- Emoji Skoru
- 5.809
- Puanlar
- 118
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #28.161
Ayy öylemi iki gündür benimde öyle bir sağ bir sol inşallah benimde pozitifdir hamişlerin duası kabul olur dua edermisin canımBir sağ bir sol şeklinde canım. Örneğin; şimdi sol sancıyor hafif biraz devam ediyor . Sonra 2 saat sonra sağ sancıyor . Sonra bir daha sol gibi devam etti . Ama hep hafif bunlar
Bunda da bariz görünüyor canım diğer testlerinde de görünüyor yarın sabah daha koyulaşır inşallahDayanamadım erken gebelik testi yaptım
İnşallahhhhBunda da bariz görünüyor canım diğer testlerinde de görünüyor yarın sabah daha koyulaşır inşallah
Ben de öyle düşünüyorum canım benim sabah ki testini merakla bekliyorumYapıcam ınsallah vardır artık yanıltmasın beni bu testler 3 farklı marka da hatalı olamaz herhalde
TaşındımBen de öyle düşünüyorum canım benim sabah ki testini merakla bekliyorumne yaptın bu ay peki farklı olarak
Aaa öyle mi dpo kaçtasın canımAyy öylemi iki gündür benimde öyle bir sağ bir sol inşallah benimde pozitifdir hamişlerin duası kabul olur dua edermisin canım
Canım negatif yine tabi adet bekliyorum iki günemaaaavi kuzum naptın sen testleriiii
Yaaaa yaptın mı testCanım negatif yine tabi adet bekliyorum iki güne
Zaten hep böyle plansız beklenmedik anda olurmuşTaşındımgerçekten hiçbir şey yapmadım bu evimde doğalgaz 2 gün önce açıldı tamamen koşturmaktan o işlere odaklanamadım annem yakın onda duş aldık başka problemler çıktı hep bir uğraşım vardı, o sıralar rahmim çok ağırdı dünde karnım çok şiddetli ağırdı ama üşüttüm sandım hala Emin değilim iyice kırmızı görmeden umutlanmıyorum
Evet canım ovülasyon çift çizgi günlerdir ama gebelikler negatifYaaaa yaptın mı test
Eğer varsa gerçekten öyle düşünücem bendeZaten hep böyle plansız beklenmedik anda olurmuşdöngülerimizin arasında 3 gün falan var çok yakınız inşallah sabah güzel haberler verirsin
Valla kuzum hiç gün aşırı yapmadık her günü değerlendirdik neredeyseAy insallah kuzumnapiyosun gun asiri mi degerlendiriyorsun sen
Tahmini dpo 7 canım takip yapmadım sadece ağrıdan falan işte tahmini. İnşallah canım çok bekletmeden gelir meleklerimizAaa öyle mi dpo kaçtasın canımtabi ederim Allahım tez ve en hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah forumda bekleyen herkesin kucakları dolsun inşallah
8.Ay da böyle negatif bitti 14.günümGünaydın kızlaarr dün ve bugün adet günümdü beklesem mi koşup eczaneden bi test alıp gelsem mi bilemedimm hiç de adet belirtim yok yarın sabahta misafirim geliyor 4-5 gün kalıcaklar hiç gidip alamam veya test yapmaya fırsatım olmaz ama ya varsa zaten bugün olurum hasta diyorum karar veremedimm
Sanırım yine stres yapmayınca olur tezi desteklenmiş oluyorTaşındımgerçekten hiçbir şey yapmadım bu evimde doğalgaz 2 gün önce açıldı tamamen koşturmaktan o işlere odaklanamadım annem yakın onda duş aldık başka problemler çıktı hep bir uğraşım vardı, o sıralar rahmim çok ağırdı dünde karnım çok şiddetli ağırdı ama üşüttüm sandım hala Emin değilim iyice kırmızı görmeden umutlanmıyorum
Canım ben hormonları devlette yaptırıyorum özelde pahalıya geliyor önceki senelerde özelde yaptırıyorum şuanki fiyattan haberim yok ama geçen hafta sadece amh için 650 tl ödedim.Daha önce hormon testlerini yaptıran kızlar bana bilgi verir misiniz Ortalama fiyatları nedir 2 gün sonra randevum var tahlil isticem ama hiç bilgim yok eşimin durumu biraz sıkışık ona göre hazırlıklı gitmek istiyorum B bernaadMerveeee57 edahandro ve diğerleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?