- Emoji Skoru
- 1.047
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #28.141
Bende bendeYaa sizleri gordukce heyecanlaniyorum benimde gelsin artik bat gunu gecsin de test yapayim daha 15 gun var calismalar devam ediyortum hamişlere de kocaman bir masallah insallah saglikla gelsin bebisleriniz. Mutlu huzurlu saglikli gebelikler gecirin
Senin kociş bu işi sevdi galibaKızlr bu kocalar neden umursamaz ? Gün aşırı gidelim bu ay dedik adam dün sabah yaparak bozdu bu sabahta yaptık bir de şimdi zorla engel oldum yarın adetimin 14. Günü en önemli gün yarına sperm üretilmicek bugün yaparsak yanlışmıyım ? Ne farkedermiş istiyormuşş. Ee doktorlarda 2 günde 1 diyor.
Kuzum bilmiyorum ki varmı 1 sene dolmadığı için baktırmadıkKız ne dert yanıyorsun onca kişi var yumurtlama günü bile kocası görev gibi hissettiği için yapmak istemeyen tek derdin bu olsun sperm problemli yoksa eşinde bu kadar sorun etme sen şart koyarsan adama bu sefer sen istediğinde o senın verdiğin tepkinin aynısını vericek sana
Aaa öyle mi canım çatlamadan önce hep baya silik çıkıyordu da birden yine koyulaşınca bu ne dedimKuzum innovitanın testleri çatlama olduktan sonra tamamen silinmiyor hep böyle çizgi çıkarıyor genelde
Yoruluyorum kuzucum ya izin günüm bugün. Bu aralar gerginim zaten 36 saat içinde de 3 kere ilişki olmaz ki sağlıklı değilSenin kociş bu işi sevdi galibaolayı abarmayalım kocişler
Ay insallah kuzumBende bendeaynıyız kuzum senle inşallah bu ay mutlu haberleri veririz birbirimize
Evet zor valla çalışan için benim bide bir oğlum var vakit bulup yapamıyorz kızzYoruluyorum kuzucum ya izin günüm bugün. Bu aralar gerginim zaten 36 saat içinde de 3 kere ilişki olmaz ki sağlıklı değil
Benimde 22 aralık bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaKuzum ben adet oldum sat 26 kasım bat 26 aralık
Çok iyi canım hayırlı olsun şimdi iki günde bir takip yapabilirsin ama aynı yerde vermeye özen göster farklı yerde verince sonuç sağlıklı olmaya biliyor. İnşallah sağ salim kucağına alırsın. Belirtilerin nelerdi canım anlatır mısın
Çok teşekkür ederim kızlarHayırlı olsunbata kaç gün var sizin
Teşekkür ederim canım tüm detayları yazmışsın. Kasıkların bir sağ bir sol şeklindemi sancı oldu yoksa genel miÇok teşekkür ederim kızlarinşallah sağlıkla artar , sağlıkla kucağıma alırım . Allah hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben 6 aydır uğraşıyorum gebelik için . İlk denediğim ay olmuştu( o zaman henüz takıntı haline getirmemiştim) , olduğu zaman multivitamin kullanıyordum sadece , o kimyasal oldu .
Sonraki aylar uzunca bir süre inofolic + çakşır suyu ( çakşır suyunu eşimde içti ) olarak denedim yumurtlama takipleriyle, olmadı . Bir ay hayıt tohumu denedim , olmadı . ( Sonrasında sağlık ocağı tahlilinde eşimin karaciğer enzimleri yükselmiş , Google a “çakşır suyu karaciğer enzimi “ yazdığımda çakşır suyunun yükselttiğine dair bir kaç hasta kayıdı okuyunca , korktum bu ay içmedik bu otları .
Bu ay takviye olarak kullandıklarım ; inositol ( pembe kutu) , selenyum ( herkesin haftalık 400 mg alması gerektiğini okumuştum ), d vitamini damla , balık yağı ( nutraxil markaları ) ve b12 ( tahlil sonuçlarımda b12 düşüktü ) . inositol harici diğerleri kendi sağlığım için aldığım takviyeler .
İlişki : ovülasyon 2 gün önce , ovülasyon 1 gün önce , ovülasyon günü
Ovülasyon testi : İnnovita ( önceki aylar laboquick ve artımed kullanmıştım )
Belirti : Aslında belirti yok denilebilir . Hafif sağ ve sol kasık sancıları oluyor ama geçen aylarda olmuştu . Hatta bu ay olduğunda , aman bişey yok her ay oluyor işte dedim kendi kendime . Sadece ateşim beni şüpheye düşürdü . Düzenli saatli ateş ölçen birisi değilim ancak gün içinde ateşime baktığımda 37 ve 37 küsürleri gördüm 3 gündür . Normalde 36:40-36:90 arası gider gelirdi . Birde ovülasyon testi son 3 gündür iki çizgi eşit şekilde çıktı . Yani gebelik testleri negatif çıkarken ateş ve ovülasyon testi ışık verdi diyebiliriz .
Kızlar birde çizgi arıyoruz testlerde , filtre uyguluyoruz görmek için filan . Olunca gerçekten çıkıyor kendimizi kandırmaya gerek yok .Yoksa atın testi kurcuklamayın bence . Bu ay çok oynamadım testlerle yok işte diyip attım . ( normalde var gibi , sanki var vs)
Bugün dpo 9
Baya erken öğrenmişsinizÇok teşekkür ederim kızlarinşallah sağlıkla artar , sağlıkla kucağıma alırım . Allah hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben 6 aydır uğraşıyorum gebelik için . İlk denediğim ay olmuştu( o zaman henüz takıntı haline getirmemiştim) , olduğu zaman multivitamin kullanıyordum sadece , o kimyasal oldu .
Sonraki aylar uzunca bir süre inofolic + çakşır suyu ( çakşır suyunu eşimde içti ) olarak denedim yumurtlama takipleriyle, olmadı . Bir ay hayıt tohumu denedim , olmadı . ( Sonrasında sağlık ocağı tahlilinde eşimin karaciğer enzimleri yükselmiş , Google a “çakşır suyu karaciğer enzimi “ yazdığımda çakşır suyunun yükselttiğine dair bir kaç hasta kayıdı okuyunca , korktum bu ay içmedik bu otları .
Bu ay takviye olarak kullandıklarım ; inositol ( pembe kutu) , selenyum ( herkesin haftalık 400 mg alması gerektiğini okumuştum ), d vitamini damla , balık yağı ( nutraxil markaları ) ve b12 ( tahlil sonuçlarımda b12 düşüktü ) . inositol harici diğerleri kendi sağlığım için aldığım takviyeler .
İlişki : ovülasyon 2 gün önce , ovülasyon 1 gün önce , ovülasyon günü
Ovülasyon testi : İnnovita ( önceki aylar laboquick ve artımed kullanmıştım )
Belirti : Aslında belirti yok denilebilir . Hafif sağ ve sol kasık sancıları oluyor ama geçen aylarda olmuştu . Hatta bu ay olduğunda , aman bişey yok her ay oluyor işte dedim kendi kendime . Sadece ateşim beni şüpheye düşürdü . Düzenli saatli ateş ölçen birisi değilim ancak gün içinde ateşime baktığımda 37 ve 37 küsürleri gördüm 3 gündür . Normalde 36:40-36:90 arası gider gelirdi . Birde ovülasyon testi son 3 gündür iki çizgi eşit şekilde çıktı . Yani gebelik testleri negatif çıkarken ateş ve ovülasyon testi ışık verdi diyebiliriz .
Kızlar birde çizgi arıyoruz testlerde , filtre uyguluyoruz görmek için filan . Olunca gerçekten çıkıyor kendimizi kandırmaya gerek yok .Yoksa atın testi kurcuklamayın bence . Bu ay çok oynamadım testlerle yok işte diyip attım . ( normalde var gibi , sanki var vs)
Bugün dpo 9
Güzel haberler alırız inşallahBenimde 22 aralık bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah canım benimİnşallah doğrudur ya
Hayırlı olsun canımBaya erken öğrenmişsiniz
Benim regl ağrısı gibi ağrı var kasıklarım ağrıyor. Ağrı olunca şüphelendim
Bir sağ bir sol şeklinde canım. Örneğin; şimdi sol sancıyor hafif biraz devam ediyor . Sonra 2 saat sonra sağ sancıyor . Sonra bir daha sol gibi devam etti . Ama hep hafif bunlarTeşekkür ederim canım tüm detayları yazmışsın. Kasıkların bir sağ bir sol şeklindemi sancı oldu yoksa genel mi
Dayanamadım erken gebelik testi yaptımİnşallah canım benim
Canım benim ben bariz görüyorumDayanamadım erken gebelik testi yaptım
Canım var sanki yaaa inşallah yaniDayanamadım erken gebelik testi yaptım
Yapıcam ınsallah vardır artık yanıltmasın beni bu testler 3 farklı marka da hatalı olamaz herhaldeCanım benim ben bariz görüyorumyarın sabah erkenden test yapıp atsanaa
Bugün adet olmam lazımdı ama 2 aydır düzensiz olduğum için emin olamıyorum akıntımı takip ederek kaçamak ilişki olduCanım var sanki yaaa inşallah yanibat ne zamandı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?