- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #28.081
Canim iki gun arayla takip edip kimyasal mi degilmi ona bakiyorlarya ondan bisey diyemem demistir hayirli olsun bebisin insallahKızlar merhaba benim bat 2-3 gün sonra. Bugün kan verdim hcg 63 çıktı acile gittim doktor bişey diyemem olabilir de olmayabilir de net bişey diyemem dedi sen kadın doğuma git dedi. Anlamadım internetten bakınca hiç yoksa eğer 0-5 olmalıymıs ama benim 63 çıktı.
Doktor neden öyle demiş olabilir? Hiçbir şey de sormadı satı batı falan sadece kan sonucuna baktı.
Aminnnİnşallah kocaman çift çizgi görürüzsenin bat ne zamandı canım geçti mi
2 tane aldım yeter koyulaşma görürsem kanla takip ederim dedimÇok iyi bikaç tane alsaydın ben 3 gündür yapıyorum
Amaaannn bu acildeki doktorlar insanı hep böyle başından atar gibi hareket yapıyorlar. Siz hiç kafanıza takmayın bence. Gebeliginiz hayırlı olsun. Sağlık ocağında iki gün sonra tekrar kan verirsiniz eğer ki yükseliyordu degeriniz herşey yolundadır Allah'ın izniyleKızlar merhaba benim bat 2-3 gün sonra. Bugün kan verdim hcg 63 çıktı acile gittim doktor bişey diyemem olabilir de olmayabilir de net bişey diyemem dedi sen kadın doğuma git dedi. Anlamadım internetten bakınca hiç yoksa eğer 0-5 olmalıymıs ama benim 63 çıktı.
Doktor neden öyle demiş olabilir? Hiçbir şey de sormadı satı batı falan sadece kan sonucuna baktı.
Yaa tamam canım 2 gün sonra sağlık ocagına gideyimCanim iki gun arayla takip edip kimyasal mi degilmi ona bakiyorlarya ondan bisey diyemem demistir hayirli olsun bebisin insallah
Ayy tamam canım çok sağoll 2 gün sonra bidaha baktırayım sağlık ocagındaAmaaannn bu acildeki doktorlar insanı hep böyle başından atar gibi hareket yapıyorlar. Siz hiç kafanıza takmayın bence. Gebeliginiz hayırlı olsun. Sağlık ocağında iki gün sonra tekrar kan verirsiniz eğer ki yükseliyordu degeriniz herşey yolundadır Allah'ın izniyle
Canım ayıptır sorması ne kadara aldın erken gebelik testini?Çok iyi bikaç tane alsaydın ben 3 gündür yapıyorum
Canım şimdi geldim acile bakalım sorun çıkmazsa vereceğim kanTebrikler canım hayırlı olsun bu test çok güvenilir. Ne zaman kan vermeyı düşünüyorsun yoksa testle takip mi ediceksin inşallah sağ salim kucağına alırsın
Canım bence gidip bi kan ver. Ben de bugun test yaştım ama çizgi yok gibiydi kan 63 çıkınca içim rahatladı. Hiç güven vermiyor bu testlerÜstteki size attığım test su damlattım çizgisi kaybolacak mı diye ama kaybolmadı alttaki de yeni yaptım artımed vardı eczanedeüstteki freely marka iki farklı testte de silik var daha iyi görmeniz için efekt yaptım canlıda bu kadar belirgin görebiliyorum
Evet biliyorum canım kendimi deldirmek istemiyorum açıkçası, birkaç gün daha beklemek istiyorum daha belli çizgilerle kan vermeye gittim 1.20 çıkıyor o yüzden gitmek istemiyorumCanım bence gidip bi kan ver. Ben de bugun test yaştım ama çizgi yok gibiydi kan 63 çıkınca içim rahatladı. Hiç güven vermiyor bu testler
O zaman bekle canım bol boş dua edcem sana inşallah kanda güzel bir değer çıkacakEvet biliyorum canım kendimi deldirmek istemiyorum açıkçası, birkaç gün daha beklemek istiyorum daha belli çizgilerle kan vermeye gittim 1.20 çıkıyor o yüzden gitmek istemiyorum
Bu değerde kesin vardır ama tabi bişey söylemek için çok erken bikaç gün sonra tekrarla mutlaka artacaktır ozaman korkma hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba benim bat 2-3 gün sonra. Bugün kan verdim hcg 63 çıktı acile gittim doktor bişey diyemem olabilir de olmayabilir de net bişey diyemem dedi sen kadın doğuma git dedi. Anlamadım internetten bakınca hiç yoksa eğer 0-5 olmalıymıs ama benim 63 çıktı.
İnşallah canımBu değerde kesin vardır ama tabi bişey söylemek için çok erken bikaç gün sonra tekrarla mutlaka artacaktır ozaman korkma hayırlısı olsun inşallah
Bende görür gibiyim kuzumTahminime göre bugüne adet günüm hafif görüyor gibiyim ilk 5 dakikada belirdi ama ben siliklere güvenemiyorum artıkZumruduanka96 ve diğer kızlar
Yok bende regl oldum bugünİnşallah canımsen ne yaptın? Yazdıklarını takip ediyordum var mı gelişme
Canım hayırlı olsun öncelikle çok sevindimKızlar merhaba benim bat 2-3 gün sonra. Bugün kan verdim hcg 63 çıktı acile gittim doktor bişey diyemem olabilir de olmayabilir de net bişey diyemem dedi sen kadın doğuma git dedi. Anlamadım internetten bakınca hiç yoksa eğer 0-5 olmalıymıs ama benim 63 çıktı.
Allah razı olsunO zaman bekle canım bol boş dua edcem sana inşallah kanda güzel bir değer çıkacak
Bidahaki aya inşallahYok bende regl oldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?