3347462
Canım bende dilik birşeyler gördüm testin varsa yarın sabah ilk idrarlada dene bence inşallah daha koyu çıkacaktır
Kuzucum var ya.Sen yarin ilk idrarla tekrar yap. Neyse birsey diyecektimde erken konusmayayim sen yarin ilk idrarla tekrarla.
Bat günüm yarın evet ama inanılmaz bir regl ağrım var testi yaptıktan sonraki 1 saatte başlayan anlamadım ben de. Ben de silik bir şeyler görüyorum ama nasip gerçekten artıkKuzum görüyorum ben de hafif bir çizgi varyarın mıydı senin de bat günün
Adet belirtiler ile hamilelik belirtileri benziyor kuzum stres yapma bugün benim de hafif hafif ağrı olup gidiyor stres yapmamaya çalışıyorumBat günüm yarın evet ama inanılmaz bir regl ağrım var testi yaptıktan sonraki 1 saatte başlayan anlamadım ben de. Ben de silik bir şeyler görüyorum ama nasip gerçekten artık
Bide bugün çok sık WC’ye çıktım her zaman öyle sık çıkan biri değilim ya adet geliyor yada belirti artık önümüzdeki günlerde görüciiizAdet belirtiler ile hamilelik belirtileri benziyor kuzum stres yapma bugün benim de hafif hafif ağrı olup gidiyor stres yapmamaya çalışıyorumyarın mutlaka tekrar dene
Canım gebelik belirtileri ile adet belitleri aynı oluyomuş yarın ilk idrarla tekrar dene benceBat günüm yarın evet ama inanılmaz bir regl ağrım var testi yaptıktan sonraki 1 saatte başlayan anlamadım ben de. Ben de silik bir şeyler görüyorum ama nasip gerçekten artık
Canım gebelik belirtileri ile adet belitleri aynı oluyomuş yarın ilk idrarla tekrar dene bence
Adet belirtiler ile hamilelik belirtileri benziyor kuzum stres yapma bugün benim de hafif hafif ağrı olup gidiyor stres yapmamaya çalışıyorumyarın mutlaka tekrar dene
Hadi inşallah güzel haberler kızlarBide bugün çok sık WC’ye çıktım her zaman öyle sık çıkan biri değilim ya adet geliyor yada belirti artık önümüzdeki günlerde görüciiiz
Rabbim acilarinla gunahlarini bagislasin. Sonucta bir melek annesi oluyorz . Rabbm cennette kavustrsun. Peki hemen mi basladn gebelk icin yoksa ara verdn mi. Normal gebelk miydi tup muyduAh canım çok geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsın bu acıları. Bende 28 haftada suyum erken gelmesiyle ikizlerimi kaybettim kızım 4 oğlum 56 gün sonra vefat acını çok iyi anlıyorum 10 ay oldu hala tam toparlanamadım bir umut tekrar gebe kalırsam diyorum o da olmuyor Rabbimin bir bildiği vardır hayırlısı
Biz evlediğimizden beri hiç korunmamıştık ama sebepsiz gebe kalamadım 2.5 sene sonra normal yolla kaldım ikizlere. Sonrada rahim ağzı yetmezliğinden 28 haftada suyum sızıntı şeklinde gelmeye başladı bu sene ocak30 normal doğum yaptım 40ım çıktıktan sonra denemeye başladım sütüm kesildiği içinde hemen adet olmaya başladım zaten düzenli. Ağustos ayında kimyasal geçirdim onun haricinde gebe kalamadım. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum tekra gebe kalamazsam diye inşallah çok bekletmeden nasip eder Rabbim. 2023 senesi benim için en kötü seneydi inşallah bitmeden mutlu olurumRabbim acilarinla gunahlarini bagislasin. Sonucta bir melek annesi oluyorz . Rabbm cennette kavustrsun. Peki hemen mi basladn gebelk icin yoksa ara verdn mi. Normal gebelk miydi tup muydu
İnşallah hepimiz cennette kavuşucaz meleklerimize onlar bizi orda bekliyceklerRabbim acilarinla gunahlarini bagislasin. Sonucta bir melek annesi oluyorz . Rabbm cennette kavustrsun. Peki hemen mi basladn gebelk icin yoksa ara verdn mi. Normal gebelk miydi tup muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?