- 11 Aralık 2016
- 149
- 81
- 98
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #27.921
canım hayırlı olsun :) bende 5gün kala öğrenmiştim 96 falandı ama ikizdi benım ınsallah ıkı katına çıkar sağlıkla gelsin gözün aydın :)Kızlar günaydın bugün kan testimin sonucunu öğrendim reglime 4 gün kala 51 çıktı sonucum
Çok teşekkür ederim inşallahcanım hayırlı olsun :) bende 5gün kala öğrenmiştim 96 falandı ama ikizdi benım ınsallah ıkı katına çıkar sağlıkla gelsin gözün aydın :)
Hayırlı olsunKızlar günaydın bugün kan testimin sonucunu öğrendim reglime 4 gün kala 51 çıktı sonucum
Geciktiysen test yap canımGünaydın kızlar benim 3.günüm bugün hala regl olmadım
Muhtemelen ben erken yumurtlamadım yoksa çıkacağını sanmıyorum canım istersen biraz daha bekle ben kan testi yaptırana kadar 6 tane idrar testi yapıp öyle kan verdimHayırlı olsunbenim de 4 gün var acilde kan versem mi beklesem mi kararsızım
Gece 2 de buldum canım sonunda sorduğum 20. Eczaneydi valla ne zormuş bu iğneyi bulmakCanım evet. Hastanelere yakın eczanelerde bulma ihtimalin daha yüksek diye düşünüyorum
Bugünde test yaptim T çizgisinde en ufak bir çizgi yok sanırım olgunlaşmadan catladi ama sabahtır kasik ağrısından yataktan çıkamıyorumcanum geç yumurtluyoda olabılırsın. yenı yenı çizgi belirmeye başlamış
Ay çok şükür. Şaşırdım canım. Ben direk doktor çıkışı alıyordum karşıdski eczanedenGece 2 de buldum canım sonunda sorduğum 20. Eczaneydi valla ne zormuş bu iğneyi bulmak
Canım merhaba ikizlerini sağlıkla kucağına aldınmı acaba birde çift yumurta mı tek yumurta mıcanım hayırlı olsun :) bende 5gün kala öğrenmiştim 96 falandı ama ikizdi benım ınsallah ıkı katına çıkar sağlıkla gelsin gözün aydın :)
idrar testlerin nasıldi peki koyu muMuhtemelen ben erken yumurtlamadım yoksa çıkacağını sanmıyorum canım istersen biraz daha bekle ben kan testi yaptırana kadar 6 tane idrar testi yapıp öyle kan verdim
Yaptım canım yok gibiGeciktiysen test yap canım
Canım yaptım az önce negatifTamam canım yapar yapmaz at buraya merak ederim inşallah net pozitif görürsün
Canım bir gölge görüyorum ama bilemedim dünkü daha netti sanki birkaç ün daha bekle hala regl olmazsan kan ver benceYaptım canım yok gibi
Bir kaç gün daha adet olmazsan tekrarla belki geç döllenme falandır, inşallah pozitife döner canımYaptım canım yok gibi
Muhtemelen öyle olmuş kuzum olsunn aralık senindir inşallahYaptın canım çok silik çizgi çıktı kan Testide reglimin 3.gününde 7.77 çıktı sanırım kimyasal gebelik geçirdim
Merhaba canım Sezcan mümüşoğluna gittimMerhaba hacettepede hangi hocaya gittiniz acaba
Çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına al inşallahÇok teşekkür ederim inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin Hala çok şaşkınım reglime 1 hafta kala idrar testlerinde çıktı eşim inanamadı kan sonucum çıkana kadar. Belki benimki de ikizdir
Bak böyleydi canım. Birde kan testi vermeden sabah yaptım o biraz daha koyuyduidrar testlerin nasıldi peki koyu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?