- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #2.721
Yaa kuzum benim çok sevindiimTeyzeleri kesemizi gördük biz bugün
IADK @melisaa93 @Afratafrac fnd_50 @edahandro @Niqu Zumruduanka96 @hamileyimmmm @tweeetyyy ve aklıma gelmeyen bebeklerim
Denedim yarın 36.5 olsa bile çizgiyi 12. Güne çekiyor yani kaşık ağrısı çektiğim güne kuzum. Bir gün Öncesinde ilişki olmuştuBence çok güzel yüksek ateşin bi anlamın olmadıgını geçen ay anladık kuzum yarın ki ateşin 36.6 çıkacak
Canim benim senin de kesin cikacak benim testten bile alip deneyebilirsin bak bizim ayniydi ve sabah ayni cizgiyi gorduk silik hatta senin daha belirgindiiiAy Allah aşkına bırak unut artık, baksana önüne odaklan hafif bir şey çizgi olsa çıkmazdı , demekki bir zararı olmamış hcg yükselmeye devam etmişşşş
Teşekkür ederim bebeğimYaa kuzum benim çok sevindiimDarısı bizim başımıza inşallah. Senin sat kaçtı benim ki 13 ağustos ne zaman görürüm diye meraklandım şimdi
O sevineme durumunu anlıyorum. İnsan çok beklediyse bir türlü emin olamıyor. Ama işte umut da hiç bitmiyor. Diğer testini de görmüştüm sabah tesadüf değildir artık. İnşallah koyulaşır yarın beraber seviniriz. Hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalımİnşallah kardeşim ya inan sevinemedim belirgin olmayınca ama umutsuz da değilim çok şükür
Sanırım gebesin , inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Pazartesi güzel haberi alırsınKizlarim hepinize cok tesekkurler yazamadim tek tek sizlereinsallah saglikli gebelik olur burada her duyguyu paylastiniz benimle cok sagolun
Babami aradim doktor ama kadin dogumcu degil arkadasini aradik hemen, pazartesi kan testi ver dedi takip etmeye baslayalim dedi. Ama bu saglijli gebelikse zaten olur sagliksizsa da yapicak hic bisey yok dedi. Ilac olarak kanama oldugu icin;Duphaston tablet ağızdan3x1 veya progestan tablet 100 mg 3tablet akşam yatarken vaginal kullanabilir
Dedi bana. Bebege hic bi zarari olmaz pazartesi bakariz zaten saglikli gebelikse birakiriz kullanmayi dedi.
Kizlar ne hissetsem bilmiyorum ama Allah a da saglikli huzurlu mutlu gelicekse bu bebis nasip et diye dua ettim testten once insallah nasip eder
Canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallahKizlarim hepinize cok tesekkurler yazamadim tek tek sizlereinsallah saglikli gebelik olur burada her duyguyu paylastiniz benimle cok sagolun
Babami aradim doktor ama kadin dogumcu degil arkadasini aradik hemen, pazartesi kan testi ver dedi takip etmeye baslayalim dedi. Ama bu saglijli gebelikse zaten olur sagliksizsa da yapicak hic bisey yok dedi. Ilac olarak kanama oldugu icin;Duphaston tablet ağızdan3x1 veya progestan tablet 100 mg 3tablet akşam yatarken vaginal kullanabilir
Dedi bana. Bebege hic bi zarari olmaz pazartesi bakariz zaten saglikli gebelikse birakiriz kullanmayi dedi.
Kizlar ne hissetsem bilmiyorum ama Allah a da saglikli huzurlu mutlu gelicekse bu bebis nasip et diye dua ettim testten once insallah nasip eder
Canım ben hiç anlamiyorum keski yardımcı olabilseydim ilk defa burda duydum hamilelik.ates yumurtlama alakasiniAteş takibinden anlayan arkadaşlar yorum yapabilir mi
Ben de öyleCanım ben hiç anlamiyorum keski yardımcı olabilseydim ilk defa burda duydum hamilelik.ates yumurtlama alakasini
Ben de öyleo yüzden nasıl yorumlayacağımı da bilemedim
Sağol canımAllah yardımcın olsun
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin, sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin canım, sende içini ferah tut her şey güzel olacakKizlarim hepinize cok tesekkurler yazamadim tek tek sizlereinsallah saglikli gebelik olur burada her duyguyu paylastiniz benimle cok sagolun
Ben çizgi için demedim kuzum yarın 36.6 çıkarsa ardışık gitmeye başlıcak o zamanda acaba dicemDene
Denedim yarın 36.5 olsa bile çizgiyi 12. Güne çekiyor yani kaşık ağrısı çektiğim güne kuzum. Bir gün Öncesinde ilişki olmuştu
He ya bıktık beklemekten yavHeç yaaa. Yıl olmuş 2023 hala 10-14 gün bekliyoruz
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba iyi akşamlar dilerim öncelikle nereye yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum reglim gecikince hep okurdum yazdıklarınızı tecrübelerinizi ama hiç üye olup yazmaya fırsatım olmadı çalışıyorum çünkü hep bir şey çıkıyordu ama artık sizinde yazdıklarınızdan sonra sonra regli gecikmesi vs ben beş gün falan geciktim ve sizler testte çıkar demiştiniz testte yaptım ama bir saat önce kan tahlili sonuçlarım geldi ve hamile olduğumu öğrendim ve yazmak istedim benimle aynı anda olan varsa belki destek olursak birbirimize bilemiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben soluğu burada aldım hepinize teşekkürler
Sağlıkla gelsin bebişinizKızlar merhaba iyi akşamlar dilerim öncelikle nereye yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum reglim gecikince hep okurdum yazdıklarınızı tecrübelerinizi ama hiç üye olup yazmaya fırsatım olmadı çalışıyorum çünkü hep bir şey çıkıyordu ama artık sizinde yazdıklarınızdan sonra sonra regli gecikmesi vs ben beş gün falan geciktim ve sizler testte çıkar demiştiniz testte yaptım ama bir saat önce kan tahlili sonuçlarım geldi ve hamile olduğumu öğrendim ve yazmak istedim benimle aynı anda olan varsa belki destek olursak birbirimize bilemiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben soluğu burada aldım hepinize teşekkürler
Yaa bende girdim tesettüre.Canım seni hatırlıyorum o zaman eski hesap vardıtabi kapandı oAyyyy amin aşkım isteyen herkes için dua ediyorumayni zamanda hamilelik gerçek olur mu dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?