- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #28.321
Gözün aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah gerçekten çok sevindimÇok teşekürler ederim kızlar Allah razı olsun rabbim en yakın zaman da sizlere de nasip etsinben hiçbir şey yapmadım bu ay akıntımı takip ettim sadece o gün ve ertesi gün ilişki oldu başka olmamış belirtilerim de rahmime çok sancı girdi çıktı ama üşüttüm Heralde dedim çünkü ev taşıyorduk 2 gün önce şiddetli karın ağrım oldu 1 kere ve dün ve bugün göğüslerim ağırmaya başladı başka hiçbir belirtim olmadı en önemlisi 2 kere rüya gördüm geçen ay ismi azam duasını okudum hacet namazı kıldım hacet duasını okudum Allah'tan istedim yaptığım tek şey dua ve namaz oldu çok şükür rabbim sevindirdi
Canim gecikmenin ucuncu gunu ve ustteki testin silik cikmis bence sen hamilesinEki Görüntüle 3342257 kızlar kafayı yiyecem artık gecikmenin üçüncü günü bugün gelen giden hiçbirşey yok şu gibi bi kaç damla akıntım geliyor arada bunlar negatif mi ne ben anlayamadım ya üç gün oldu gecikmem
Canım bende verdim 1 buçuk saate kadar çıkacakmış bende bekliyorumDaha 1 saat oldu 2 saatte çıkar dedi sisteme bakıp duruyorum hala çıkmamış
İnşallah canım valla ümitliyim bu ay bayağı arttı şuan akıntım kan verdim az önce sonucunu bekliyorum bakalımCanim gecikmenin ucuncu gunu ve ustteki testin silik cikmis bence sen hamilesin
149 ile öğrendimHadi bakalım akşama güzel haberlerini bekliyorum
Allah razı olsun hepiniz dualarımdınızGözün aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah gerçekten çok sevindim
Ayy hadi güzel haberlerle gel canım benimCanım bende verdim 1 buçuk saate kadar çıkacakmış bende bekliyorum
Hayırlı olsun bence var yarın sabahtan tekrarla canım
Kan verdim canımHayırlı olsun bence var yarın sabahtan tekrarla canım
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederimmm
Hayırlı olsun canım benimKan verdim canım
Kuzummm tebrik ederim artarak devam etsin inşallah
Aminnn Allah razı olsun darısı size inşallahCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederimmm aminnnKuzummm tebrik ederim artarak devam etsin inşallahgeçen ben de kıldım hacet namazı Allah dualarımızı kabul etsin
Canım cok şükür hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahDaha çok yeniiii
Aminnn Allah razı olsun darısı sizlere rabbim kucağınızı doldursun en yakın zamandaCanım cok şükür hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Sağlıkla artsın inşallah gözün aydınÇıtkı canım daha çok yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?