- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #29.941
Yav şu memiktoların ağrımasını geçiremiyor muyuz? Adetken ağrıyor, adetime neredeyse 10 gün var yine ağrıyor. Başka gün kalmadı ayda zaten ay bitti
Hayırlı olsun kuzum rabbim kucağında almayı nasip etsin46. Günümde yaptığım testim pozitif çıktı kızlar. Allah'tan hayırlısı yarın sabah tekrarlicam haftaya da kan vermeye giderim inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah kuzum Allah'ım hepimize nasip etsin tutunma ağrısı olabilir kuzum
Ne yaptın kız test yaptinmiYaaaa aşkolsun sıktım mı sizi.Valla heyecanımdan kusura bakmayın lütfen
Vallahi canım tesadüfmu bilmiyorum ama geçen yıl bu zamanlar rahmetli oğluma hamileydim yumurtlamadan sonra geçmeyen ağrılarım vardı testim negatif çıkmasına rağmen içimde bir ümit vardı çünkü ağrılarım hiç geçmemiştiİnşallah öyledir ovulasyon üstünden 5/6 gungecmis olmalı belirti olurmu yumurtlamadan sonra
Sıra bize geliyorr habişimSona yaklaştıkça güzel haberler çoğalıyor kızlar haydi hepinizden güzel haberler bekliyorum
Bu arada başın sağolsun niye kaybettin bebeğini canım Allah evlat acısı vermesin çok zor dünyada en acı imtihan canım bende beklicem artık adet günümü dusune düşüne manyadim artikVallahi canım tesadüfmu bilmiyorum ama geçen yıl bu zamanlar rahmetli oğluma hamileydim yumurtlamadan sonra geçmeyen ağrılarım vardı testim negatif çıkmasına rağmen içimde bir ümit vardı çünkü ağrılarım hiç geçmemişti
28 haftalık erken doğum yaptım canım bir ay yaşadi oğlum sonra kaybettim -6 ay oldu tekrardan deneme yapmaya çalışıyorum işte geçen ay aşılama oldum tutmadı bu adetten sonra tekrar aşılama için gideceğim Allah kolaylık versin gerçekten beklemek çok zor Allah gönlüne göre versinBu arada başın sağolsun niye kaybettin bebeğini canım Allah evlat acısı vermesin çok zor dünyada en acı imtihan canım bende beklicem artık adet günümü dusune düşüne manyadim artik
Çok teşekkürler, darısı olmayanlaraTebrik ederimhayırlısıyla kucagınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederim. Tez zamanda herkese nasip olsun insallahHayırlı olsun kuzum rabbim kucağında almayı nasip etsin
Aa neden ama özel değilse sebebini merak ettimYok canım benim
Yaptım şimdi maalesef negatifNe yaptın kız test yaptinmi
Bugune kadar bikaç gündür göğüslerim acıyodu hafifledi baya bugün 2 gün önce gece sabaha karşı da kasıklarım ağrıdı adet olcam sandım gelmedi günü beklesem de bikaç gün geçmeden test yapmam geçen ay 6 gün gecikti çünküsende durumlar ne alemde kuzum var mı belirtin
Adet günün müydü kuzumYaptım şimdi maalesef negatifEki Görüntüle 3346983
2 gün kala novacheck erken gebelik yaptımAdet günün müydü kuzum
İnşallah kuzum teşekkür ederim senin nasıl gidiyorAay çok sevindim hayırlı şekilde sonuçlanır inşallah tum surecler de güzel haberi alırız
Hayirlisi olsun kuzum ama yinede bat gecerse ilk idrarla tekrarlarsin. Simdi hem daha bat gelmemis hemde aksam yaptin.Yaptım şimdi maalesef negatifEki Görüntüle 3346983
Yani kesin sonuc için erken yine de. Geç döllenmeyle adet geçtikten sonra pozitif alanda çok.. Allah kalbine göre versin inşallah tez zamanda2 gün kala novacheck erken gebelik yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?