- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #27.501
Çok sevindim rahat olmanaSelam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizleri @melegim canmelisaa93 @Papatyamaviss @tweeetyyy @Linakiz Safransari Tikabasa bebekheyecani @imagination forever A Afratafrac @golden-snitch bliiss S simurgggg
Yaa çok sevindim kuzum. Kafanı dağıtmış olabilmen çok güzel bir şey. Bence yeni yıla bebiş haberiyle gireceksinSelam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizleri @melegim canmelisaa93 @Papatyamaviss @tweeetyyy @Linakiz Safransari Tikabasa bebekheyecani @imagination forever A Afratafrac @golden-snitch bliiss S simurgggg
Valla yürümeme engel oluyor benim anlamadımEvet bebişim
Ben de dün akşam öyleydim. Resmen ağrı vurdukça migdem bulandı. Namazı zor kıldım duscektim agridan. Hemen uyudum sonra bugün daha hafif ağrısıValla yürümeme engel oluyor benim anlamadım
Hosgeldin canim. Yeni surecin hayirli olsunSelam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizleri @melegim canmelisaa93 @Papatyamaviss @tweeetyyy @Linakiz Safransari Tikabasa bebekheyecani @imagination forever A Afratafrac @golden-snitch bliiss S simurgggg
Evet biliyorum canım sanırım 1 2 gün geçtikten sonra onu alıcamClearblue diye bi marka var sanırım onun dijital testleri iyi diyorlardı
Valla sözün bittigi yer zaten kuzum ne diyebiliriz ki.Y
Yook kuzum bişey demedi sağlıksızdı büyük ihtimalle dedi… 7+1 de durmuş kalbi ben dün gittiğimde 8+6 ydım ve yine sıfır belirti ne kanama ne başka bişey çok kötüyüm Allahım tekrar aynı acıyı yaşattı ve ben başa döndüm nefes alamıyorum…
O güzel haberi alırsınız inşallahEvet biliyorum canım sanırım 1 2 gün geçtikten sonra onu alıcam
Cnm devlet hastaneleri öyle maalesef.kapısından bile gecme.Merhaba kızlar kaç gündür bakamıyorum yazılanlara eşim izinliydi. Denk geldi sonunda randevu buldum devlet hastane de ama suratsızn teki çıktı hiç bir şey bile sormadı ben zorla anlatmaya çalıştım onu da dinlemedi direk 1 yıla yaklaşmış üniversite hastanesine git tahlil yaptır dedi gönderdi çok üzüldüm ne umutlarla gittim en azından dinleyebilirdiÜniversite hastanesi yok yakınımda mecbur özel hasteneye gitmeye başlıcam bugün ovulasyonun 10.günü hiç test yapmadım henüz içimde bir umut inşallah benimledir bu arada doktor karından ultrason ile baktı dün 9.günümde olsa bile gözükmezdi zaten küçük olduğu için dimi ? @bernaad @sacibelinde @edahandro Merveeee57 @Niqu niqucum gittiğin doktor kimdi ben optimed de Nida hanımı buldum onu düşünüyorum memnun olduğun bi doktor varmı ?
Yeni tedavin hayırla sonuclansin canım.Selam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizleri @melegim canmelisaa93 @Papatyamaviss @tweeetyyy @Linakiz Safransari Tikabasa bebekheyecani @imagination forever A Afratafrac @golden-snitch bliiss S simurgggg
canım kimyasal gibi gözüküyor sanki ama ümit kesilme dur bakalım üzülme hayırlısını dileBugün aşılamanın 14.günüydü kan verdim 1 saat önce 1.28 çıktı kızlar bende umudu kestim
ayy canım var gibi hadi gözün aydın test verdin miİlk idrarla yaptığım kaset test kızlar kan vereceğim bugün
Ay benimde öyleydi dayanılmaz bir ağrıydı kesinlikle ama ben adetimi gününde oldum adetle beraber gitti bir gece öncesinde kahverengi akıntım gelmişti inşallah adet değildir yerleşme kanamasıdır dedik ertesi gün doktora gittik beta verdik 1 çıktı 11 den 1 düştü üç gün içinde doktordan çıktıktan sonra zaten adetim gelmişti artık çok çok kötü bir durum rabbim kimseye yaşatmasınBenim iki yıl önce 12ye çıktı betam sonra 2 kusüra düştü ama 50 gün adet olmadım davul gibi şiştim dr a gittim prpgestan verdi kullanmaya başladığımın ikinci günü reglim başladı ama çocuk düşürüyorum sandım öyle bi acı ağrı yaşamadım ömrümde
Allah sabır güç versin inan şuan tüylerim diken diken oldu .sağlıksız olduğu için gitmiş bebiş inan ilerde olmasındansa bu daha iyidir hakkında hayırlısı buymuş de ve üzülmee yine gelircek bebiş sanaY
Yook kuzum bişey demedi sağlıksızdı büyük ihtimalle dedi… 7+1 de durmuş kalbi ben dün gittiğimde 8+6 ydım ve yine sıfır belirti ne kanama ne başka bişey çok kötüyüm Allahım tekrar aynı acıyı yaşattı ve ben başa döndüm nefes alamıyorum…
canım en sonra bir çizgi var gibi ama emin olamadım kaçıncı günün adet geciktimiKızlar lütfen birşey gördüğünüzü söyleyinEki Görüntüle 3339708
Hayır canım yapmadım. Bu ay soldan yumurtladığım için ihtimal çok düşük. Test yapıp kendimi strese sokmadim o yüzden. İnşallah bu ay kavuşursun bebisine kuzumBen de ovülasyon dönemindeyim kuzum denemelere devambelki olmazsın kuzum test yaptın mı
Allah sabır güç versin inan şuan tüylerim diken diken oldu .sağlıksız olduğu için gitmiş bebiş inan ilerde olmasındansa bu daha iyidir hakkında hayırlısı buymuş de ve üzülmee yine gelircek bebiş sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?