- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #28.281
Anladım canım d vitaminine de baktırFSH, LH, E2, PRL, TSH ilk olarak bunları yaptırmam gerekiyor sanırım birden fazla olunca bütçeyi merak ettim eşim orda strese girsin istemiyorum çünkü şuan gerekli ve istiyorum diye kendini üzücek yapamazsa
Ev taşıdım demişti birkaç kere ilişki oldu demişti salmış yani. Ya bu salanlar sadece birkaç kez ilişki yaşayanlar hep gebe kalıyor şu salma şeysini bende yapabilsem keşke yaBelirtilerin neydi arkadaşım. Buraya yaz lütfen
Bu ay bu silik çizgilerden İllallah ettik gerçektenHemen karar vermeyine ederekli idrarım benimde oyun oynuyor hala silik çıkıyor
Evet canım yapmış test koyulaşmış kan vermeye gidiyor inşallah bizde görebilir pozitifiBu ay bu silik çizgilerden İllallah ettik gerçektenne diyim kuzum ya test yaptın mı sonra hiç
Canım var işte şükürErken gebelik testi de yaptım
Sıra kanda hadi bakalım kuzu bekliyoruz güzel haberleriniCanım var işte şükürhadi gözün aydın onda da çıktıysa tamamdır bence
Var var varrer gözün aydın sojucunu bekliyoruz heyecanlaKana gidiyorum gelince hemen yazıcam
Oy maşallahYeni yaptım üsttekinikana gidicem şimdi
Ayyy var canımmmmmYeni yaptım üsttekinikana gidicem şimdi
Allah sağ salim kucağına versin canımÇok teşekürler ederim kızlar Allah razı olsun rabbim en yakın zaman da sizlere de nasip etsinben hiçbir şey yapmadım bu ay akıntımı takip ettim sadece o gün ve ertesi gün ilişki oldu başka olmamış belirtilerim de rahmime çok sancı girdi çıktı ama üşüttüm Heralde dedim çünkü ev taşıyorduk 2 gün önce şiddetli karın ağrım oldu 1 kere ve dün ve bugün göğüslerim ağırmaya başladı başka hiçbir belirtim olmadı en önemlisi 2 kere rüya gördüm geçen ay ismi azam duasını okudum hacet namazı kıldım hacet duasını okudum Allah'tan istedim yaptığım tek şey dua ve namaz oldu çok şükür rabbim sevindirdi
Gözün aydın canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok teşekürler ederim kızlar Allah razı olsun rabbim en yakın zaman da sizlere de nasip etsinben hiçbir şey yapmadım bu ay akıntımı takip ettim sadece o gün ve ertesi gün ilişki oldu başka olmamış belirtilerim de rahmime çok sancı girdi çıktı ama üşüttüm Heralde dedim çünkü ev taşıyorduk 2 gün önce şiddetli karın ağrım oldu 1 kere ve dün ve bugün göğüslerim ağırmaya başladı başka hiçbir belirtim olmadı en önemlisi 2 kere rüya gördüm geçen ay ismi azam duasını okudum hacet namazı kıldım hacet duasını okudum Allah'tan istedim yaptığım tek şey dua ve namaz oldu çok şükür rabbim sevindirdi
Çok şükür canım rabbim duymuş dualariniÇok teşekürler ederim kızlar Allah razı olsun rabbim en yakın zaman da sizlere de nasip etsinben hiçbir şey yapmadım bu ay akıntımı takip ettim sadece o gün ve ertesi gün ilişki oldu başka olmamış belirtilerim de rahmime çok sancı girdi çıktı ama üşüttüm Heralde dedim çünkü ev taşıyorduk 2 gün önce şiddetli karın ağrım oldu 1 kere ve dün ve bugün göğüslerim ağırmaya başladı başka hiçbir belirtim olmadı en önemlisi 2 kere rüya gördüm geçen ay ismi azam duasını okudum hacet namazı kıldım hacet duasını okudum Allah'tan istedim yaptığım tek şey dua ve namaz oldu çok şükür rabbim sevindirdi
Çok teşekkür ederim daha sonucum çıkamadı açıkçası korkuyorum negatif çıkacak diyeGözün aydın canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahçok çok sevindim senin adına kaç çıktı bu arada canım hcg
Aminnnn rabbim kimseyi aratmasın sizlere de en yakın zamanda nasip etsinÇok şükür canım rabbim duymuş dualariniçok sevindim adına darısı bizlere olsun insallah
Güzel çıkcak Allahın izniyle sen gönlünü ferah tutÇok teşekkür ederim daha sonucum çıkamadı açıkçası korkuyorum negatif çıkacak diye
Benim sabah aşırı silikti zor görüyordum akşam yaptım baya koyulaşmış şok oldum sabah yaptığım buyduGüzel çıkcak Allahın izniyle sen gönlünü ferah tutdün ben de öyleydim hop oturup hop kalktım ne çıkcak diye anlıyorum şuan seni ama senin testin benimkinden daha koyu sıkmışlar benim aşırı silikti 63 çıktı senin daha da fazla çıkcak
Evet bu baya silik ama akşam yaptıklarında çok net canımBenim sabah aşırı silikti zor görüyordum akşam yaptım baya koyulaşmış şok oldum sabah yaptığım buydu
Kuzum ben neler görüyorum böyleYeni yaptım üsttekinikana gidicem şimdi
Kuzummmm galiba rabbim nasip ettiKuzum ben neler görüyorum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?