- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 6.292
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #28.061
Yarın öyle yapıcam şimdi ovülasyon testi yaptım dakikasının dolmasını Bekliyorumİlk idrar ile erken gebelik testi de deneyin bence
Tamam canım sağol3000-4000 civarlarında bebek görünüyormuş yani 5-6 haftalıkken ama beta takip edeyim dersen 2 günde bir kan verebilirsin
2 gün sonra tekrar verKızlar merhaba benim bat 2-3 gün sonra. Bugün kan verdim hcg 63 çıktı acile gittim doktor bişey diyemem olabilir de olmayabilir de net bişey diyemem dedi sen kadın doğuma git dedi. Anlamadım internetten bakınca hiç yoksa eğer 0-5 olmalıymıs ama benim 63 çıktı.
Doktor neden öyle demiş olabilir? Hiçbir şey de sormadı satı batı falan sadece kan sonucuna baktı.
Bu ay ilk kez mi vercen canım sen2 gün sonra tekrar verben de suan aynı durumdayım bhcg çok düşük cıkar diye korkuyorum yarın sabah vereceğim bakalım sonra 2 bekleyip tekrar vereceeğim
Canım freely test yaptım oda bu şekilde çıktıEvet canım burda innovitanın yalancı pozitif çıkardığı çok konuşuldu ama senin koyulaşmış o yüzden seninkinin hatalı olduğunu sanmıyorum. Hem diğer testte de çıkmış. İnşallah bu sefer kimyasal değildir iyi düşünelim iyi olsuncicekkiz9
Var gibiii canim hayirli olsunnCanım freely test yaptım oda bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 3341654
Evet bata 3 gün var bugün yaptıgım test böyle. İnşallah hepimizin yüksek çıkarBu ay ilk kez mi vercen canım seninşallah yüksek çıkar
Canim benim bata 1 kala testim pespembeydii ve 150 çıkmıştı degerimKızlar merhaba benim bat 2-3 gün sonra. Bugün kan verdim hcg 63 çıktı acile gittim doktor bişey diyemem olabilir de olmayabilir de net bişey diyemem dedi sen kadın doğuma git dedi. Anlamadım internetten bakınca hiç yoksa eğer 0-5 olmalıymıs ama benim 63 çıktı.
Doktor neden öyle demiş olabilir? Hiçbir şey de sormadı satı batı falan sadece kan sonucuna baktı.
Ayy hadi hamişsin sen de canımmmEvet bata 3 gün var bugün yaptıgım test böyle. İnşallah hepimizin yüksek çıkarsenin gebeliğin oluşmuş yükselmesini bekle sadece Eki Görüntüle 3341656
Ayy inşallah canım çok sağollCanim benim bata 1 kala testim pespembeydii ve 150 çıkmıştı degerimgayet normal bir deger hayırlı olsun Gloria jr
Ovulasyon testini hiç bilmiyorum canım malesef imkanın varsa kan ver istersenOvülasyon testim de böylegece00001
İnşallah canımAyy hadi hamişsin sen de canımmmsağlıkla gelsinler kan sonucunu yazarsın bana ben de 2-3 gün sonra bidaha giderim
Bence değeriniz çok iyi benim arkadaşım battan 4 gün önce 24 ile öğrendi şimdi çok tatlı bir oğlu varYaaacanım Allahta seni sevindirsin inşallah doktor çok bozdu moralimi gebelik var diyemem falan dedi çokta bilmiyorum kaç olması lazım falan. Peki kesin sonuç almak için ne zaman gideyim canım bilgin var mı
Benim de çarşamba regl günüm o gün sağlık Ocağına gidcemİnşallah canımyazarım yarın sabahtan sağlık ocağında vereceğim inşallah perşembe günü de doktor randevum var o gün tekrar vereceğim hayırlısı artık
Ayy çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınızzzBence değeriniz çok iyi benim arkadaşım battan 4 gün önce 24 ile öğrendi şimdi çok tatlı bir oğlu var
Tebrikler canım hayırlı olsun bu test çok güvenilirCanım freely test yaptım oda bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 3341654
Yakınımda nöbetçi eczane varmış hemen erken gebelik testi aldım geldim yarın ilk idrarla yapıcamOvulasyon testini hiç bilmiyorum canım malesef imkanın varsa kan ver istersen
İnşallah kocaman çift çizgi görürüzYakınımda nöbetçi eczane varmış hemen erken gebelik testi aldım geldim yarın ilk idrarla yapıcam
Çok iyi bikaç tane alsaydın ben 3 gündür yapıyorumYakınımda nöbetçi eczane varmış hemen erken gebelik testi aldım geldim yarın ilk idrarla yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?