- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #29.801
Burda ne gölge testlerle hamileliğini öğrenen oldu. Maşallah seninki çok belirgin. Başka testin varsa yaparsın yine bakarsın koyuluguna. Sonra da kan verirsin. Hayırlı olsunAy gerçekten mi canım ben çizginin kıpkırmızı olmasını bekliyordum bu bana silik gibi geldi Şuan çok heyecanlandımyarın kan vereceğim inşallah
Tmm canım benim çok teşekkür ederimBurda ne gölge testlerle hamileliğini öğrenen oldu. Maşallah seninki çok belirgin. Başka testin varsa yaparsın yine bakarsın koyuluguna. Sonra da kan verirsin. Hayırlı olsunbize de dua et
Teşekkür ederim canım hayırlısıyla güzel haber alırsın inşallahSeni ve gebeliğini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum gözünüz aydın kızlar Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde uygulamaya göre 4 günüm kaldı test alıp yapmamak için zor duruyorum ama hiçbir belirtim yok benim sadece çok halsizim sürekli uykum var havalardan sanırım
Çook belirgin maşallah bence hemen kan verin :)Selam kızlar bugün gebelik testi yaptım 4 gün gecikmem var ama çizgi silik sizce pozitif mi tam anlayamadım da
Yarın vereceğim inşallah canım darısı başına olsunÇook belirgin maşallah bence hemen kan verin :)
Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah belirtiler nelerdi ovulasyon testi yaptınmiYarın vereceğim inşallah canım darısı başına olsun
Amin inşallah canımHayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah belirtiler nelerdi ovulasyon testi yaptınmi
Bir kere yaptım döngümü bozdu sonra bıraktım canım ama kimisine de çok iyi geliyor o ay hamile kalıyor o yüzden bünyeden bünyeye değişiyorArkadaşlar merhaba soğan kürü hakkında bilgisi olan var mı yani benim reglim düzenli olur herhangi bir kist vs vs gibi bir durumum da yok gebelik için soğan kürü denemek istiyorum ama korkuyorum da biraz bilgisi olan yada soğan kürü yapıp gebe kalan var mı
Maşallah ne güzel çıkmış kan verin direk hayırlı olsunSelam kızlar bugün gebelik testi yaptım 4 gün gecikmem var ama çizgi silik sizce pozitif mi tam anlayamadım da
Hiç canımcım bekliyoruz işte. Hiç belirtim falan yok ama daha var adete de 13'ündeydi galibaO Orangegreysky kuzum ne yaptın ?
Ovulasyonla takip etmişmiydin kuzumHiç canımcım bekliyoruz işte. Hiç belirtim falan yok ama daha var adete de 13'ündeydi galiba
Kuzucum sen nasılsın ne yapıyosun test yaptın mıMaşallah ne güzel çıkmış kan verin direk hayırlı olsun
Yok etmedim bu ay, sadece burada biriyle konuşurken merak ettim takvimde görünen ovülasyondan 1 gün önce test yaptım, ertesi gün koyulaşacak gibiydi yani yine 14.günde yumurtladım bence. Hafif kasık ağrısı akıntı falan oldu. Ama aşırı değerlendirdik denemez yani çok umudum da yok :)Ovulasyonla takip etmişmiydin kuzum
Tek ilişkiyle bile hamile kalan var o yüzden aşırı değerlendirmeseniz bile ihtimal hep vardırYok etmedim bu ay, sadece burada biriyle konuşurken merak ettim takvimde görünen ovülasyondan 1 gün önce test yaptım, ertesi gün koyulaşacak gibiydi yani yine 14.günde yumurtladım bence. Hafif kasık ağrısı akıntı falan oldu. Ama aşırı değerlendirdik denemez yani çok umudum da yok :)
Ya tabii orası öyle, 2 ay önce yumurtlama yok çatlama her gün değerlendirdik de nolduTek ilişkiyle bile hamile kalan var o yüzden aşırı değerlendirmeseniz bile ihtimal hep vardır
İyiyim kuzum sen napıyorsun nasılsınKuzucum sen nasılsın ne yapıyosun test yaptın mı
İşte böyle zamanda tutar kuzum zatenYok etmedim bu ay, sadece burada biriyle konuşurken merak ettim takvimde görünen ovülasyondan 1 gün önce test yaptım, ertesi gün koyulaşacak gibiydi yani yine 14.günde yumurtladım bence. Hafif kasık ağrısı akıntı falan oldu. Ama aşırı değerlendirdik denemez yani çok umudum da yok :)
Bende yumurtayı bekliyorum kuzucum büyüsün diyeİyiyim kuzum sen napıyorsun nasılsınyapmadım bebeğim beklemedeyim perşembe günü bat günüm gelmezse o zaman yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?