- 9 Ağustos 2023
- 1.518
- 1.047
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #28.341
Senin yazdığın duaların ekran görüntülerini aldım kuzum okucam hepsiniTeşekkür ederimmm aminnngerçekten hacet namazı kılın kızlar ismi azam duasını okuyun rabbim ne dilerseniz veriyor elhamdülillah
Aman hadi senden de güzel haberler gelsin bu akşam hamil kaynıyor sayfaCanım bende verdim 1 buçuk saate kadar çıkacakmış bende bekliyorum
Aman daha yeni olmasın1.20 çıktı kızlar benim beta sonucu
Merhabalar. Belirtileriniz nedir ? Paylaşır mısınız. Hayırli olsun şimdidenKızlar ben bu ay pozitifi gördüm çok şükür darısı isteyen herkesin başınatam adet günü kan verdim 195 çıktı üzerinden bir hafta geçti çarşamba 5+2 olacak ilk kontrole gideceğim inşallah herşey yolundadır
Çok teşekkür ederimMerhabalar. Belirtileriniz nedir ? Paylaşır mısınız. Hayırli olsun şimdiden
Zannetmiyorum canım adetim üç gün gecikti hala olmadım ama şuan aşırı ağrım var eve geldim yaptığım kaset test kuru silik çizgisi var sanırım ben yine kimyasal geçirdimAman daha yeni olmasın
Bnada tek yumurta ikizlerinde anomali olma ihtimali yüksek demişti doktor. Ondan olmuştur dedmişti.Hiçbir sorun yok ikiz gebelikte erken doğum reski hep var dediler
canımm yaaa şimdi görüyorum mesajı ne durumdasınKanamam başladı hemde şiddetli sanırım düşük yapıyorum yine
Aminn çok teşekkür ederimSağlıkla artsın inşallah gözün aydın
Allah kabul etsin kuzum hacet namazı duası tevessül duası oluyor onu mutlaka namazın bitince okuSenin yazdığın duaların ekran görüntülerini aldım kuzum okucam hepsini
Hayırlı olsunÇok teşekkür ederimBenim nerdeyse hiç belirtim yoktu diyebilirim sadece adete 3-4 gün kala öğleden sonra 3te uyanmış olmama rağmen akşam 10-11 gibi yine uykum geldi sabah 4,5 a kadar uyumuşum yani toplam 15-17 saat gibi bi uyku uymuşum o şaşırttı beni iki gün sonra da temizlik yaparken birden canım lahana sarması istedi ve test yaptım pozitif çıkınca adet günü kan verdim bu şekilde öğrendim canım
Canım hayırlı olsun. ismi azam duasını günde 11 kere mi okunacakAllah kabul etsin kuzum hacet namazı duası tevessül duası oluyor onu mutlaka namazın bitince oku
Benim de yumurtlamadan sonra acayip kasik ve bel ağrım var. Son 3 gündür de belim ve basım çok agriyo. Yumurtlamadan sonra da göğüslerim şişti ağrıdi şimdi geçti indi. Bata 4 gün var. Erken gebelik yaptım negatif çıktıÇok teşekkür ederimBenim nerdeyse hiç belirtim yoktu diyebilirim sadece adete 3-4 gün kala öğleden sonra 3te uyanmış olmama rağmen akşam 10-11 gibi yine uykum geldi sabah 4,5 a kadar uyumuşum yani toplam 15-17 saat gibi bi uyku uymuşum o şaşırttı beni iki gün sonra da temizlik yaparken birden canım lahana sarması istedi ve test yaptım pozitif çıkınca adet günü kan verdim bu şekilde öğrendim canım
Evet günde 11 kere okunacakCanım hayırlı olsun. ismi azam duasını günde 11 kere mi okunacak
İşte ikiz olunca hep bir risk varBnada tek yumurta ikizlerinde anomali olma ihtimali yüksek demişti doktor. Ondan olmuştur dedmişti.
Teşekkür ederimmm darısı size olsun en yakın zaman da inşallahSağlıkla ilerlesin canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?