- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #2.881
Benim adet sancısı gibi değilde henüz bi batma var gibi daha çok bile ağzımda garip bi tat var anlamlandıramıyorumBenimde adet sancisi gelip gidiyor hem adet olucam korkusu var
Metalik mi?Benim adet sancısı gibi değilde henüz bi batma var gibi daha çok bile ağzımda garip bi tat var anlamlandıramıyorum
Galiba metalik gibi ama ara ara geliyo o tat.. yediklerimin tadı bile değişik gelmeye başladıMetalik mi?
Benim adet sancısı kısa arada geliyor gidiyor batma sağda var yani inşallah belirtilerimiz psikolojik olmaz yaBenim adet sancısı gibi değilde henüz bi batma var gibi daha çok bile ağzımda garip bi tat var anlamlandıramıyorum
İyiyim bebeğim iş güç sen napıyosunMeloşşşşum nasılsınnnn
Canimcim benim belirtim yoktu biliyosunbegmsss bebişim belirtilerini yazsana faydası olur merak eden okur bizim gibi Ne zaman hissettin , ne hissettin , ne zaman öğrendin gibi
İnşAllah gebeliktendirGaliba metalik gibi ama ara ara geliyo o tat.. yediklerimin tadı bile değişik gelmeye başladı
AminAmin amin Allah burda bekleyen herkese bekletmeden nasip etsin
İyim bendeİyiyim bebeğim iş güç sen napıyosun
İnofolic ve d vitamini kullandim kuzum ben de bu ay. Ama reglin bitiminde basladim. Ovulasyona kadar kullandim. Bakalim neler olacakHosbulduk canım benim Aminnnnnn inşallah birtanembu ay imprly ve koenzim q10 kullanacağım @Niqu cum gibi sende bir takviye alsan mi bu ay
Evet yaa uğurlu geldi gerçektenHamişler çıkmaya başladı topikten maşallah maşallah topluca gidicez buralardan
Seni de eklicemmm daha durrrEvet yaa uğurlu geldi gerçektensayıları arttıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam
Kızlar ayın 28 kaç gün var bir gün bile önemli bizim içinİyim bendeay günler geçmiyo geçmiyo
12 gün var canımKızlar ayın 28 kaç gün var bir gün bile önemli bizim için
İnşallah isteyen herkes biran önce güzel haberler alırBenim adet sancısı kısa arada geliyor gidiyor batma sağda var yani inşallah belirtilerimiz psikolojik olmaz yagarip tat hamilelikte oluyor inşallah hamilesindir hepimiz
YaaaaYa senın bebişinin tötünü yirimmmmkeseyi görmüşsün kuzummm
Kaçıncı gündesinİyim bendeay günler geçmiyo geçmiyo
Kalp atışı ne zaman kısmetse balımYaaaagördük kuzum gördük şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?