- Emoji Skoru
- 314
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #27.941
Easy home diye bir markayla yaptım birde farklı testle yaptım alman markası ama adını hatırlamıyorumÇok teşekkür ederim inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin Hala çok şaşkınım reglime 1 hafta kala idrar testlerinde çıktı eşim inanamadı kan sonucum çıkana kadar. Belki benimki de ikizdir
Canım hangi testi yapmıştın? Erken gebelik mi
Burda bulamam heraldeEasy home diye bir markayla yaptım birde farklı testle yaptım alman markası ama adını hatırlamıyorum
Bak böyleydi canım. Birde kan testi vermeden sabah yaptım o biraz daha koyuydu
ah inşallah kuzum çıkar evet : ) rabbım sağlıkla kucağına almak nasıb etsin :)Çok teşekkür ederim inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin Hala çok şaşkınım reglime 1 hafta kala idrar testlerinde çıktı eşim inanamadı kan sonucum çıkana kadar. Belki benimki de ikizdir
güzelim kaybettim ben ikizlerimi 5ay önce :) tek yumurtaydılar.Canım merhaba ikizlerini sağlıkla kucağına aldınmı acaba birde çift yumurta mı tek yumurta mı
tek yumurtaydı kuzum alamadım malesef kalpleri durmuştu.Canım merhaba ikizlerini sağlıkla kucağına aldınmı acaba birde çift yumurta mı tek yumurta mı
Başınız sağolsun bende ikizlerimi kaybettim çift yumurtaydı benim 28 haftada erken doğumla çifte acı maalesefgüzelim kaybettim ben ikizlerimi 5ay önce :) tek yumurtaydılar.
Bugün 29.günüm normalde programda tjsip ediyorum ortalama 26 günde oluyorumCanım bir gölge görüyorum ama bilemedim dünkü daha netti sanki birkaç ün daha bekle hala regl olmazsan kan ver bence
Dört gün kala bukadar koyu çok güzel. Acaba erken yumurtlam mı oldu takip ettinöi ovulasyonu canımBat gününe 4 gün kala güncel test dünkü daha silikti
Anladım canım birkaç gün sonra tekrar dene istersenBugün 29.günüm normalde programda tjsip ediyorum ortalama 26 günde oluyorum
Ben çok yanlış takip ettim. Suya dikkat etmedim hepsini her gün başka saatte yaptım ilk kez denedim çünkü. Ama en koyu gördüğüm 14 kasımda bile silikti o gün değerlendirdim bi de ondan 2 gün önce bence 14 kasımınki buDört gün kala bukadar koyu çok güzel. Acaba erken yumurtlam mı oldu takip ettinöi ovulasyonu canım
Yok canım hiç kolay olmadı bizim için bulmak gerçekten bakalım çektiğimiz cefanin sefasını süreriz insllahAy çok şükür. Şaşırdım canım. Ben direk doktor çıkışı alıyordum karşıdski eczaneden
14 kasım ise daha silik çıkması lazım bence daha önceBen çok yanlış takip ettim. Suya dikkat etmedim hepsini her gün başka saatte yaptım ilk kez denedim çünkü. Ama en koyu gördüğüm 14 kasımda bile silikti o gün değerlendirdim bi de ondan 2 gün önce bence 14 kasımınki bu
Koyulaşıyor canım hadi gelicek inşallahBat gününe 4 gün kala güncel test dünkü daha silikti
İnşallahBir kaç gün daha adet olmazsan tekrarla belki geç döllenme falandır, inşallah pozitife döner canım
Ben test yapmaya başlamadan 2 gün önce karnımda bi sancı oldu ama hareket bile edemedim 2 3 dk sonra kesildi bide midem ekşiyodu sabahları kaldığımda 2 3 gün boyunca da öyle oldu. Ara ara kasıklarıma sancı girdi bi sağ bi sol. Reglime 4 gün kala akşam çok fazla beyaz bi akıntım geldi ama aşırı fazlaydı. Yumurtlama döneminden sonra da hiç akıntım olmadı ki normalde olurdu az az.Çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına al inşallahbelirtilerin neydi
Sanırım ben bidaha kan vermicem direk kontrole giderim heralde 1 2 hafta sonra. Sen de istersen kan tahlili yaptır sonra da kontrole gidersin. En azından emin olup dikkatli davranırsınEki Görüntüle 3341127
Benim de böyle. ben kimyasal yaşadığım zaman reglden önce vermiştim ve 65 çıkmıştı o yüzden şimdi kan verip vermemekte kararsızım. Sen de 2 gün sonra tekrar ver kat kat yükselsin inşallah
Amin inşallahah inşallah kuzum çıkar evet : ) rabbım sağlıkla kucağına almak nasıb etsin :)
Başlamaya çalışıyorum kuzum da ha deneyince başlanmıyormuş. Önümüzdeki ayı bekliyorum bakalım.Yok canım hiç kolay olmadı bizim için bulmak gerçekten bakalım çektiğimiz cefanin sefasını süreriz insllahsen naptın canım başladın mı tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?