- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #27.601
Tebrik ederim gebelik var ama 2 gün sonraki artış önemli sağlıkla artar inşallahBirde sizlere birşey danışmak istiyorum hamilelik testim silik çizgi çıktı kan verdim ben de değer 8.45 çıktı sizce bu hamile mi demek yoksa beklemeli miyim biraz daha
Kuzuşumm çatlamışşKızlar benim çatlama olmuş mu yoksa daha pik devam ediyor mı ben bir türlü anlayamıyorum ya
Bu ay bebiş haberi alırız senden inşallah kuzummHadiii bakalımmm
Evet bende gördüm bakalım sahte değilse göreceğiz canımKuzum ben ilkinde görüyorum
Bakalım canım tabi buna kanmam artık testler bir tuhaf onu öğrendik inşallah doğrudurAyyy bu sefer çizgi çok net dimi
Geçen ay yanıltmıştı inşallah bu sefer doğrudur
Çatlamış gibi ama test yapmaya devam et canım belki anlık çok içtiysen seyrelmiştir yarında yap benceKızlar benim çatlama olmuş mu yoksa daha pik devam ediyor mı ben bir türlü anlayamıyorum ya
Ben de kapaklı olanda görüyorumKızlar test yaptım
İnşallah kuzum hepimiz sevinelim inşallah yeni yıla bebişlerimizle girelim inşallahBu ay bebiş haberi alırız senden inşallah kuzumm
İnşallah inşallahh o kadar sevindim kii anlatamamBakalım canım tabi buna kanmam artık testler bir tuhaf onu öğrendik inşallah doğrudur
Değildir kuzum inşallahEvet bende gördüm bakalım sahte değilse göreceğiz canım
Kuzum nasılsın bugün bile aklıma geldin geçen ay senin yaşadığını yaşıyorum sanırım reglimin ilk günü testim silik çıktı seni aradım bulamadımCanım çokk ama çokk üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasınben dış gebelikte kendime gelemedim seni düşünemiyorum bile goldBride
Aynen yarın da yapıcam kuzumÇatlamış gibi ama test yapmaya devam et canım belki anlık çok içtiysen seyrelmiştir yarında yap bence
Dimi yaaa hepimiz inşallah kalpten diliyorum hepimiz içinİnşallah kuzum hepimiz sevinelim inşallah yeni yıla bebişlerimizle girelim inşallah
Insallah bu doktor cok iyi gelir..
Ah canim of .. ben de bekledim 1 hafta karnimda kanamasini beklettiler dogal yolla gitti.. Allahim kolaylik versin diyecek bir sey bulamiyorum asiri zor. cok aci.. En kisa zamanda telafisi olsun insallah ...
Evet canım çok sağol ama hemen sevinmeyelimİnşallah inşallahh o kadar sevindim kii anlatamam
İnşallah nasip etsin o mutluluğu Rabbim
Yarın sabah tekrarlayacak mısın canım
Fransadayım bendetamamdir canim ben memnun kalmistim ovulasyonda da gebelikten de ondan yazdim :)
ingiltere canim sen nerdesin
Evet yaa resmen dalga geçiyor testler bizimleeEvet canım çok sağol ama hemen sevinmeyelimtestlere güvenin yok pek
Pazartesi doktor randevusu aldım tüm kan testlerini yaptıracağım o zaman inşallah sağlıklı bir şekilde artar değer bu kadar düşük olunca endişelendim açıkçası ama Allah büyüktür sağlıklidir inşallahTebrik ederim gebelik var ama 2 gün sonraki artış önemli sağlıkla artar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?