- 18 Haziran 2021
- 1.717
- 902
- 73
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #27.761
Amin canım sağol.doktorun kontrole çağırmadi mi seni ultrasonda bakar rahim içine temiz olup olmadığına cagirmadiysa git ve kontrol ettir kendini ihmal etme ilerisi için önemliMerhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın bende yeni bu ayın 21 inde düşük yaptım boş gebelikti çok fazla ağrım ve kanamam olmadan parça düşürdü 2 gün normal kanamam oldu 3 un cu gün leke leke bugünde aynı şekilde peceteyle silince gelen leke acaba diyorum parça kalirmi ama parça kalsa yoğun kanama olur bundan önceki dusugumde ilk parça dusurmustum kanamam hiç azalmamisti 15 gün gene parça dusurmustum 5 günde leke leke olmustu
Amiin Fatmacım senin ilk gebeliğin miDoğru söylüyorsun canım Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın çok haklısın
yok canım daha yapmadım işteyim pek uygun ortam yok akşam alır yaparım dedim 6 gibisbkt86 canım test yaptınmı merak ettim
Bu akşam test vericem canım en azından sebebini bileyim önce silik dedim vermedim sonra regli oldum vs çok uzadı bileyim de kurtulayımCanim burdan doktor gibi teshis koyacak halim yok tabiki ama bence sen kimyasal gebelik gecirmis olabilirsin. Regl olmadan once degerin yukseldi testler silik cikti sonra regl oldun. Ama bu da baska acidan bakarsan iyi birsey tabi kimyasal gebelik demek hamile kalabiliyorsun demek.
Evet canım nasip olursa ilk olucakAmiin Fatmacım senin ilk gebeliğin mi
ağrınız var mı? Bende de çok üşüme var ama havalar çok soğudu. Test sonucunuzu merakla bekliyorum.kızlar adetim dündü bugünde olmadım acayip üşüme var ve adet olcakmış gibi gidiyorum wc ye bişey yok normal mi bunlar ya
Aynen kuzum icin rahat ederBu akşam test vericem canım en azından sebebini bileyim önce silik dedim vermedim sonra regli oldum vs çok uzadı bileyim de kurtulayım
hafif agrı var bazen var bazen yok sürekli bi agrım olmadı açıkçası ama üşüme çok yok yapıcam test bu belirsizlik beni yordu walla en azından var yok bilirimağrınız var mı? Bende de çok üşüme var ama havalar çok soğudu. Test sonucunuzu merakla bekliyorum.
İnşallah kucaklarımız bir an evvel dolarEvet canım nasip olursa ilk olucak
Bu sabah yaptığım testte pozitif çıkınca özel laboratuvara gidip kan tahlili verdimcanım çatlatma iğnesi falan yapıldı mı ? kaç gün var adetine. var gibi inşallah vardır :)
Maalesef canım kimyasala benziyorKızlar acil yardım! Dün 23.32 çıka. Beta bugün 23.23 çıktı aynı hastanede. Ve düşmüş ne yapmalıyım yine kimyasal mı bu acaba?
Tamam canım yapar yapmaz at buraya merakla bekliyorumyok canım daha yapmadım işteyim pek uygun ortam yok akşam alır yaparım dedim 6 gibi
canım 2 güne bir d,yorlar ama sen dün bugün yaptırmışsın aradan kaç saat geçti dur bakalım biraz beklesen değildir inşallahKızlar acil yardım! Dün 23.32 çıka. Beta bugün 23.23 çıktı aynı hastanede. Ve düşmüş ne yapmalıyım yine kimyasal mı bu acaba?
Canım bir evladın vardı diye hatırlıyorum o hamileliğindeki belirtileri hatırlıyormusunkızlar adetim dündü bugünde olmadım acayip üşüme var ve adet olcakmış gibi gidiyorum wc ye bişey yok normal mi bunlar ya
Tam 24 saat geçti canım bir değerde olsa yükselseydi derdim normal ama az da olsa düşmüşcanım 2 güne bir d,yorlar ama sen dün bugün yaptırmışsın aradan kaç saat geçti dur bakalım biraz beklesen değildir inşallah
gecikme var mı reglden önce mi bu değer?Tam 24 saat geçti canım bir değerde olsa yükselseydi derdim normal ama az da olsa düşmüş
Dün regl günümdü canımgecikme var mı reglden önce mi bu değer?
ozamanda üşüme vardı ağrılarımı hatırlamıyorum valla tam unutmuşum notta almamışım biyereleCanım bir evladın vardı diye hatırlıyorum o hamileliğindeki belirtileri hatırlıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?