- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #29.721
Evet üniversite hastanesinde yaptırdım. Hsg yi özelde çektirdimCanım testini devlette mi yaptırdın önce onu sorayım
Yumurta kalitesini arttırmak için her gün avokado tüketebilirn çok yararlı gerçekten onun haricinde kabak çekirdeği badem biliyorum, havuç çatlması için pik gördüğünde 2 3 tane yersen süper olur
Moralini bozma, stres yapma Rabbim yakın zamanda nasip etsin gönlündekini inşallah
İnofolic doktor bana da verdi ama eczacı bu çok pahalı başka bir folik asit kullanabilirsin dedi. Klomeni hangi testi yapıp kullandiriyorCanım en yakın zamanda kavuşursun inşallah bebisine. Benim de 1.5 yıl olmadı ve sebepsiz olmadı. Bu ay doktorum klomen ve inofolic verdi yumurta gelişmesi için ovulasyon dönemlerinde bol havuç yedim çatlamasına iyi geliyormuş. Gün aşırı değerlendirme yaptık çok şükür güzel haberi aldım. İnofolic i tavsiye ederim yumurtalık geliştiren folic asitmiş
Gayet iyi canim bizede dua etKızlar iki gün önce 7.19 beş kat artmış değerim 36.15 çıkmış normal mi iyi di mi
Ben de yıl başına kadar süre verdim kendime bebişim. Ocakta rahim filmi cektircem. Artık sonuca göre belki aşılama ya da tüp bebek bakicam beklemek istemiyorum artık. Onlar da bi süreç neticedeİyiyim canım şükür sen nasılsınn
Adeti bekliyorum ben, doktor aşılama önerdi ama tam karar veremedim henüz
Benim 10 12 aralik canim iste yakin sayilir birkac gun var arada.
Seni ve gebeliğini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum gözünüz aydın kızlar Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar oncomed hızlı gebelik testini kullandım ben trendyoldan almıştım ve regle 5 gün kala böyle gösterdi gün gün koyulaşmayı takip ettim güvenilir test arıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum
Goreceksek cift kirmizi cizgi gorelim yoksa da negatifi bilelim bekle. Dayanin kizlarAklımdan geçmiyor değil ama korku oluştu içimde yamak istemiyorum iraz bekliycem galiba
Amin kuzucum çok teşekkür ederimmKuzum geçen ay yanlış hatırlamıyorsam 2 yumurtan oluşmuştu demi boyutları da iyidi baya bu ay daha güzel oluşmuş e2 değerinde çok iyi kaliteli demek ki yumurtaların bir gebenin günlüğünde ebru hanım 200 üstü çıkarsa kaliteli diyordubu ay inşallah çok güZel haberler alıcaz senden ümitliyim kuzum Allah dualarını kabul etsin inşallah
KuzucummKuzuummben de seni ozledim ya.. pek bakamadim uzun suredir buralara gercekten. Cok erken uyuyorum ve surekli uyuyorum. O haldeyim. Dun kontrol vardi cok sukur yolunda dedi her sey. 2.7cm olmus bebis. Bakalim insallah sonuna kadar oyle gider
Simdi edosa yazdiklarini okudum kuzum altta. 4 yumurta super buyumus bence. Bisey soyliyim mi. Gecen ayki klomenin etkisi bence ve ben bu sitede boyle klomeni kullandigi ay degil de bir sonraki ay hamile kalan cok gördüm. Insallah senin de oyle olur bebisimmoral ve motivasyonunu iyi gordum bu arada ve cok sevindim
Benim de inanılmaz uykum var gün içinde şöööyle bir uzansam diye iş yerinde perişanım akşam eve gidiyorum saat 9 da bayılır gibi uyuyakalıyorum ellerim ayaklarım buz keserek. Biliyorum da kendimizi dinledikçe bu belirtiler artıyor ama bata 2 gün kaldı bekliyorum bakalım. Allah hepimize mutlu haberler almayı nasip etsin.Seni ve gebeliğini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum gözünüz aydın kızlar Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde uygulamaya göre 4 günüm kaldı test alıp yapmamak için zor duruyorum ama hiçbir belirtim yok benim sadece çok halsizim sürekli uykum var havalardan sanırım
Amiiin kuzumAmin kuzucum çok teşekkür ederimmbakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 4 yumurtadan birinin döllenmesine ihtiyacım var sadece bu ay hepimizin ayı olsun
Canım ikisinde aynı yerdenmi verdin kanlarıkızlar merhaba, sizlere bişey danışmak istiyorum. artık gebe kalamıyorum diye herşeyi bıraktığım vakit hamile olduğumu öğrendim. 2 aralıkta yaptırdığım bhcg 211,3 çıktı pazartesi günü yaptırdığımda 199,8 çıktı. Yarın tekrar yaptırıcam bakalım kaç çıkıcak. ilk yaptırdığımı saat 10 da yaptırmıştım ikinciyi 8 de yaptırdım sizce saat farkından olabilir mi yoksa düşük mü olacak
evet aynı yerde yaptırdımCanım ikisinde aynı yerdenmi verdin kanları
Normalde 2 katına çıkması gerekiyor canım inşallah sağlıklı bir şekilde artıyordurevet aynı yerde yaptırdım
evet bende 2 katına çıkıcak diye beklerken düştüğünü gördümNormalde 2 katına çıkması gerekiyor canım inşallah sağlıklı bir şekilde artıyordur
Baska bir yerede ver istersen belki hata yapmışlardırkızlar merhaba, sizlere bişey danışmak istiyorum. artık gebe kalamıyorum diye herşeyi bıraktığım vakit hamile olduğumu öğrendim. 2 aralıkta yaptırdığım bhcg 211,3 çıktı pazartesi günü yaptırdığımda 199,8 çıktı. Yarın tekrar yaptırıcam bakalım kaç çıkıcak. ilk yaptırdığımı saat 10 da yaptırmıştım ikinciyi 8 de yaptırdım sizce saat farkından olabilir mi yoksa düşük mü olacak
tamam canım bide başka yerde yaptırayımBaska bir yerede ver istersen belki hata yapmışlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?